Ahhha czyli dziś ten spot wyszedł?...
czy w niedziele? bo zawsze jśli miał być spot na Chociwelskiej to w niedziele się odbywał...
Printable View
Ahhha czyli dziś ten spot wyszedł?...
czy w niedziele? bo zawsze jśli miał być spot na Chociwelskiej to w niedziele się odbywał...
W sumie to byłem ja, Gwiazdor i cuoreventi. Mało ale miło pozdrawiam
Byłem 0 16.30 ale nikogo już nie było, miałem małe problemy z samochodem i jak już się z nimi uporałem to późno było i nie zdążyłem!! Na chociwelskiej spotkałem 3 be-emki ale was już nie było.
Ja odjechałem o 15:50 a reszta chyba chwile po mnie, trochę nas deszcz zmoczył :D
Witam kolegów... :)
może jakieś spotkanko przed zimą... ? :)
+1 do chętnych;)
+1 do chętnych :)
+1 do chętnych ale najwcześniej za tydzień, teraz to miałbym jakieś 1000 kilometrów do dojechania :crazy_pilot:
OOooo to widze że jest trochę chętnych :)
Może za tydzień w niedziele to będzie chyba 31.10 na Chociwelskiej godzina 15.00 :)
pierwszy parking po lewej stronie w strone Chociwla :)
Też chciałbym sie z wami zobaczyć. Adawno mnie niebyło, więc jestem za
+1 :):)
+1.Zajadę oglądnąć piękności;)
Super, tylko może udałoby się ustalić termin "w tygodniu", co? Bo następny weekend może być dla niektórych wyjazdowy w związku z poniedziałkowym "świętem";)
W tygodniu jak dla mnie to odpada... koło 18.00 wracam dopiero z roboty...
Sądze że skoro tyle osób juz sie zadeklarowało że będą to pozostańmy przy tym terminie :)
To ja niestety :stop:
Dla mnie termin oki o ile w sobotę wrócę do kraju :crazy_pilot:
Mi termin 31.10 i miejscówka odpowiadają
Termin mi pasi niestety godzina już nie....do 18 gnije w pracy :(
może i mnie się uda uczestniczyć
U mnie 7 listopada to nie problem ale 11 to już problem, wybywam na wekendzik z żoną i niestety nie pojawie się :(
ja sie piszę
Coraz więcej chętnych :D coś się zmienia???, to Panie i Panowie kiedy dokładnie się umawiamy :D
Zapodałem temat i termin większości pod pasowało, jeśli nie chcecie to napiszcie zmienimy... w ten weekend jest pogoda jak na listopad bardzo ładna, puzniej zapowiadają juz tylko gorzej, deszcz itp itd...
Ja pozostaje przy spotkaniu w tą niedzielę ...
Jam jest za tą niedzielą.
Ja też jestem za spotkaniem w niedziele..
niedziela pasuje właśnie wrócłem do domu więc będe :D
pozdrawiam
No niestety nie pojawie się jutro, jak poszedłem dzisiaj do niuni to okazało się że siłownik sprzęgła padł i nie wymienie go do jutra niestety. miłego spotkania
Proponuje 7 listopada mimo wszystko.
No ja z racji awarii też jestem za 7 listopada :crazy_pilot:
Ja odpadam za tydzień i wsumie z tego co widzę jutro też.
---------- Post dodany o godzinie 13:47 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 13:38 ----------
Kubas,Jasiu jak macie ochotę to można sie spotkać gdzieś bliżej na kawie?
---------- Post dodany o godzinie 14:10 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 13:47 ----------
Jak coś to tylko kom. bo śmigam na imprezkę i do jutra mnie nie ma.
Ja nie pije kawy :)
To w takim układzie niech będzie ten spot za tydzień... Ale jeśli będzie pogoda do dupy to zapewne znów sie nie odbędzie :( ...
Za tydzień niestety też odpadam :( bawie w Londku na Top Gear Live :)
no to trudno
bo chciałem sie czyms pochwalic
puki co za tydzień mi odpowiada
Aco z Wojsawem bo sie dawno nie odzywał??
Dobrze niech już będzie ten 7 listopada.. :)
To ja też bym był 7
W takim razie,
Lista obecności 7 listopada:
cuoreventi
Franek Strzelba
stabipl
KUBAS
dawid_007_04
Gwiazdor