Jakie zloty jakie spotkania dziś jest WOŚP i proszę iść na plac a nie robić sobie spotkania :D :D
Printable View
Jakie zloty jakie spotkania dziś jest WOŚP i proszę iść na plac a nie robić sobie spotkania :D :D
Witam Panowie i Panie załatwiłem juz wszystko z Alfusią mam do wymiany jeszcze tylko hamulce ale spoko da się puki co śmigać po drodze,tak wiec jak będą jakieś zlociki to pisać w miarę możliwości się zjawie.
Pozdrawiam :)
witam kolegów z chrzanowa
Widze, że kolegów przybyło:) Do zobaczenia na drogach:D
witam witam :) napewno jakis zlocik bedzie, w sierpniu sa plany na 2 dniowy spot tak mi sie wydaje ze to ten miesiac :P Wroclaw prawdopodobnie ale jak cos to dam znac jeszcze. a w okolicy to moze sami sobie zorganizujemy wkoncu cos '???
Tez jestem za i dokładnie wcześniej jak coś bo napisze krótko pracuje w systemie 4 brygadowym wiec wiecie jak to jest :)
dokaldnie teraz musi wypalic, a wiec to gdzie, kiedy i o ktorej .
Dzisiaj prawie ładny deszczowy dzień to można się spotkać :D prawie mam wolne bo pozniej weekendy zajęte i w tygodniu zaczynam mieć wolne :D
Witam, witam! :) Ja jeszcze nie ale już wkrótce dołączę do "Alfaholików" ;)
Widzę ze tu naprawdę jest kiepsko ze spotkaniami, ja wiem ze zima i na zloty to martwy sezon ale spotkać się przecież zawsze gdzieś można choćby na chwile,tak wiec ruszać dupska i coś by się zdało działać a nie tylko pisać przez kabelki :D chociaż coś na chwile godzinka dwie i do domu.
Wiesz pierw musi dojść do tego aby odbyło sie jakieś spotkanie :D a ze będziesz to chyba nic złego jeżeli o mnie chodzi bo nie wiem jak inni o tym myślą.
no to może coś uda się 30 stycznia? tylko gdzie tu się ustawić...
Witam wszystkich.
Moze spocik pod Maxem ?? a godzinke hmm.. moze tak 18 czy cos takiego. co wy na to?
A moze uda sie spotkac wczesniej niz 30 ?? kto ma jakies pomysly to pisac prosimy :P
moze w niedzielke sie spotkamy 23.01.2010 o godzinie 18 ?? czy inna godzinka bedize wam odpowiadac.
Pozdrawiam.
to moze jakos dogadamy sie i zrobimy sobie spota w wiekszym gronie :P Alfistow :P
No witam jestem za jutrzejszym dniem jak cos mam na rano wiec popołudniu jak najbardziej i moze byc pod maxem a pozniej jak cos to sie pomysli czy gdzies indziej sobie pojedziemy czy zostaniemy tam na miejcu.Olkusz hmmm czemu nie tylko musze jeszcze zobaczyc co gdzie i jak, bo jezeli chodzi o jutro to jak najbardziej godzinka odpowiada bo od 16:00 jestem wolny :D a pozniej wolne i dopiero w środe nocki zaczynam :) tak wiec zrobmy wkoncu ta ustawke :D
---------- Post dodany o godzinie 06:39 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 06:32 ----------
własnie teraz przeczytałem o tym zlociku w Olkuszu coż jeżeli omnie chodzi to nieda rady bo o 20:00 juz sie szykuje do pracy tak wiec odpada,ale za zlocikiem u nas 23.01 o tej 18:00 jestem jak najbardziej za.Tak wiec moze cos sie uda.Pozdro.
ja w ten weekend nie dam rady...
Czyli widze jak narazie lipa i pewnie tak juz bedzie zawsze tak wiec chyba niema sensu wcale poruszać tematów na temat zlotów,spotkań itp. bo takie przyszły czasy ze zabardzo nikomu nie pasuje termin.
Witam ale lipa to bylo by nas 2 tylko na zlocie hahah. naprawde lipa tyle alf jezdzi po Chrzanowie a tylko jest kilka osob ktore probuja sie spotkac masakra. To Preston co robimy ??
Pozdrawiam wszystkich.
