Nie nie doszedl ale mam nadzieje ze dojdzie ;)
Printable View
Nie nie doszedl ale mam nadzieje ze dojdzie ;)
hmm...a wyslij mi meila
łostowcie tam plac do mie, jo przijada nieskorzi, bo byda u kamrata Marshala, wtos musi dowac pozór co by nie spylił łod łołtarza...
pzd.
No to jest dobre pytanie...
Ja bym chciał w miarę wcześnie się pojawić.
Czy będzie możliwość odebrać wejściówki wcześniej niż w sobotę?
Ja z mojej strony mogę zaproponować (o ile do tego czasu będą bileciki) mały spocik w czwartek około 19-20 w Katowicach na 3 Stawach... Wtedy wszyscy zainteresowani się pojawią i odbiorą wejściówki.
A przy okazji zobaczycie jakie fajne spoty robią lokalne kluby.. i nie będę osamotniony z bellą pośród tych wszystkich VAGów i Hond ;P
JA PROPONUJE ...
spotkać sie godzinke wczesniej np o 11 na parkingu reala , ten podziemny obok wjazdu na muchowiec ...pogadac troche i wspólny reprezentacyjny wjazd na płyte lotniska :)
ja w czwartek odpadam :P
Venom dobry pomysł z tym wczesniejszym spotem moim zdaniem wszystcy na kato mamy nie daleko a w godzinach wieczornych zamiast siedziec przed tv mozna by sie spotkac :]
wiec tak mapke dostane na e maila jutro jak sa porozmieszczane kluby itd... niestety nie jest to zależne ode mnie prosiłem kobitkę żeby bylo i blisko do plyty i na trawce :) powiedziała ze zobaczy co sie da zrobic, dalej co do SOBOTY ja bede juz od 10 na 3 stawach chyba ze pare minut po bo moja kobita idzie do lekarza, co do czwartku... jutro jade bilety odebrac a czwartek hmmm ciezko mi powiedziec bo "niby robie do 15" ale jak mnie wysla np do Bogatyni no to niema opcji :/ ale bede walczyl :D
I takie wielkie pytanie wie ktos jak wytepic rope z wykladziny w samochodzie, bo mi sie rozlala :/ nie duzo ale zawsze i strasznie smierdzi....
to jo mom brac grila cy ni??
wóngel wezna jakby co...bo troch nos tam bydzie.
pzd.
Jo wezna grila tyż ino węgla nie mam :D
a kto z kolegów wybiera sie na ślub Marshalla ?
a teraz powiedzcie kto jedzie z okolic bielska pszczyny tychow?? moze by sie ustawic pod graffiti??
GOPCIO kasa dotarła ? :P
ja w bagazniku woze worek wegla :D jak by co :P
ja z tychow ruszam jak co
a od Sławkowa nikt nie jedzie ?:P
to mysle ze tak o 9.30 pod graffiti co?? i wkoncu kto na ten orszak jedzie?? ja jak mi przelew niedotrze to raczej prosto na muchowiec pojade bo bedzie pa;iwka tak na styk niestety. (uroki nieplanowanych wydatków)
Gopcio - odezwij sie na privie - wyslalem Ci info o tym usuwaniu kiepskich zapachów.
Daj też znać czy będziesz mógł być w czwartek.
Ja w czwartek będę na 100%. Wszystkich którzy wolą się przewietrzyć zamiast plaszczyć tyłki przed tv zapraszam na 20:00 na 3 Stawy do Katowic.
Parkujemy zawsze przed Go Sportem i możecie szukać mojej osamotnionej belli w stadzie Audi A3-ek. Jak Gopcio da radę wstąpić to od razu podzielimy bilety, a jak nie to zrobimy mini spota :D
Jeżeli zdarzy się tak że będzie padało, to zazwyczaj parkujemy na podziemnym parkingu pod 3 Stawami - albo zielona część zaraz po prawej jak się wjedzie, albo w czerwonej przy wyjeździe.
nareszcie w domu
kasa dotarała :)
mam juz bilety :) w czwartek powinienem byc postaram sie... ale jak co to po 20 bede troche,
mapki jeszcze nie dostalem, nie wiem co jest grane :/
Hmmm to na jutro postaram się troche zmienić plany i pierw do swojej pojadę na film, a dopiero potem do Katowic na bilarda a po bilardzie na 3 stawy... ale nie obiecuje :P i też jak Robak tylko na chwile bo 21.00 musze być w M-ce odebrać osobę pewną....
bede po 20
Dzięki za miłe małe spotkanie ;) i oczywiście za bilety Gopcio :D
Pamiętajcie zająć mi miejsce na SCP ;D Pozdro
ja niesstety dopiero teraz z pracy :// a myslałem ze sie urwe troche
no to tak proponuje ze ci co jada z tychow i okolic czy przez tychy to tak 9,30 pod graffiti??
Szkoda ze tak szybko uciekliście. Jakieś 15-20 min później zjechało się całkiem sporo autek i zrobił się fajny klimat. Niestety około 22:30 zaczęło padać i już nawet fajny klimat nie pomógł :/
Do zobaczenia w sobotę :)
P.S.: Izane - luzik, na pewno znajdzie się dla Was miejsce jak już przyjedziecie z tego orszaku :)
9:30 GRAFITI kto jeszcze ruszał by z tego miejsca
jo i socik na bank ;)
A my 10:35 pod Go sportem 3stawy ,reszta jak bedzie z orszaku jechac niech dzwoni:)
Pzdr
wiec tak jak pisze robak 10 :30 Pod GO SPORT ja bede pod muchowcem juz o 10 bo jade jeszcze podpytac o miejsce dla spóźnialskich, mapki nie dostalem, pytałem niektórych z hondy powiedzieli mi ze przed wjazdem kazdy dostanie lub prowadzacy :/ Venomek dzieki normalnie oczy przestaly szczypac :D juz po 1 razie bylo czuc efekty, jeszcze raz wstawiam nr jakby ktos sie spoznil a nie mial biletu
512967133
ja wiem gdzie to
qrde pizdzi jak w kieleckim na dworcu;p ide myc furke bo wczoraj niezdarzylem;pp dozoba o 9,30 pod graffiti
jak co poczekajcie pod grafiti moge miec 5 minutowy poślizg