Jest szansa na te 4 sztuki na srebrnej folii dla mnie? Przypominałem się na gg i PW ale jakoś bez odzewu. Pozdrawiam i czekam.
Printable View
Jest szansa na te 4 sztuki na srebrnej folii dla mnie? Przypominałem się na gg i PW ale jakoś bez odzewu. Pozdrawiam i czekam.
ja dziś dostałem, założyłem i wygląda fantastycznie wprost, za tą cenę to rewelacja ;)
Witam byłbym chętny na dwie sztuki na 156 :) Prosze o dane do przelewu.
Wpłata poszła!:-)
Poproszę o 4 sztuki do 156 dane do przelewu poproszę na PW
Poprosze 2 sztuki do 156 i dane do przelewu na PW
Witam alfistów i alfistki :)
mam jedną niezidetyfikowaną wpłatę, hmmmmm ktoś wpłacił pieniążki i trudno mi po przelewie dojść kto...... wpłata doszła z żabki z białogardu...... niech się zgłosi do mnie na PW wpłacający i poda adres do wysyłki oraz ilość zamówionych emblematów.
Listy ze znaczkami dzisiaj wychodzą odemnie, a więc w poniedziałek lub we wtorek powinny być w waszych skrzynkach!!!
Dzięki i pozdrawiam!!!
Wiertło.
witam
wożę te naklejki na nochalach moich 2 ślicznotek i powiem wszystkim, że po miesiącu jazdy łącznie 6 tys an obu nien widać by miały odlecieć polecma kolegom bo jako tania alternatywa sie sprawdza. nie jest to g&^%*ko ktore odpadnie na deszczu. dość solidna naklejka. doradzam troche staranności przy przyklejaniu i nikt nie pozna , że to nie oryginał. z mojej strony pozytyw.
pozdrawiam
Poproszę o dane do przelewu i kwotę - potrzebuję 2szt :)
Ma ktoś naklejki na Gtv'ce i może dać fotki jak to wygląda?
Jak jest jeszcze mozliwosc to poprosze 2 szt do AR 145
Prosze o dane do przelewu.
ja również poprosze dane do przelewu za 2 szt do AR 145
Cześć, do gtv-ki jest ta sama średnica co do 156 i więkoszści modeli,
kolega zamawiał odemnie z naszego regionalnego klubu i pasuje.
do wszystkich pozostałych co zamówili w weekend nalepki poszły wiadomości na priv. w weekendy wyjeżdżam przeważnie gdzieś stąd brak odzewu,
dzięki wszystkim i pozdrawiam,
wiertło
Naklejki doszly wygladaja swietnie jutro montaz :D ,a ten gratis :D nakleja sie na wewnetrzna czesc szyby?
Są jeszcze te naklejeczki ?
Jeśli tak, to dane do przelewu i koszt 2 sztuk z wysyłką pa PW proszę ;)
Oczywiście o standardową średnicę chodzi.
- dane do przelewu dla 2 sztuk z wysyłką na PW proszę.
- 156 TS 2.0 przed liftingiem
- dane do przelewu dla 2 sztuk z wysyłką na PW proszę.
- 166 przed liftingiem
Poprosze o dane do przelewu dla 2 sztuk z wysyłką na PW
Alfa 164 Średnica 74,5 mierzony cały znaczek
2 małe sztuki po 5 zł, i jedną większą na tylni znaczek bym prosił. Proszę o dane do przelewu na priv ;)
Witam.Ja również o ile to jeszcze możliwe chcę kupić te znaczki.Potrzebuję komplet na przód i tył.Autko to Alfa 156 1.6.TS z listopada 99 roku.Proszę o podanie w jaki sposób mogę dokonać zakupu na PW.Pozdrawiam - Adamil.
ja tez poprosze dane do przelewu
2x znaczek do spidera/gtv
Witam
Ja rownież jestem zainteresowany. Potrzebuje 2szt (przod i tył ) Alfa 156 1.8 T.S 98 r sedan.
Pozdro
Pieniądze dopiero teraz wpłaciłem za 2 sztuki, przepraszam że tak długo to trwało.
Są jeszcze te naklejeczki ?
Jeśli tak, to dane do przelewu i koszt 2 sztuk z wysyłką pa PW proszę :-)
Alfa Romeo GTV V6 Turbo.
Halo, halo wiertlo jesteś tam ;)
Próbowałem wysłać PW, ale skrzynka zapchana.
jestem jestem, tylko wróciłem po urlopie do pracy i musze ponadrabiać i poogarniać swoje sprawy, dzisiaj wszystkim poodpisuje na PW i zrobię porządek ze skrzynką, dzięki za cierpliwość wszystkim, od dzisiaj już będę dostepny i aktywny w działaniach, ach ten urlop, człowiek żeby przywyknąć do pracy po 2 tygodniach musi kolejne kilka dni w robocie się przyzwyczajać na nowo do codziennej charówki :)
skrzynka już działa, opróżniłem stare wiadomości
w zeszłym tygodniu nalepki zostały wysłane do:
1. Matt21 – 2szt.
2. agaz- 2 szt.
3.wielgatss-2szt.
4. andy22-2 szt.
5. tomi – 2 szt.
6. rolek - 2szt.
7. Bosek2015– 4 szt.
8. DeeS - 2 szt.
9. jary17 – 2 szt.
10. lakersfan86 – 2 szt
11. puszuszek – 2 szt.
jak do kogoś nie doszło dajcie znać! narazie każdemu komu wysyłałem dostał, ale zawsze może być ten pierwszy raz kiedy nie dojdzie ;), dzięki wszystkim!
Jeśli jest możliwość to ja poprosze 4 szt z góry dzięki
czekam na dane do przelewu
Naklejki doszły, polecam wszystkich za taką cenę nić lepszego nie znajdziecie. i miło mnie zaskoczył gratis- dziękuje!
wiertlo pomyśl o naklejkach na zaciski o których ci pisałem
Poproszę o dane na pw do przelewu.
1 komplet Alfa 156 99r
Ja również poprosiłbym o dane do przelewu za kpl. na przód i tył do SW z 2000r.
Pozdrawiam.
Czy autor tematu jeszcze odpowiada?
Jeżeli oferta nadal jest aktualna to ja poproszę 2 sztuki na przód i 2 sztuki na tył do 156 sedana.
Pozdrawiam
a do AR147 JTD 3drzwi 2001 r masz wymierzone ??
znaczki mam w stałej ofercie, co prawda powoli mi się kończą z zapasów, ale w tym tygodniu dorobię nowa partię i rozmiary niestandardowe jak ktoś zamawiał, stąd mogą być małe opóźnienia w wysyłce, ale proszę się nie martwić nikt nie zostanie pominięty,
po pracy wyślę Ci PW z danymi
do 147 jest standardwoa wielkość z tego co pamiętam, kilka osób zamawiało i nie zgłaszało uwag że za małe czy za duże
Tez sie dlugo zastanawialem ale zdecydowalem sie zamowic :)
zamowienie na priv.
wiertlo a co z emblematami zamówionymi 18.08 ? Ja swojego jeszcze nie dostałem.