oby lalo to byda ;)
ps. Victoria nie umie biegow zmieniac ha! :D
Printable View
oby lalo to byda ;)
ps. Victoria nie umie biegow zmieniac ha! :D
napisałeś coś o konkurencyjnym spocie w niedziele ? a może coś powiesz więcej ?
Grzesiu wez aparat jak przyjedziesz na spota ;)
No to miski :P
do 15 :P
a i przyłączam się apelu "Kwiatu" jak Grzesiu masz jakis fajny aparacik to weź:P bo mojego chaszpla nie będe broł :)
no nie szlo ci na szybkiego ruchu :P nie no zart oczywiscie ha :D
do spota!
Ale nie chciałeś się pościgać:D, to pewnie dlatego, że miałeś pasażerkę, ja też nie szaleję jak kogoś wiozę:)
fajnie było znowu spotkać kogoś z forum:)
Hehe, to wezmę aparat i umyję Bellę przed wyjazdem... :) Do zobaczonka!
Dzięki wszystkim za udany spot!! Choć okoliczności dziś niekorzystne, to nie przeszkodziło nam to w małych pogaduchach i to się liczy! Troszkę nas wypi.... wywiało :P, ale przynajmniej nie lało o 15. Do zobaczenia następnym razem!
Wieczorem wrzucę kilka zdjęć na Picasę, bo jeszcze w pracy jestem...
Pozdrawiam,
GrzesiuŻar
widziałem Was z ulicy, nie mogłem wtedy podjechać, a ok. 17 nikogo nie bylo:(
No wielkie podziękowania ze było nas az 5-cioro :) no i te Alfy:PP hehehe
Trzeba to powtórzyć :)
Grzesiu czekamy na Foty :)
http://picasaweb.google.pl/alf.gsi/2...MOkitqFpZ7LXw#
Link do Picasy, jest 2:59 więc nie bijcie za kiepski retusz :)
Jeszcze raz dzięki za spocik!
Pozdrowionka,
G
Podziękował :) Grzesiu :)
No to jak kiedy powtóreczka :P tylko może juz mam nadzieje w większym składzie i z jakim catering-iem :P
a ktos z poza tych/tychów (wiem ze obie wersje sa poprawne :P) moze przyjechac ?
Oczywiście ze tak :)
My też dziękujemy za bardzo fajnie spędzony czas:)
Trochę się człowiek oderwał od tych przygnębiających wiadomości...
dzieki rowniez za przybycie! bylo elegancko chodz faktycznie w pewnych momentach zimno... ale nie to sie liczylo :D
a moze w weekend jakis grill bo pogoda ma byc ? :)
No ja jestem za :)
Panowie i Panie 25 w zywcu jest zlocik moze by sie ktos wybral ? fajnei bylo by poejchac delegacja Tyska hee;)
witam wszystkich isory za moja dluga nieobecnosc no ale problemy w robocie itd. no i mala niezbyt mila przygoda z 30cm kraweznikiem;/ kiedy jakis spocik?? bo przejechal bym sie popodziwiac wasze belle:) moja troszke poobijana ale na wakacje cala w nowy lak idzie:) pozdrowienia z pszczyny dla alfaholikow:)
Na 25 jeszcze się ugadamy wczesniej, ja jadę na pewno tylko nie wiem czy sam czy z lubą :) Ostatnio na spocie coś tam był temat poruszany więc może będzie kilka aut od nas.. Lecę póki nie leje do garage dalej grzebać w hamulcach.. :rolleyes:
A to jak coś w tą niedziele ?
Jakis ala spocik itd? czy wszyscy do Krakowa jadą :P
http://www.forum.alfaholicy.org/show...859#post309859
25 kwiecień - Żywiec!!!! zapowiada sie niezły spocik- dołączcie!
ale moze najpierw w ten weekend coś się spotkamy?
Co do weekendu to już zależy, czy będziecie mięli ochotę się spotykać w okolicznościach takich a nie innych... Ja jestem otwarty na propozycje, w sobotę odpadam do 19 ale niedzielę mam wolną jak coś!
u mnie tez niedziela wolna:)
To jak wstępnie NIedziela :) Grafiti :)
jestem za :)
godzina:>????????
moze 15? 16?
mi by bardziej pasowala 17-18. ale kwestia dogadania:) i gdzie??
Bałem się, że przyjdę na spota, ale na piechotę... bo oddałem wczoraj Bellę do mechaniora bo mi zerwało gwint na łączeniu silnik-skrzynia ale przed chwilą odebrałem ją i już wszystko ok :) Mi godzina pasuje każda, ale żeby nie robić spota wieczorem, bo zimno będzie i ciemno - nie porobimy ładnych zdjęć.. ;) Optymalnie było by 16/17, bo po 19 robi się ciemno. Pogoda ma być ładna, więc pewnie grafitti (jak będzie wolne, najwyżej się przeniesiemy jakby była jakaś konkurencja typu Honda/VW)
P.S. Dla jeszcze niewtajemniczonych - 'grafitti' - parking przy halach sportowych koło Kauflanda, ul. Piłsudskiego. Podam link do Zumi, jak dacie na satelitę to są to te hale i parkingi po lewej od ulicy Tischnera a wzdłuż Piłsudskiego click - zumi! A grafitti dlatego, że na ścianie jest wielki malunek i jest to nasz punkt orientacyjny!