Akurat mam oponki na wykończeniu, chętnie je w Bagiczu dokończę bo i tak na zimówki trzeba zmienić, no chyba że będe testerem slików w zimę ;) Ja przystaję na każdą propozycję miejsca spotkania.
Printable View
Akurat mam oponki na wykończeniu, chętnie je w Bagiczu dokończę bo i tak na zimówki trzeba zmienić, no chyba że będe testerem slików w zimę ;) Ja przystaję na każdą propozycję miejsca spotkania.
mniejsza z tym gdzie jezdzic..; :P Chodzi o to co bysmy się dogadali wkoncu i spotkli naprawde silna grupa..co by było co wspominac :mrgreen:
mi się podoba ten pomysł co zapodał pikero....
więc mozna nad tym dalej myslec..ale co by ktos nas stmtad nie pogonił.. :P
nio to co na to reszta i koszalin?..
Pozdrawiam
hehe ja pisalem o oponach, zeby porobic jeszcze jakies szykanki, zeby w kolko nie jezdzic.Cytat:
Napisał Silver156
Kuba spotkac sie - super, ale poszalec jest jeszcze bardziej super...
Co koszalinianie wiedza o tym miejscu?
wygooglowalem troche:
http://www.mapy.blink.pl/kolberg/gra...gicz01plan.jpg
http://dlapilota.pl/web/lot.php?item=3
odbywaja sie tam spoty golfow, strzelam ze to wlasnosc gminy czyli wlasnosc niczyja, tylko czy da sie tam robic cos innego niz palenie gumy?
ja tego nie wyznaczałem znalazłem to zdjecie gdzieś na necie i spodobało mi się tam niejeden zlot był vw itd spodobało mi się to dlatego wrzuciłem ale chciałbym wiedzieć coś więcej o tym miejscu dlatego czekam na koszalinianów żeby coś kolwiek powiedzieli co do wycieczki to na parę alf hmmmm poezja ... co do wyscigów na miejscu - super sprawa i tez myślałem o trasie dookoła, ale jest gdzie rozpalić grilka itd rzeczywiscie sobota byłaby najlepszym terminem na spotkanie posiedzieć tam do nocy później ognisko itd ja tylko musze KURDE ZROBIĆ AUTO heheh i nei wiem kiedy się wyrobie ale to odrębna sprawucha....Cytat:
Napisał Tuti
Własnie o to chodzi...
A sobota bez kitu była by najbardziej oki...bo w niedziele co niektórzy zapewne nie bed w stanie dotrzec na spota...co nie Rysiu ;p;p..
Pozdrawim
no najwyżej urwe się z zajęć na uczelni, klepie belle w tym tygodniu zostawiam letnie laczki i możemy pośmigac po lotnisku heheh tak grudzień jakoś :) początek co panowie a miejsce myśle ten bagicz niezgorsze prosze wszytkich zainteresowanych o wypowiedź co gdzie jak i którędy, dlaczego itd trzeba konkretnie postanowić i dopiąć celu :) każdy weźmie jakieś stare opony na zarysowanie toru jazdy i pośmigamy sobie
Może 1 grudnia to jest akurat pierwsza sobota grudnia :) no i jeśli nikt nie znajdzie bliższego miejsca Szczecinowi to jakoś przeżyję bo taki wyjazd ok. 140 km(czy może źle popatrzyłem???) x 2 + zabawa na torze i inne ;] to 1 bak może być mało :( :) jak i którędy to musimy wyłonić lidera ze Szczecina żeby poprowadził ,
chętnie przyjmę na siebie "ciężar" lidera niech bóg widzi moją krzywdę :) heheCytat:
Napisał Silver156
mysle, ze bak spokojnie Wam starczy... przeciez nie bedziemy robic 50 kolek :)
no nie wiem
trza bedzie zatankowac za okolo 70zl :mrgreen:
wiec sie pisze 8)
Jak dla mnie 1 Grudnia oki pasuje :):)... a godzina?....
sądze że 12 na miejscu powinna byc oki ...co Wy na to??...
Koszalin tak na marginesie zyje?;p;p
A jedno pytanko?...http://www.youtube.com/watch?v=vmB-YMD446o
Kojazycie tytuł moze tego utworu?.... bo wpadł mi bardzo w ucho :):)
Pozdrawiam
Kojarzymy kojarzymy 8)
Rob D: Clubbed to death
Wow :) to aż tak oszczedny jest ten silnik 2,4 jtd ? jak chcesz to mozemy sie zamienic na alfy :P hehe ;)Cytat:
Napisał psikszczecin
Godzina 12 tez tak akurat bo tak kolo 17 sie zaczyna sciemniac ... wiec bedziemy mieć ok.5 h na zabawy :D
No i może jak by ktoś mógł to by wziął kamerę i się pobawił w kamerzystę troszkę , co wy na to ? :)
to tak ja mogę wziąsc aparaty lumix nagrywa filmy prawie jak kamera moja kobieta zajmie się tym termin 1 grudnia jeżeli bedę mógł urwac się ze szkoły - na co licze bardzo mocno i zrobie moją belle - na co tez licze bardzo mocno to będe czyli załóżmy ze będę :) miejsce ustalamy ? bagicz czy nie ?????
