Ja zajałem trzecie miejsce :shock: :shock: :shock: to chyba dlatego ze jak pędziłem to mowiłem do mojej niuni "no dawaj malenka,dawaj... a nastepnym razem zaleje ci diesel extra :DDDCytat:
Napisał Paweł156
ps: ide ja w nagrode dopiescic :D
Printable View
Ja zajałem trzecie miejsce :shock: :shock: :shock: to chyba dlatego ze jak pędziłem to mowiłem do mojej niuni "no dawaj malenka,dawaj... a nastepnym razem zaleje ci diesel extra :DDDCytat:
Napisał Paweł156
ps: ide ja w nagrode dopiescic :D
AR_33, gratuluje !!
Aż szkoda czyać te relacje :(
Mam nadzieję, że na następnym zlocie już będę mógł być obecny.
Dobrze, że to podałeś. Ale dobrze z tego względu, że teraz już mam pewność, że chodzi o nieporozumienie :D RAF nie napisał tego "MY" jako czegoś serio i dlatego też nie odebrał tego co odpowiedziałeś, że biletów nie sprzedają, jako zarzut. Tylko szczerze odpowiedział, że się nie reklamujemy. Do tego przy tym "my" był potężny :lol:Cytat:
Napisał AR_33
Poza tym - jak zobaczysz buźkę RAF, to natychmiast uwierzysz w moje słowa. Ten człowiek co prawda bywa ironiczny (80% wypowiedzi), cyniczny (65% wypowiedzi), złośliwy (90% wypowiedzi), to jednak nie jest bucem, który mógłby się szarogęsić. Tej "gąbce" takiego zarzutu się postawić po prostu nie da :lol:
:D Ja sie ciesze ze swojego wyniku - 8 miejsce 145 1.4 daje poczucie satysfakcji. Dobrze, ze staruszka dowiozla nas do domu :lol:
Gratulacje dla wszystkich konkurentow.
Miałam okazję kilkakrotnie spotkać RAFa i zgadzam się z tą opinią w 100 procentach :)Cytat:
Napisał WlodekzPoznania
Ja jestem ciekaw co taki doswiadczony kierowca mysli o zawieszeniu 145... w QV z tego co wiem jest troche twardsze, ale slabsze wersje z tego co zauwazylem strasznie buja... Jak wypadaja w porownaniu z innymi modelami? :)Cytat:
Napisał WlodekzPoznania
Gratuluje wszystkim wynikow :)
K...źwa piszecie o zlocie czy się kłócicie o jakieś nieistotne pierdoły. Dla mnie to pierwszy zlot atmosfera super głównie wieczorami (kamping nr 2 rządził), ale uważam że 170 zł za te atrakcje które były (wiatrówka i tyrolka) to o wiele za dużo.
Kazdy moze taki zlot zorganizować chetnie pojade sie pobawic czekam na realizacje i pozdrawiam( jak bedziesz Ferrari 1 Organizował juz sie wpisuje ) Pozdrawiam!
zapomniałes o noclegach, torze, identyfikaorach, kapeli i DJuCytat:
Napisał Ferrari-1
Nocleg 30 za dzień, 2 noclegi 60 zł. Nadal uważam, a to nie tylko moja opinia że było drogo.
Kazdy moze taki zlot zorganizować chetnie pojade sie pobawic czekam na realizacje i pozdrawiam( jak bedziesz Ferrari 1 Organizował juz sie wpisuje ) Pozdrawiam!
Myślę nad sylwestrem ale nic nie obiecuję.
zapomniałes o noclegach, torze, identyfikaorach, kapeli i DJu
Mam kumpla DJa powiedział że na zamkniętych imprezach puszcza za 100. Niestety nie wiem ile kosztuje tor i kapela (trzeba przyznać że największa atrakcja zlotu). Pozdrawiam bo mimo wszystko bardzo mi się podobało. :D
to zrób cos a nie krytykuj to potrafi kazdy!
Paweł wyniki z toru to są tylko za drugi przejazd czy w jakiś sposób sumowane???
Ferrari 1 mylisz sie myslac ze koszta to tylko tyrolka nocleg itd...
dolicz czas stracony ludzi w to zaangazowanych,wiele telefonow za ktore ktos musial zaplacic,benzyne ktora nalezy wlac do baku aby jechac i cos zalatwic i mozna by bylo tak bez konca!
