no to następny się zrobi już niebawem :) mamy nadzieję że większa ekipa przybędzie :)
Printable View
no to następny się zrobi już niebawem :) mamy nadzieję że większa ekipa przybędzie :)
ja nie dotarłem bo mi koleś jakiś młody na pogorii wjechał nieładnie w lewy przód jak wyjeżdżał z parkingu...
Witam ja rowniez jestem z okolic :D Jaworzna :D moja bella jest juz zrobiona wiec moge juz sie pojawiac :) Pozdrawiam wszystkich :P i do zobaczenia :P
to może na 3 stawy sie ustawimy w niedalekim terminie jakies lody czy cuś
ja jestem za
Witam ja rowniez jestem za ;)
Witam i zapraszam wszystkich alfoholików do grupy Jaworzno i okolice :) Będziemy się mogli bliżej poznać i organizować mini spotkania i sesję zdjęciowe :)
ja czaby sie w końcu spotkać kiedyś :)
Kurde ja jestem z Chrzanowa :( tak wiec tu nie pasuje jak tylko maja byc ludzie z Jaworzna,Mysłowic i Sosnowca :( moze ktos kiedys zrobi takie cos i wpisze ze Chrzanów tez moze byc :(
P.S
Dchedogi w sobote pijemy masz byc u mnie jak swoja kobiete odbierzesz z pracy tak wiec nie wiem czy w niedziele bedziesz w stanie gdzies jechac :D:D
Katowice tez mogą? :(
Jasne, im więcej to chyba tym lepiej :)
Chętnie się podepnę (jak nikt nie ma nic przeciwko), choć jedyne co mnie łączy z Mysłowicami to praca :)
he he cabany kiedys były pod śląskiem,a do jaworzna rzut beretem
a Ruda Śląska tuz za winklym :)
Panowie i Panie :) To kiedy jakis zapoznawczy spocik w planie :) Moze cos tu sie uda bo na Chrzanów nie ma co liczyc aby sie udał jakis spot :D:D:D wiec moze cos tu sie ruszy :) fajnie by było :)
Pozdro.
aajjj ty zdrajco:)
A tam odrazu Zdrajca :P Chcesz sie bić :D:D Myslisz ze masz ALfe to jestes Kozak :D:D
Poprostu moze wkoncu cos tutaj sie ruszy a nie to co u nas :P wiecej miasti ludzi oraz wiadome AR wiec tez i wieksze pole do popisu :D:D
zapraszam
dzieki dobiazdzek za podpowiedz licze na Was wszyskich
http://www.forum.alfaholicy.org/malo...tml#post626754
po slubie mozecie sobie zorganizowac jakiegos milego grilla:)
Hej.
Ilu jest aktywnych forumowiczów w Sosnowcu? Może zorganizujemy gdzieś jakieś cykliczne spotkania?
A jeśli nie cykliczne bo nie każdy ma czas to może bardziej okolicznościowe od czasu do czasu?
Mozna by cos pomyslec ;P
okolicznościowo Sosnowiec i Dąbrowa przeważnie jeździ na kopiec do Piekar... ale nie miałbym nic przeciwko żeby zorganizować coś na miejscu...
kiedyś na samym początku zapodałem ten temat o spotkaniach w Piekarach ( przez krótki czas mieszkałem tam ) ale z różnych przyczyn się tam nigdy nie pojawiłem.
w każdym razie dobrze byłoby mieć coś swojego
A może lepiej byłoby zorganizować zwykły spot ? Jako loklizacja Sosnowiec (park na Kazimierzu) albo Dąbrowa Górnicza (pogoria) ? :d
Pozdro :P
Kazimierz tera to jest lekko odciety przez remont mostu nad S1 ;P
E tam, aż tak to odcięty nie jest. Dojechać spokojnie można.
To byłoby dobre miejsce.
jest kupę fajnych miejsc na małego spota..., stawiki, gora rozrywki na środuli, kazimierz, spore parkingi pod marketami lub mc d..., wybór spory, kwestia ugadania..., z chęcią bym się pojawil i poznał krajanów...
Ja również jestem za zorganizowaniem jakiegoś spota w Sosnowcu w połączeniu oczywiście z grillem:)
i gitara.
to jaką miejscówkę wybieramy ? :)
park kazimierz moze byc - jakos w tygodniu ?:)
niechaj będzie tez się wpisuje :) na takie male spoty
jestem za Kazimierzem ale czemu w tygodniu?
Mnie także weekend bardziej pasuje :D w tygodniu musiałbym siłkę odpuścić :P
to moze byc i sobota tylko o ktorej ?
Kazimierz OK, ale w moim przypadku w tym tygodniu jedynie piątkowe popołudnie lub wieczór bo w sobotę i niedziele mnie nie ma.
Dejot - jaka dzielnica?;) bo tu widze podobna srebrna
W Warszawie, Krakowie maja cykliczne...w Katowicach są cykliczne czwartki...tylko czy tu u nas by się to sprawdziło i była ekipa aby podjechać np. raz na 2 tygodnie??
Ja oczywiście jestem chętny :)
a dupa tam park kazimierz
szczylomy ze flinty we sobota na podlesiu
tam beło fajno
zbiórka :
sobota 20.08 godz. 17 parking real DG ( ul. katowicka - tyn kole trasy )
potym pojadymy se ze 1km na podlesie i tam gryll i strzelnica )
wiatrówki bydom , śrut bydzie , cele --- zaś se znojdymy jak wcześni
ino ze 2zł se weźta na śrut ( kupimy wcześni ale trza bydzie oddać tym co zapłacom h ehe )
p.s.
byda mioł prawie ur. to piwko postawia każdymu :party:
bydzie ok Kamil ?
http://www.forum.alfaholicy.org/malo...tml#post639926
No to zapraszamy :)
Standardowo każdy bierze to co je:) i chyba swoje talerze też...??
a na kij talirze - ze rynki bydymy źrić :lol: