No i fajnie :) Poproszę jutro na meila te dwie pierwsze fotki w dużej rozdzielczości :D qba.wp@wp.pl
Printable View
No i fajnie :) Poproszę jutro na meila te dwie pierwsze fotki w dużej rozdzielczości :D qba.wp@wp.pl
Dzięki wszystkim za spotkanko...było miło poznać wszystkich i byle do następnego.
Na Radomszczańskim cisza, tu również... Nie ma gdzie pisać :D
a moze nast razem wpadniecie Łodzi? ewentualnie odwrotnie chco w lodzi moze byc nas wiecej i ciezej przekonac zatwardzialcow do podrozy:>?
To może wiosenny, wspólny, łódzko-bełchatowski spot? Miejsce do ustalenia ;) czasu dużo...
i na Madagaskarze tez cieplo;)
do Piotrkowa to i ja bym się wybrał :)
W związku z tym zapraszam do dyskusji: http://www.forum.alfaholicy.org/pols...bunalskim.html
Panowie, może zorganizujemy jeszcze jakiś bełchatowski spocik przed zlotem w Piotrkowie? :D
Do 19 Marca nie będę czekał :cool:
Kowal, rozdałeś wizytówki które Ci dałem w Piotrkowie? :rolleyes:
Akurat zaczynam ferie i od poniedziałku jestem w Bełchatowie. :D Co prawda z alfą marnie, ale bmw jak najbardziej jest na chodzie.
Bardzo chętnie,może pogoda będzie lepsza ... i nie zmarzniemy tak bardzo... :)
Ja również jestem za :)
Panowie a co wy na to żeby założyć bełchatowski klub Alfy? czestrze spoty, własna stronka itp.?
jak się pogoda zrobi, jakies wspólne wypady, grill nad woda :):) moze być ciekawie
Jeszcze pozostaje nam kwestia godziny :) Ale myśle, z bedzie to 19, 20 - czyli standardowo :)
(pozdrwoienia dla moich kolegów z klasy, którzy nie wiem po jaką cholere czytają to co ja piszę na forum :fuck: Niestety musze Was zmartwić... Alfa ma się dobrze i nic się nie zepsuło :bird:)
dla mnie bomba, wszystkim pasuje??
Powitać.
Ja niestety w piątek odpadam, bo mam popołudniówkę w pracy a urlopu nie mam szans dostać. A więc czekam na kolejny spocik.
No właśnie, ja też nie wiem czy nie będę musiał wylecieć w czwartek wieczorem z powrotem do Krakowa. :/ Sesja i te sprawy...
to ustalmy dzionek kiedy będzie wszystkim pasowało :)
Ja się określę dokładnie jutro. Na dzisiaj - wtorek, środa, czwartek, ewentualnie piątek, sobota.
mi pasuje codziennie po 18:)
Zostaję w B-towie do niedzieli, więc git majonez. :D
ja bym chetnie wpadl, moze bede na weekend w belchatowie.
I co koledzy , jakie ustalenia??
czwartek, piątek??
W dni, które podałem, mogę o każdej rozsądnej porze. :P