Dj 100 zł???????????
chyba na zabitej dechami wiosce... u mnie wynajecie dj kosztuje od 400 do 500zł nawet kumpel wział za impreze 18 stke 300zł.
moim zdaniem zarobek (niewielki)-za czas poswiecony i trud w organizacji sie nalezy.jesli owy byl.ja nie mam zamairu nikogo z tego rozliczac!!!
wybrany jest twoj najlepszy czas z przejazdów.Cytat:
Napisał lejek20
Jak napisałem spróbuję ale nie obiecuję. Poza tym sam prosiłeś o krytykę podczas przemowy na zakończenie zlotu. Po prostu napisałem to co wielu mówiło po cichu.Cytat:
Napisał Rafał
A nie wkradł się tam jakiś błąd?,bo o ile pamiętam jak sprawdzałem czas na torze po pierwszym przejeździe miałem 1,45,53.?
To są najlepsze wyniki, tylko jeden najlepszy wynik niezaleznie czy ktoś jechał raz czy trzy razy :)Cytat:
Napisał lejek20
:) czekamy na propozycjeCytat:
Napisał Ferrari-1
Korczu na tym zlocie nikt z nas nie zarobił, jestesmy na małym minusie... nikt nie wliczał w koszta swojego czasu, benzyny, telefonów i wielu, wielu znajomosci jakie musielismy poruszyć zeby ten zlot sie odbył.
Organizowałem kiedyś kilka imprez i telefony, benzyna to zawsze i wyłącznie był mój i tylko mój wkład.Cytat:
Napisał Korczu
Twoje czasy to 01:54,5 01:54,0Cytat:
Napisał lejek20
ale jak chcesz mozemy to jeszcze sprawdzic
Żeby oddać sprawiedliwość w wynikach brakuje conajmniej 2 alf:
Kamil Dłutko - 145 2.0 qv - czas: 1.35
kobitka w srebrnej 156 selespeed - czas: 1.44 (to był pierwszy przejazd, nie wiem jak pojechała w drugim i trzecim ale myślę że się poprawiała)
no i ciekaw jestem jaki czas miała ta pseudo rajdowa 145 (jakiś-autohandel rally team) - bo po parkingu goście strasznie się miotali
Przepraszam, ze dopiero dziś, ale mały zamot miałem do tego powódź w Andrychowie.
wyniki pozostałych osób.
http://www.yourfilehost.com/media.ph...upersprint.xls
Co do zlotu rozumiem i popieram w 100% Rafała, ktoś, kto nie organizował większych imprez nie ma pojęcia o kosztach, jakie się ponosi, ile trudu czasu i pracy trzeba włożyć w organizacje. Oczywista rzeczą jest ze niedociągnięcia się zdarzają jednak trzeba je zrozumieć. Dziękuje za krotka, choć udana zabawę i w przyszłym roku postanowiliśmy z Rafałem ze będziemy sami na torze, ten rok ze względu na koszta zmusił nas do zorganizowania supersprintu, w którym mogą startować wszelakiej maści samochody. Co do sponsorów niestety sytuacja w Polsce jest tragiczna.... Sam widzę organizując wyścig ogólnopolską imprezę z kilkoma tysiącami kibicowi telewizjami, itd. jaki problem jest znaleźc kilka tysięcy, ale mniejsza z tym. Cieszę się ze sa ludzie ambitni, którzy swoim straconym czasem, wydanymi pieniędzmi, zdartymi nerwami plącą, aby chodziarz na chwile każdy z nas mógł odetchnąć od szarej rzeczywistości......
