UP....
Printable View
UP....
Up..
No i jest ktoś jeszcze chętny na te wizytówki?
No jak widać zainteresowanie zanikło jak tylko wizytówki stały się namacalne...:D Ale nie jedzą niech sobie poleżą ,jeszcze się przydadzą:D Dzis pod Go sport wezme troche...
Opylisz mi troche np. 30 lub 50 sztuk, co by sie lepiej liczyło?
Idzie PW
heheh ja majster nie wysyłałem listów 100lat więc jutro ci napisze i na priva wyśle...I tobie Drift-r też:D
ok 5zł polecony
- - - Updated - - -
nazar - mie dej 100
i lampy ci dom łod razu :-)
byłech ale ok 23
jak już lamusów ni ma i można się na prawdę pobawić :lol:
- - - Updated - - -
zostaw gsm na PW
Piszę Ci Pw, tam wszystko ustalimy, bo potrzebuję wizytówek ;)
To ja też poproszę ze 100 szt. Czekam na pw z danymi.:)
ja bym prosil 200szt. komu kase przeslac i adres na jaki maja byc wyslane ?
Koledzy jeszcze troche ich mam ( a jak trzeba będzie to zamówie kolejny 1000szt. bo mniej mi nie zrobią ). Więc według cennika Poczty Polskiej wysyłka wychodzi : 100szt.( 5,50zl ) = 180g ( polecona , priorytetowa ) - 5.70 zł .+ koperta bąbelkowa ok . 1,50 ( na poczcie ) = 12,70zl
200szt.( 11zł ) = 360g ( bla bla bla -//- ) - 6.20 zł .+ koperta--------------. 1,50 -------------- =18,70zl
Oczywiscie moge wysłać listem ekonomicznym i będzie taniej na przesyłce ...Wola wasza... Jak co to chętnych na Priva zapraszam...
Ps. Się nie złosćić ,że nie odpisze czasem w ten sam dzień ( choć staram się dziennie odwiedzać forum ) bo "czasem" pracuje , sprzątam , gotuje i żone masuje:D
To ja też wezmę 100 szt. :) Poproszę o dane do przelewu.
tez wezme 100 szt. poprosze dane do przelewu
Przepraszam wszystkich za zaniedbanie tematu...Jutro wszystkim chętnym puszczam priva -co i jak...Mam ostatnio zagoniony tydzien i cięzko zająć się przyjemnosciami....
Powiem tak- Wizytówek zostało już mi 280szt ( z czego 80 dla siebie ) i po 100szt zarezerwowane ( myślałem ,że jest więcej ale na spocie się rozeszły ) . Tak więc jak chcecie to moge zamówić ale zróbcie liste bo zamówienie opiewa na 1000szt. więc troche do podziału jest...Tak jak wcześniej 1000szt wychodzi 55pln...Na ostatnie rezerwowane wysłałem Priva z numerem konta... Jeżu jak dalej chcesz te 200szt. to wpisz się na liste...Jak zamówie na początku tygodnia to do końca przyszłego będe już mógł powysyłać...Ps. Pomyślałem ,żeby zrobić coś takiego na wizytówkach co by każda gadzina mogła się wpisać podając dalej swoje wizytówki . I było by to wtedy uniwersalne pod każdego w jednym zamówieniu...Co wy na to???Załącznik 79020
Dla mnie dobry pomysł
To ja też bym wziął ze 100 szt. :)
Nazar dawaj PW ;)
MAlin na razie ci moge podać priva żebyś na flaszke wpadł:) Pisałem ,że "tausen " już się skończył i będę zamawiał . Kwestia taka czy zamówić tak jak proponuje te z okienkiem do wpisania swojego nick'a z forum czy tradycyjne.. Po nowym roku zamówie bo na stanie mam z 80 szt. Tylko chętnych prosiłbym o wypowiedzenie się co do mojego pomysłu.
Lepiej tradycyjne :)
Ja też jestem za tym aby były tradycyjne :)
Ja mam na zbyciu trochę wizytówek proxim mi wysłał ale za dużo i nie jestem w stanie wszystkich rozdać. A szkoda żeby leżały i się marnowały. Kto chce to pisać na priv.
A co myślicie o takim pomyśle alfaholików z Łodzi?
http://www.forum.alfaholicy.org/atta..._do_druku2.jpg http://www.forum.alfaholicy.org/atta...z_do_druku.jpg
jak dla mnie na wizytówce dużo za dużo :)
Znalazło się na niej wszystko co potrzebne - terminarz spotkań na cały rok, info o alfaholikach i sponsorze wizytówek.
Panowie & Panie
...zerknijcie sobie na ofertę Viperprint.pl
Macie tam wszystko co chcecie, personalizację dla danej osoby, foliowanie 1 lub 2 stronne, różny wybór papierów itp...itd.
Chcecie to macie plastiki.
Warto chyba zamówić u samego źródła a nie przez allegro? :)
Pozdro Forumowiczom.
Aj to dokładnie nie doczytałem ... :/
Nazar zamawiałeś może nową partie wizytówek? :)
Chciałbym ze 100 szt, no chyba że sam zamówie 1000 i zrobie dystrybucje na dolny śląsk :D
Kuba nie mam chwilowo czasu . Jak możecie to mnie wyręczcie . Chłopaków z Będzina jest też troche na forum -może podjadą na Kołłątaja do "media" i wezmą tysiaka .
Od tej pory do wszystkich zamówionych w sklepie gadżetów klubowych dorzucane będą gratisowo wizytówki po 5 szt.
Jeśli ktoś chce na własny użytek wydrukować sobie lokalnie to proszę o kontakt ze mną, prześle gotowe pliki do druku
Ładnie, ładnie wyszły :) Pozdrawiam. O ile dobrze kojarzę to dwustronna folia błysk?
Pozdrawiam.
Bardzo fajny projekt. Od razu rzuciły mi się w oczy...zresztą wszystko ze znaczkiem AR rzuca mi się w oczy.