Super :) jak najbardziej zapraszamy :D
Printable View
Mówta co chceta ,ale Alfa jest śliczna nawet na zdjęciu z fotoradaru:):o
Załącznik 35983
Alfa zawsze wygląda super. Nawet mandaty za nią można płacić :P
Chyba cos sie alfaholicy pochowali w Zielonej. Przez 3 lata spotkalem tylko 2 klubowd samochody na ramkach :) Jest tu ktos jeszcze z ZG czy moze porzuciliscie Wloszki na rzecz jakis Panzerwagenów? :)
Ja jestem dość świeżym Alfoholikiem (od lipca :) ) oczywiście zacząłem wypatrywać klubowych ramek (choć sam takowej nie posiadam :D ) żeby móc pomachać / zamrugać... Widziałem tylko dwa razy, pierwsza to była AR GT na parkingu pod Focusem, a druga to 147 na parkingu pod palmiarnią :)
Z tego względu postanowiłem, że będę machał albo mrugał KAŻDEJ Alfie spotkanej na drodze. Widziałem przeróżne zachowania tych 'zwykłych' użytkowników AR, od zdziwionych spojrzeń po sprawdzanie 'czy aby na pewno mam włączone światła' :D
Ale w końcu ten sposób poskutkował bo spotkało mnie coś bardzo przyjemnego, odmachał mi criss2007 :D jechał wtedy czarną 156. Jak dla mnie uczucie nie do zapomnienia :D
Podsumowując, w Zielonce bardzo ciężko o jakikolwiek odzew od drugiego kierownika Alfy. Mimo wszystko ja i tak macham każdej :D
Gdyby miał odbyć się jakiś mały spot to ja się piszę, jeśli oczywiście czas pozwoli. Nigdy nie byłem na żadnym a z wielką chęcią poznam innych zakręconych Alfistów i ich piękności :D
Pozdrawiam serdecznie.
Ja jezdzilem czarna 156 na ramkach, moze to ja :cool:
Chyba sam się już w tym wszystkim zamotałem :) :D
Wybaczcie :cool:
Możliwe, że to byłeś Ty Torino :D
Fakt faktem - prawdziwych ZAKRĘCONYCH - w Zielonej jest bardzo mało.
Nie przejmuj się;) i machaj dalej , uprzejmości na drodze nigdy za wiele :)
Ja dzisiaj machalem do czarnej GT, bez odzewu. Ludziska kupujcie ramki, wtedy bede wiedzial komu kiwac :) Zauwazylem, ze posiadacze Alfy "z przypadku" nawet nie patrza na inne wloszki, a pasjonaci zerkaja mimo wszystko z zainteresowwniem ;)
Czarna GT? Hmm.. Może machamy tej samej :D
Ja też taką widuję, bez ramek, dość często rano na wrocławskiej w okolicach Orlenu. Mimo, że zawsze z uśmiechem na twarzy do gościa macham to ten nawet nie patrzy :D
Trzeba też zauważyć, że jest jeszcze jedna czarna GT w Zielonce, tyle, że z ramkami. Spotkałem ją tylko raz, i to na parkingu pod Focusem :P
Ja mrugam i macham i tylko raz mi odmachano a tak by się więcej chciało !!!!
A ja ostatnio widziałam GT na włoskich tablicach :) 2 razy się mijaliśmy i 2 razy były światełka i łapki :) Zapomniałam jakie to uczucie :D:D
Witam
Chciałem sie przywitać, tego roku zacząłem studia na UZ, także mam nadzieje ze będziemy sie widywać na mieście :D.
Miło czytać ze sa tu także inni fani ALFY :)
Witamy, witamy. Fajnie, ze jest nas co raz wiecej w zgorze. Uz na wojska polskiego czy podgorna? Masz ramki? :)
Z okazji Mikołajków - pozdrowienia dla wszystkich Alfistów - znanych i nieznanych - z lubuskiego i nie tylko !!!!!!!!!!!!
A dziekuje, rowniez pozdrawienia dla Ciebie i rodzinki. Juz nie moge sie doczekac wiosennego zjazdu zeby znowu z bliska poogladac czerwona 159.
Hejka wszystkim- TORINO- moja Bella to nie ma koloru czerwonego - Ona Jest koloru Czerwono krwistego. :D Ja też nie mogę doczekać się pierwszego spotkania w 2014 roku, aby Was znowu zobaczyć i uściskać.
Oj tak te NASZE spotkania są świetne :) O ile dobrze pamiętam będziemy w większym gronie :)
A co Czarna rodzina się powiększa?? :confused:
No coś ty ;p Ale u waldiego i kynia tak ;p
Och kurczaki - to gratulacje Waldi - Krynio - oj oj super!!!!!!!!!!!
Dzięki daro. Tak mamy w gronie nową alfaholiczkę. Ma dopiero niecałe 2 miesiące ale tak jak ja też już nie może się doczekać spotu.
/ podrawiam. Krzysiek http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2014/01/75.jpg
Wysłane z mojego HTC One S przy użyciu Tapatalka
Gratulacje :D , czyli musisz kupić małą , różową (bo dla dziewczynki ;))Alfe-idealna będzie 4C
Jaki słodziak :) Gratulacje dla Was :):) Pozdrów mamusie
Gratuluje nowego Alfaholika !:)
Pozdrawiam kierowce srebrnej 166 na klubowych ramkach, widzianego dzisiaj przy rondzie miedzy ochla,a botaniczna
Artur to co mi kiedyś podeslales było fajne
Dla niewtajemniczonych, a mających dzieci ;)
Załącznik 117422Załącznik 117424Załącznik 117426
Krzysiek, mam nadzieję ,że za 2-3 lat na zlocie, córka będzie swoją bryką ;)
Oj Kynium - no słodziutka córeczka. Pospać w nocy chyba daje :)
Za parę lat przyjedzie na zlot każdy swoją. Na razie mają z mamą do dyspozycji picasso. Na multiple zabrakło mi odwagi :) daro w nocy nie ma żadnych problemów. W dzień jest ciut inaczej :P
Pozdrowienia dla kierowcy Alfy 156, który przedwczoraj szarżował o około 6-tej rano od ptasiej do czerwieńska :)
Witajcie :)
Od czasu gdy odebrałem samochód od razu zamontowałem klubowe ramki które długo czekały na założenie :)
Więc siwa/grafitowa AR 147 z ramkami to ja :) Na razie za mało km zrobiłem, aby kogoś zobaczyć i zamachać ale cały czas wypatruje Włoszek na drogach.
Pozdrawiam
Panowie moglibyscie sprawdzić mi ten egzemplarz?
http://otomoto.pl/alfa-romeo-156-alf...C31878203.html
Pozdrawiam :)
no ja juz widzialem srebrne GTV, jak i pare 156sket bez ramek i.... wszyscy odmachali i nawet swiatelka 2 razy byly, wiec chyba coraz lepiej w zielonej
zmykam do garazu montowac ramki :)