<jupi> faja wodna :D:D
oczywiście napompuję... jak odnajdę tą igłę ;/... gdzieś była ino gdzie...
Printable View
Kto mnie zabierze?:D
Puotek, a gdzie masz Alfę?
Ja Ciebie mogę wziąć ze sobą :)
Oj pokopałbym a tutaj dopiero co mi gips ściągneli bo zerwany staw skokowy miałem myślę że na za tydzień już będzie lepiej ;) Zostaje mi robić za cheerleaderke :D
[QUOTE=Adam$72;310742]Bala sie plompo,a nie pompuje :P
No język śląski to czasami dla mnie jak ten węgierski:) choć sam jestem terytorialnie ze śląska. A więc:
Aniucha - naplompoj bala co by nie był miętki:)
Tomaszu NAPOMPUJĘ tą piłkę :) no chyba że tej igły nie znajdę...
Ja się muszę wykreślić z listy, chociaż tak po prawdzie się w ogóle nie wpisywałam :D Niestety Góra Żar mi nie jest znów pisana :D bawcie się dobrze
Ja mam w domu igłę i pompkę, damy radę. A ty aniucha się nie zapisujesz na listę? Aha, no tak... Ty masz wieczny karnet na wszystkie zloty :D
Stała ekipa Mysłowice przygazówa do Żywca? ;D
(w ogóle Aniucha na forum naszym widziałem już kilka (może dwie osoby) aktywne z Mysłowic jeszcze... może uda się ich zaciągnąć :D
Mam nadzieje że delegacja "prawdziwy" !Ślunsk! zbierze się gdzieś i razem wybierzemy się do Żywca? ;>
Gdzie wy tak katujecie te swoje belle? Pewnie przełęcz kocierska...:D uwielbiam:wub:
no jadę z krakowem :) dlatego moja sugestia do Ciebie żebyś wyruszył ze mną z Mysłowic do andrychowa, tam spotkamy się z szanowną resztą i dalej do żywca :)
ja również PiterRku nie będę męczyła mojej bo mam dość komunikatów na komputerze "LITOŚCI" "KYRJE ELEJSON" tudzież innych podobnych :) Tomek chyba już nie będzie prowadził GTA tej kolumny dlatego będzie luźniej :D:D
No to jak coś Aniucha to się może zabiore z wami :) a jak się zabiore to odrazu pisze
CHCE BYĆ ZARAZ ZA GTA W KOLEJCE PRZEZ ZAKRĘTY! :D
Trzeba pomęczyć mój nowy sportpack :D
Izane jak już wcześniej wpsomnialam kolumny od andrychowa (czyli po najlepszych zakrętach) NIE BĘDZIE prowadził Tomasz M. Tak jest bowiem zapisane... :) chyba że masz ochotę dostać korobowodem w dziub :D:D to była naprawdę ostra jazda tak że kuny się na półośkach poodzywały... :)
ja moge jechac drugi:)
Plancior - w razie co byłbym wdzięczny, mam w mojej kilka rzeczy do porobienia
hee no to teraz kazdy musi wyruszyc zoabczyc tase;0 zeby nie bylo niespodzianek ;)
ale Ty Izane lecisz normalnie pewnie Oświęcim Kęty Porąbka Żywiec :P no ale jeżeli masz życzenie dać jej w tyłek to proszę bardzo :P
25.04 zrobi się najwyżej "dwie drużyny" :P pierwsza wyjedzie z Andrychowa wcześniej a druga jakieś 10 minut za nią... tylko teraz nie wiem którą ekipię wypuścić pierwszą :D tą chcącą katować bellę czy "emerytów" w tym mnie :P wbrew pozorom niech ci szaleńcy jadą wcześniej - my potem będziemy zbierać Wam części co pogubicie :P
---------- Post dodany o godzinie 09:24 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 09:22 ----------
otto jedziesz na spota?? musi być więcej alf z takimi fajnymi felgami więc liczę na Twoją obecność :)
Kurde, 10 663,51 zł władowałem w Belle od 28 Lipca 2009 roku więc teraz na górach musi śmigać bez odpadnięcia żadnej części :D
Na dziury nie zwracam uwagi całe nowe przednie zawieszenie na gwarancji wraz z montażem i demontażem... :P (taki pakiet PRO na polskie drogi) :D
Dobra to Ja wyruszam w tamte drogi, jak ktoś zobaczy czerwonego Forda Combi na rej SM..... to Pozdrawiam :D
Mam nadzieję, że nie będzie żałoby po was w trakcie spotu...:P Radzę przed podróżą na kocierz sprawdzić stan przednich tarcz, klocków, hamulca roboczego i płynu hamulcowego i ukł kierowniczego:D
Izane, żeby ci później sportpack nie odpadł, no ale ja mam w bagażniku taśmę izolacyjną to się pozbiera wszystko do kupy :D
Między bogiem a prawdą to na przełeczy kocierskiej kolumnę prowadził koleś Mazdą 3 który was wczesniej wszystkich z narażeniem życia i zdrowia skilował a ja za to mu siedziałem na dupie żeby szybciej po zakretach zapierniczał. A on nie dosc że wystraszony tym wyprzedzaniem to musiał grzać do przodu bo mu głupio było że wyprzedził a teraz zamula,laska w srodku mu głowe co chwile suszyła ,żeby pewnie nie szalał,bo o mało co nie przesiadli sie w biegu do auta z którym lecieli na czołówkę podczas wyprzedzania kolumny alf.Oj było ciekawie.Tak że ogólnie było szybko ale gdyby nie mazda to kuna na prawej półośce zesr....a by się ze strachu na pierwszym zakręcie,a tak to tylko troche kwiczała.Czekam na was w Okrajniku i dopiero razem do Rychwałdu. siema
Haha... padłem z tą taśmą ;)
Ja w mojej jutro skończę wymianę całego 'hamowania' i wypróbujemy, co te mikody warte :)
tyszanie dziś mają meeting o 16:00 (zapraszamy wszystkich) i ustalimy ile nas pojedzie za tydzień. Ale będziemy jechać najpierw do Bielska-B., tam się spikniemy z miejscowymi AH'ami i pojedziemy razem do Żywca!
Pozdrowionka!
A gdzie w bielsku będzie spotkanie z resztą AR?
czyli co?? najpierw do Okrajnika?? kyrje elejson... czy Państwo Magierowie jedziecie na mszę?? bo nie wiem jak mam ten terminarz ustawiać już w końcu... z tego co wiem to ekipa krakowska nie jedzie na mszę... a ja mam godzinę drogi do Was więc chyba o 6.00 musiałabym wystartować :D:D
( http://www.zumi.pl/trasa.html?xs=19....2&v=true&utf=1 ) Na parkingu koło stacji benzynowej :)
7:30 :)
GrzesiuŻar jakbys mogl napisz co tam uzgodniliscie w zwiazku z wyjazdem bo bylbym chetny zeby wyruszyc razem z wami