tak tak, jednak etui bedą wcześniej, tak więc szykować kase :)
Printable View
tak tak, jednak etui bedą wcześniej, tak więc szykować kase :)
A jaki kolor?
Będą czarne?
chętnie kupię 1szt :)
będą takie jakie były, czyli bardzo ciemno brązowe
Jest szansa załapać się na jedną sztukę? Mam nadzieję kupić AR do końca listopada, a takie etui byłoby przyjemną przekąską przed daniem głównym w postaci samochodu:)
Jak będziesz często zaglądał na forum to jest szansa :P W ciągu 30 dni bobryt powinien uruchomić zapisy na etui :)
czy temat Etui upadł czy jest aktualny? BOBRYT jak możesz to wyślij do wszystkich zainteresowanych wiadomość jak już będą dostępne zapisy na dokumenty, bo ciężko tak codziennie wchodzić i sprawdzać czy jest jakiś przełom w sprawie, a faktycznie jak tak długo nie będzie to część osób się powycofuje bo ile to przecież można czekać - wszystko ma swoją wytrzymałość - również etui na dokumenty...
e tam, przynajmniej mają po co ludzie wchodzić na forum, jeśli innego powodu nie widzą :D Jak "oni" nie kupią to znajdą się inni. :)
będzie osobny wątek do zapisów?
Od razu biorę 1szt:)
będzie
Ja też bym w styczniu wziął etui;) pozdrawiam!!
Również jestem zainteresowany
ja również :P
Jestem zainteresowany takim etui
ja również rezerwuję 1 sztukę
Również oddałem głoś na Tak :-) Wersja "bardziej miekka" była by dla mnie jednak inną też kupię gdyby tej nie było.
... błąd
witam..jak te etui wyglada w srodku ? jakies foty ? zainteresowany szt 1
Witam kiedy będzie kolejna tura?
8 chętnych to troche mało. 15-20 by sie przydało
Hmm nikt się nie znajdzie jeszcze? Ja jak będzie do kupna to biorę 1 sztuke :)
nie wiem jaka cena, ale 2 etui w granicach 50zł bym wziął:-)
jeśli się wygłupiłem z ceną (za mało) to przepraszam:stop:
Etui jest z prawdziwej skóry jedne koszt ~50zł. Moim zdaniem warto, mega stylowe i gadżeciarskie :D
dzięki:)
no to na jedne chętnie się piszę:)
mnie też możecie dopisać na 1 szt. :)
Witam, ja również reflektuję na 1 szt. Pozdrawiam:)
Juz 11 osób. Jeszcze 4 dawajcie ludziska :)
To i ja się zapisuję na 1 sztukę :)
Panie "przewodniczacy" już jest 12 osób jakby się zamowiło pewnie te 3 osoby też by się znalazło ;p To jak?:D
zamawiamy po 25 sztuk, więc wolałbym żeby ponad połowa nie leżała u mnie w szufladzie
Jestem chętny na 1 sztukę
Poproszę mnie wpisać na jedną sztukę.
14 osób:D
jak ogarne kalendarze to realnie pomyśle nad tymi etui :) ale dopisujcie się, śledzę wątek na bierząco
Ja też bym się pisał na to etui :-)
dla mnie tesz 1szt
1 sztuka dla mnie tyż:D
Jak będziesz miał to również biorę 1 szt. (ostatnio się spóźniłem i zapisy już były zamknięte). Marze o tym etui :D