no niektore CPN-y maja rope po 2,50zl :mrgreen:
Hehe ;)chyba Twoj wlasny cpn :) no to chyba szybko zamienie swojego ts na jtd ;P jezdziles 2.0 ts-em ? mozesz porownac jakie sa wrazenia z jazdy ? i jesli mozna spytac z jakiej dzielnicy Szczecina jestes ?
jeszilem 2.0 TS ale niestety to byl kolesia o nicku elefau ktory po 150km wywalil kopyto
jestem z Dabie/Przeclaw
a czemu niby w sen ziomowy??....
dobra pany nie ma co tu owijac w bawełne :mrgreen:
Trza zapodac termin miejsce spotkania i zbierac ludzi... :twisted:
Czyli pozostajemy przy 1 grudnia...godzina 12.00
Zapewne Szczecin bedzie musiał wyjechac wczesniej ciutke ale to kwestja dogadania...
Anio czy ktos moze zapodac dokładn mape..jak tam doleciec?..
Pozdrawiam
Aha..bo niedaleko mnie stoi alfa 156 2.4 jtd i myslalem ze to Ty ;) bo rzadko mozna spotkac 2,4 jtd w Szczecinie predzej t.s...
No wiec jak z tym Bagiczem? prosze o opinie innych uzytkowników !!
z forum golfa i od majkela dowiedzialem sie, ze nikt tam nie pilnuje i nikt nie slyszal o jakichs lapankach. ponoc da sie jezdzic po calej nawierzchnie, ale nikt tego jednoznacznie tego tak nie ujal. ponoc to strasznie wielkie, wiec mozliwe na cale kolko moze byc za dlugie. ta miejscowosc jest za kolobrzegiem, szczecin musi sie pewnie kieorwac wlasnie na kolobrzeg. 12 godzina mi pasuje, zabiore malolatow zeby zrobili dokumentacje.
i jeszcze mam pytanko: moge zabrac ze soba kumpla? od dluzszego czasu mi truje, ze chcialby ze mna na zlot pojechac, nie wiem czym przyjezdzie, na pewno nei alfa. moze mercedesem 124 3.0 a moze mercedesem 123 240d albo jakims innym padlem.
jeszcze mam dobrego zawodnika, ktory twierdzi ze gdyby urodzil sie 50 lat pozniej to zostalby kubica :lol: :lol: tez ma mercedesa 124 3.0. oczywiscie jak wolicie spotkanie w grupie alfistow to nei ma sprawy, kumpla najwyzej przewioze w bagazniku a mietki beda rdzewiec :lol:
mam w domu jakiegos grilla, ale chyba nie jest za duzy - jak cos moge wziac. proponuje zebysmy sie spotkali pod jakas biedronka i tam zakupili prowiant... chyba ze nie chcecie nic jesc tylko sie wyzyc :) mam 1 zepsuta opone, ale mysle ze dam rade zalatwic wiecej, nie wiem tylko ile sie zmiesci do mojej malutkiej alfy :)
pogode mamy idealna do doskonalenia umiejetnosci, w grudniu mysle, ze bedzie jeszcze lepiej! :) jak bedzie snieg to bedzie mozna boskie zdjecia porobic :P
Wrzućcie zapowiedź z terminem w osobny temat i niech się lista uczestników wygeneruje. Jakaś dokładna mapka dojazdu by się do tego przydała. Ja oczywiście się pisze na ta zabawę. Droge na miejsce mniej więcej znam byłem tam kiedyć przed laty na jakiejś imprezie masowej fajne miejsce tylko pewnie bunkry na samoloty radzieckie już całkowicie zdewastowane. :evil:
witam
jezeli to jest pas na trasie kolobrzeg-koszalin to wiem gdzie to jest bo bylem tam kilka razy - z tym ze jakies 4-5 lat temu :wink:
obiekt robi wrazenie :D
co do zlotow w berlinie to sie przewaznie spotykaja w lato ale zerkne na forum niemieckie i zobaczymy. Sobota jest najlepsza bo wlasnie 1 grudnia wieczorem na impreze ide i w niedziele ciezko by bylo dojechac na czas :)
a da sie tam zrobic jakies proby sprawnosciowe? chcecie w ogole robic jakies proby/ :PCytat:
Napisał psikszczecin
A czemu by nie ? hmm? :) ja bym sie z checia podszkolil i wyzyl troszke... :)
jasne ze sie da wyzyc
w swojej prywatnej kolekcji mam chyba 4-5 gumowych pacholków
fajnei by było gdybysmy wszyscy się spotkali gdzieś mowa o tych co ze szczecina i pojechali razem po drodze możemy zbierac tych co są z innych rejonów i zajechać duza grupą - flage ktoś ma ????
