No ba:D
bodziok26, weź pod uwagę że te polary nie są masówką robioną na zarobek tylko krótką serią dla chętnych wznawianą co jakiś czas. Forum to nie sklep który jest nastawiony na jak największą sprzedaż i zarobek.
Printable View
nie ma to, jak obudzić się "z ręką w nocniku" i mieć pretensje do innych, że nikt nie czekał po wsze czasy na spływ zamówień od "klijentów" :rolleyes:
Czytanie ze zrozumieniem też chyba kuleje, bo wszystkie informacje "co, jak i dlaczego" są w pierwszym poście.
Zamawiać można było od 21.10.
Zapytajcie 60 osób które już zamówiły polary czy chcą czekać kolejny tydzień aż projekt trafi do realizacji.
Każdy kto zagląda na forum i nie zauważył tematu Polary Alfaholików to może mieć problemy z czytaniem. Był termin od kiedy zamawiamy do kiedy i teraz nie miejcie pretensji do nikogo oprucz siebie ze nie czytacie dokladnie postów. Termin byl wyznaczony kto przeoczyl to jego problem, moze za jakos czas jeszcze bedzie sprzedaz polarow. To tyle z mojej strony w tym temacie.
no ja jestem na liście tych 60 osób , i nie mam zamiaru czekać aż jeszcze sie ktos obudzi , bo w końcu polary na lato beda , jak bedziecie robić zamęt , Ludzie beda jeszcze napewno nie raz , Nie róbcie teraz zamętu proszę ,
Spokojnie dajcie bobrytowi skończyć ten etap .
Załatwi to a jak będą chętni to zrobimy drugą turę.
Ps. I przestańcie na bobryta naskakiwać .
Kupę czasu marnuje aby Wam drodzy userzy powysyłać gadżety.
Chcecie go zniechęcić?
spoko piotrix, nikt na mnie nie naskakuje :) na wszystko był czas więc mam nadzieję wszyscy to rozumieją :)
kilka wpłat przybyło (strona 3 tematu) brakuje wpłat, młody alfista, dziaru, zibi.j więc myślę że powinniście podesłać mi jakieś skany wpłaty czy foto.
wojtek twój skan doszedł ;)
od siebie powiem tylko tyle ze osoby ktore "zaspaly" moga miec pretensje tylko do siebie. a co do tekstow o tym ze powinno sie szanowac "klijentow" to chyba niektorzy zapomnieli ze to nie jest supermarket ani Telemango i jak ktos tutaj cos zalatwia to robi to "spolecznie" wiec o zadnych sprzedawcach i klientach nie moze byc mowy
To może uprzejmy kolega znający się na handlu pożyczy na czas nieokreślony 5000 zł, żebyśmy mogli zamówić różne rozmiary i sprzedawać cały czas :D
Personalnie nikt tu nie ma biznesu z polarami i chyba nikt nie pożyczy klubowi 5000 zł, żeby inni mogli dostać je od ręki. Jak jest takie wielkie zapotrzebowanie to wystarczy poczekać - ponowne zapisy z pewnością się pojawią.
za rok najpewniej ;) jakby co są zawsze bluzy alfaholików dostępne cały czas :)
Ostateczna lista chętnych. Polary idą do realizacji. O jakis konkretniejszych terminach poinformuję, więc proszę nie pytajcie.
http://img338.imageshack.us/img338/1608/polary.jpg
Przelew został zrobiony 4 lub 5 listopada, był problem w banku i pieniądze zostały wysłane dopiero dziś o 19:40. Dopiero o 22:00 mogę Ci pokazać skana ponieważ bank ma problem z internetem :/
H*** mnie strzela
Dałoby się jeszcze coś z tym zrobić?
EDIT: odwoluje wszystko, bank przyslal mi pieniadze spowrotem. Przepraszam za zamieszanie :/
Przelew zrobiony drugiego :)
Widomość na PW
Sprawa wyjasniona :)
szkoda, że tak późno trafiłam tu
jest jeszcze mozliwosc zamowienia :( ?
nie ma.. i też żałuję bo za późno mi laptopa naprawili i się nie załapałem :(
Może jeszcze będzie kiedyś szansa, a może na innym forum AR ktoś zamawia również polary
moze jak zbierze sie wiecej chetnych to zamowienia rusza na nowo :)
również jestem chętny - mam nadzieję, że będzie druga tura :)
Widać trochę chętnych spóźnionych zostało więc może pójdzie druga tura. Cza czekać co bobryt powie:)
... ja bardzo lubię Bobryta :D
a jak ;)
zrobcie druga ture:P
jeszcze pierwsza się nie skończyła, no ale chyba było by warto bo chętnych co raz więcej...
Witam,
Rowniez jestem zainteresowany
Zanim pierwsza tura zdąży dotrzeć do odbiorców to będzie już tylu spóźnialskich że wywrzemy presję na bobryta:D Nie będzie w stanie odmówić:)
Ja proponuje tym co się spóźnili, żeby zrobili jakąś listę chętnych. Może akurat tyle osób na niej będzie, że kolega Bobryt da się namówić na drugą turę. To taki drobny pomysł z mojej strony, co by pomóc tym co zaspali ;P
a ja dostałem info że polary będą gotowe na 30go listopada. i wtedy zostaną wysłane do bobryta skąd dalej pójdą w świat ;)
do spóźnialskich
zróbcie sobie liste, jakiś nowy temat i tyle, może bobryt po 30 listopada zorganizuje coś podobnego, gdyby lista była jakaś większa....
Założyłam wątek,ale za chwile będzie usunięty...zakładamy na nowo?
http://www.forum.alfaholicy.org/skle...o_bobryta.html
ok to poczekamy... ;)