Słuchaj a kij w tyłek jak ktoś jeszcze da rade niech sie zjawi jak nie to trudno ja jestem za w dwuch bo w dwuch ale zawsze cos :Dnie widziałem Twojej Ty mojej wiec na chwile jak masz ochote mozemy sie spodkac pod Maxem i sie pomysli co i jak.
mia pasuje to o ktorej sie spotkamy pod maxsem ?? ja mam caly dzien wolny :) moze od 2 sie zacznie wszystko :P
pozdraiwam
No ja teraz siedze w robocie :D ale o 16:00 jestem wolny tak wiec wtedy juz mozna cos mysle niewiem tez mi pasuje kazda godzina po 16:00 wiec mozna przystac i spotkac sie o 18:00 tylko czy pod Maxem bedzie miejsce jakies jak jeszcze galeria otwarta:D
hmm... zobaczymy moze cos sie znajdzie :P a moze proponujesz jakies inne miejsce ?? ok to o 18 sie spotkamy. moze w koncu cos sie zacznie dziac :P jak nas inni zobacza.
Pozdrawiam
Słuchaj plan taki spotkamy sie pod Maxem i zobaczymy co i jak na miejscu bo innego wyjscia niema posiedzimy chwile moze ktos jeszcze sie pojawi jak nas beda z tamtad wyganiac czy cos to pojedziemy gdzie indziej :) zostawimy tu swoje numery tel jak cos niech do nas dzwonia :D:D
ok to jest moj numer 794 685 648 Dawid. to do 18 :) pod Maxsem.
A mója taki jak by ktoś coś chciał 608 110 784 Tomek. Ok to do 18:00.
Pozdro.A własnie sam bedziesz bo ja z kobitą:D
ja sam bo moja kobietka w pracy, ktoregos dnia bedziemy musieli sie zgrac tak zeby kobietki tez mogly sobie pogadac. :P
pozdrawiam
Dokładnie dlatego tez napisałem bo jak by dało rade to swoja bys zabrał i juz ale to nic damy rade :) mysle ze nie pierwszy i nie ostatni chodzby nasz zlot :D
dokladnie pierwszy moze jest ;P ale to od niego sie zacznie wszystko :P teraz. :)
Chłopaki, moim zdaniem organizowanie spotu z dnia na dzień nie ma większego sensu, każdy ma jakieś tam plany. Jeśli macie czas to możemy się ustawić tego 30 (wtedy jestem w PL i nie mam zajęć na uczelni) można coś pomyśleć nad jakaś ciekawszą miejscówką, żeby można było jakieś foty porobić czy coś, no i dać znać ludziom z naszych okolic np przez PW, bo nie każdy zagląda do tego tematu. To takie moje luźne przemyślenia...
A więc tak... co do miejscówki nie mam za bardzo pojęcia... w sumie parking pod starostwem jest fajnie oświetlony i wszyscy wiedzą gdzie to jest- jak będzie nas więcej można później przejechać po mieście w kolumnie czy coś :D zawsze bardzo mi się to podoba... czas powiedzmy 17?? większość ludzi już odpoczęła po obiadku w TV nie ma nic ciekawego itd. Co o tym sądzicie?
witam pomysl bardzo dobry tylko ze tutaj jest ciezki temat ze spotkaniami bo jest malo ludzi ktorzy chca sie spotkac juz kilka razy planowanie poszlo w leb. 30 mi pasuje zobaczymy jak to sie wszystko potoczy.
Pozdrawiam :)
Panowie dzięki za skromny ale fajny zlocik :D aha tak na marginesie dzięki za podpowiedz z tym aby się dostać do tego przycisku ESP rozbiłem to i okazało się ze tam był paproch miedzy ścianką a przyciskiem i nie odbijało jak trzeba ale spokojnie opanowałem to tak wiec ulga ze to tylko to i teraz działa i włącza się jak trzeba.
Pozdro.
Ja rowniez dziekuje za mily spocik i ciesze sie ze juz nie ma paproszka i wszystko dziala jak trzeba :) do nastepnego spociku
pozdrawiam
Witam jak tam sie maja sprawy z tym spocikiem 30 stycznia? cos planujemy czy raczej nie? Bo jezeli chodzi o Olkusz to sie pisze bo mam na rano ale wyrobie sie dopiero na 16:00 zeby tam jechac na ten spot w Olkuszu tak wiec jak ktos na mnie poczeka to było by fajnie jechac z kims a nie samemu :D
Witam wszystkich:) Niestety jutro nie pojawie się na spocie (o ile w ogóle będzie), dopadła mnie grypa i chwilę w domu poleże:mad: Ale wypad na Olkusz bez zmian:D