W imieniu swoim i Automobilklubu Beskidzkiego serdeczne podziękowania za organizacje oraz wspólną zabawę, chciałem również pogratulować sportowej rywalizacji oraz zwycięzcom niedzielnego sprintu
a powiedzcie za stracone oponki itp byly jakies kary?
a ja znowu sie podłącze z nietypową sprawą koedzy z TMiN z łodzi gadali z jakims Panem na zlocie który to zaoferował pomoc w zakresie skołowanai sprzęgiełka do mojej 75ki czy moge go poprosić o kotakt na priv bo nie moge go na forum namierzyć....:)
moderator nie czyta regulaminu :twisted:Cytat:
Napisał piotriix
+ 5pkt czyli 5 sek jak mneimam...
szczerze to nie czytalem dokladnie cos mi tam wpadlo ,ze sa jakies kary ale nie wnikalem jakie i za co.mialem sie dobrze bawic bo ze mnie i tak kubicy nie bedzie. :mrgreen:
Tak byłem tylko jeden dzień ......poczytałem ,zobaczyłem zdjecia i tak bardzo żałuje .......do zobaczenia nastepnym razem.
ze wzgledu na przyjacielska atmosfere postanowilismy karac tylko za przejechane szykany
a poznamy wyniki kwizu i strzelania????
no właśnie??? Bo nie wiem czy ten komar co go ustrzeliłem to żyje. :PCytat:
Napisał adasco
No, przydało by się. Przynajmniej wiadomo by było z czego odrobić zadanie domowe przed następnym zlotem :P
przypominam ,ze jako jedyny zestrzelilem papierosa :mrgreen:ps to choc podajcie prawidlowe odpowiedzi pawel............to chyba do ciebie
Puchary były za wynki wiedzy o AR i ze strzelania, niestety nie mam wyników.
Ze strzelania i tak najlepsze były dziewczyny, niewiedzieć czemu :lol: facetom jakos cel umykał :lol: w tescie wiedzy juz brylowali Panowie, jak odnajdziemy wyniki i testy to podamy prawidlowe odpowiedzi, ale to nam troche zajmie...
konkurencje w strzelaniu do puszek, kapsli, butelek i papierosów nie były brane pod uwage :) ale wygrałby je Ferrari junior :)
Spoko. mamy czas
Wyniki zaginęły w akcji - potwierdzam w strzelaniu prym wiodły kobiety a testy zostały na torze było troszku zamieszania i puchary telewizja i wyniki- zazalenia prosze kierować do rzecznika .Pozdrawiam !
Cytat:
Napisał Paweł156
Przecież on nawet do Alfistów strzelał :lol:
.co prawda nie jest to skierowane do mnie ale pozwole sobie na male wyliczanko ...1 zadalem pytanie ile kosztuje tor na caly dzien w bilgoraju odpowiedz 1500 zl plus 100 za kazda godzine karetka . to kolego co ci wyjdzie podziel przez ilosc uczestnikow. dodaj do tego nocleg jakies 30 35 zl dodaj zespol dodaj dj.dodaj koszty tej firmy od tyrolki wiatrowki . . reasumujac moj wywod to 170 minus 60 za nocleg daje 110 zl i jezeli ty uwazasz za za wjazd na tor, za zespol, / calkiem niezly/ za dj i tyrolke i wiatrowke to za duzo to brak mi slow :!: a mowia ze pyry to sknery ale czas juz chyba obalic ten chyba niesprawiedliwy osad :mrgreen:Cytat:
Napisał Ferrari-1
dajcie spokoj z tymi klotniami o kase.
Komu bylo za drogo, mogl nie jechac :P
Owszem, kwota byla niemala, ale osobiscie nie zaluje.
Niech wspome, ze sam glupi srut do wiatrowki to kilkadziesiat zlotych. A reszta??!
bylo, minelo, dajcie spokoj.
Nauczka dla kolejnych organizatorow - brac kwity NA WSZYSTKO, pozniej ofichjalnie wszystko pokazac. I nie bedzie pytan "czemu tak drogo?"....
Jesli ktos nigdy nie organizowal zlotu - to sorryyyy, ale niech sie nie wypowiada o kosztach.... taka moja prosba :)
Witam szanownych kolegów
Zwracam się z uprzejmą prośbą, abyscie poinformowali mnie kto zorganizował wstęp na tor testowy w Tychach. Niektórzy wiedzą ze jestem z forum Jaguara, i planuje aby nasz wiosenny zlot zorganizować na śląsku, nie ukrywam że jednym z pożądanych punktów bylyby proby zrecznosciowe na torze i stąd moja prośba o kontakt. Z góry dziękuje za jakąkolwiek odpowiedź.
pisz do rafala lub pawla 156