Wita Was młody alfista z Miedzywodzia...
To ja tez bym chciał cos wiedziec o zlocie :) z checia bym wpadł...
najlepiej zeby bylo troche mrozzu :] no co wy Panowie, pobawimy sie jak male dzieci... na sniegu :)
To jest przeciez oczywiste :) nie ma innej opcji hehe ;)Cytat:
Napisał pikero
przeczytaj poprzednią stronę :) ciesze sie ze bedzie z nami jeszcze 1 alfista :DCytat:
Napisał -duda-
zapowiada sie dobra zabawa :P
a czemu nie lotnisko w Sniatowie?
a... i nie zapomnijcie wziac łopat do odsnierzania ;]
Lepiej co by nie padał snieg,,io chyb że bedzie mruz...bo tak to sie niunia mi pobrudzi :mrgreen:
Ja niewiem czemu nie śniatowo....
Jakos przyj sie ten Bagicz.. :P
trza ostatcznie juz sie dogadac...co by można było znajomych poinformowc którzy nie są zalogowani na forum o tym spocie..i powysyłac zaproszonka do tych co rzadko bywają na forum :mrgreen: tak jak to ostatnio robiłem... :P
Pozdrawiam
-duda-, na sniatowie to co najwyzej slalom mozna zrobic, a w bagiczu sa kolka, wystarczy kilka opon i bedzie kilka szykanek... kto zabierze stoper? :)
bagicz wymiata :) już dzisiaj zabrałem się za klepanie niuni jadę na letnich laczkach nie będe jej tam oszczędzał ona o tym wie :) stoper się załatwi heheheh już nei mogę się doczekać ale będzie kupa jak nie zdąże z robotą... ale damy rade panowie
macie mape: http://miejsca.net/places/show/101/S..._k._Kolobrzegu
po kliknieciu na minus zobaczycie szczecin :)
ja jade w przejsciowkach, wiec nie bedziesz sam :)
przydalo by sie wziac lopate jakby sie ktos zakopal... chyba ze bedziemy szukac w polu galazek zeby podkladac :D
no spoko fajan droga jeździłem tamtędy do mielna przez goleniów bedziemy śmigać więc ufty zabierzemy cię ze sobą - mam nadzieję że wszystko się uda ... ale będzie fun
hehe nie przesadzaj raz mozesz ja pobrudzic - dla dobra wszystkich ;DCytat:
Napisał KUBAS
Mi sie wydaje ze juz jest dogadane , data, miejsce i co bedziemy tam robic :) jeszcze tylko indywidualnie grupa Ze Szczecina i innych miast musi sie podogadywac co do wyjazdu w grupach, Kubas jesli mozesz to w imieniu wszystkich Alfaholikow zapros innych fanow tej marki na NASZ SPOT !!Cytat:
Napisał KUBAS
przy wyjezdzie z kolobrzegu (patrzac od strony dziwnowka, pobierowa, rewala) jest stacja shell i biedronka :mrgreen: wiec jak chcecie cos na miejscu zjesc to mysle, ze powinnismy sie najpierw tam spotkac i kupic co trzeba.Cytat:
22:28:19 eh69 (GG #1905011)
tzn chcemy robic cos wiecej niz palenie gumy i jazdy na cwiare... pobawic sie. poukladac opony zeby byly szykany i robic tam kolka na czas... tylko nei wiem czy to nie za duze bedzie :)
23:04:43 raven
no to tam jest wypas na takie zabawy
23:05:03 raven
jest 3 pas, teoretycznie zamkniety ale da sie wjechac, jest najszerszy i ma 2,2 km
23:06:56 raven
ale tam musi byc dosc sporo sniegu albo lód, bo sam pas nie jest zupełnie gładki
23:07:10 raven
troche trawka przebija i płyty sa nie idealnie równe
23:07:18 raven
ale jest gites generalnie
23:09:00 raven
http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=5...&t=k&z=14&om=1
23:09:02 raven
widzisz
23:09:12 raven
ten pas równoległy do linii brzegowej
23:09:16 raven
jest odgrodzony
23:09:12 eh69 (GG #1905011)
hm
23:09:14 eh69 (GG #1905011)
a tamta 8?
23:09:19 eh69 (GG #1905011)
da sie po niej jezdzic? :)
23:09:23 eh69 (GG #1905011)
jak po kolku? :P
23:10:11 raven
nom
23:10:37 raven
ale tylko jedna strona jest luzna i szeroka jak 2 pasmowa droga
Niewazne gdzie...niewazne czy zimno czy tez upal....jestesmy z Wami...
piszemy sie na to....mam nadzieje ze grillika jakiegos urobimy... :mrgreen: :mrgreen:
jesli sie uda to bedzie pamietna data :!: :!: :!:
tak jeżeli się uda bedzie pięknie i pokażemy ze my tu w zachodniopomorskim tez stanowimy silna grupę