Tez sie moge pojawic jesli chodzi o 21/22 Maja :)
Plawniowice - bardzo ciekawa opcja, co wiecej - dojazd A4 i pozniej na miejscu juz, to ulica plazowa mozna dojechac nad jezioro - ok 100 metrów nierównosci tylko :)
Printable View
Tez sie moge pojawic jesli chodzi o 21/22 Maja :)
Plawniowice - bardzo ciekawa opcja, co wiecej - dojazd A4 i pozniej na miejscu juz, to ulica plazowa mozna dojechac nad jezioro - ok 100 metrów nierównosci tylko :)
Jeżeli nie bede w tym terminie na wakacjach w NL to rowniez wpadne bo mam akurat Urlop :D
Witam,
ja też SG
jesli o mnie chodzi to i 21 i 22 to bede mogla byc dopiero w okolicach 17 bo mam zajecia do 16 ;/
chlopcy zróbcie nowy temat o grilu mysle ze pare osób z okolicy tez by wpadło a nie koniecznie zagladaja do tego tamatu np ja :D
Witam
a nowy alfoholik z zabrza tez moze podjechac?:confused:
podobno, "obcy" stawiają jedną kolejkę i wtedy są przyjęci do grona :)
Nawet postawie dwie:)
Dzieki na pewno zawitam.Pozdrawiam
Ok to moze do srody pozbierajmy pomysly na miejsce spotkania a potem zrobimy ankiete - i jak zadecyduje wiekszosc tak zrobimy :)
Z tego co juz zostalo powiedziane:
Termin: 21/22 Maja
Miejsce: Plawniowice/Knurów/moze chechlo?
Ja bylem ostatnio na plawniowicach, jechalem a4 i zjechalem zjazdem (jak przypomni mi sie nazwa zjazdu to podam). Potem 2km i ulica plazowa dojezdzamy do "plazy" gdzie mozna sie zatrzymac - jest duzy parking :)
z grillem nie będzie problemów ?
He he, moja tak wyglądała przed swiętami, teraz jest czyściutka, świecąca i wypolerowana...tylko nie jest jeszcze zarejestrowana, ale mam nadzieję, że do 21/22 się zarejestruje.
Ten zjazd z A4 to jest Pyskowice - Kędzierzyn-Koźle [40]
Można też od Gliwic Kozielską przez Kleszczów, Taciszów i Bycinę, ale to dla tych co wolą kręcić niż spać za kółkiem na autostradzie.
Migorb - wiesz co - chyba to ten zjazd. niecale 30km tam jest z Zabrza - jadac A4 :)
Co do grilla - ostatnio jak robilem tam grilla to podjechala policja ale zapytali czy nie robimy ogniska - odpowiedzielismy ze nie, to powiedzieli ze grillowac mozna, tylko jest zakaz robienia ognisk... :)
Swoja droga, do srody czekamy na zgloszenia miejsc i terminów, a w srode rozpoczynamy kilku dniowa ankiete.
Widzę, że więcej propozycji nie ma i chyba więcej nie padnie.
Dwie które są zaproponowane, myślę że są bardzo dobre.
Także rozpoczynamy głosowanie.
Przypomnę tylko :
Knurów : na mapie google
do dyspozycji grill, mały plac zabaw dla dzieci, tanie piwo (2,5 zł i 3,5zł), staw wokół którego biegają oswojone zwierzaki (sarny, kaczki itp)
- z gliwic dojazd ul. Rybnicką, lub A4 -> węzeł Sośnica -> A1 -> Knurów Niepodległości
Pławniowice : na mapie google
do dyspozycji duży parking, trzeba wziąć grilla ze sobą
- z gliwic dojazd A4, zjazd na Kędzierzyn/Pyskowice
Zapraszam serdecznie :cool:
Pozdrawiam,
Adam
;)Witam :) Ja też z checią pojawię się na grillu :) Myślę, ze lepszym miejsceem na grilla będzie w Knurowie, w razie jakby nie dopisała pogoda to mamy bar i tam możemy posiedziec:)
Pozdrawiam
Kikaa
Mi to obojetnie.
Wiec kazda kolejna osoba niech dopisuje tylko do tej listy swoj typ:
Data:
21 Maj - ( 1 Głos.)
22 Maj - ( 0 Głos.)
Miejsce:
Knurów - ( 2 Głos.) <-- (wpisalem juz Kike13)
Pławnowice - ( 0 Głos.)
Kazda kolejna osoba niech skopiuje i dopisze tylko swoj glos :)
Mysle ze ostateczny termin i miejsce - czyli data zamkniecia tej mini ankiety to 16 Maj (poniedzialek).
Data:
21 Maj - ( 2 Głos.)
22 Maj - ( 1 Głos.)
Miejsce:
Knurów - ( 3 Głos.)
Pławnowice - ( 0 Głos.)
Knurów, dzień obojętny
co do dnia jest mi to obojetne bo i w sobote i w niedziele jestem w kato do 16;P a miejsce niech bedzie Knurow;)
b0rsuk :
Data:
21 Maj - ( 3 Głos.)
22 Maj - ( 2 Głos.)
Miejsce:
Knurów - ( 4 Głos.)
Pławnowice - ( 2 Głos.)
Heja,
Mnie pasuje 21 maj. Miejsce obojętne, chociaż wolę Pławniowice.
zywczyk82 :
Data:
21 Maj - ( 4 Głos.)
22 Maj - ( 2 Głos.)
Miejsce:
Knurów - ( 5 Głos.)
Pławniowice - ( 3 Głos.)
niech każdy sam wpisuje
Witajcież, mi pasuje 21 i 22, miejsce Knurów.
Ale jak wybierzecie Pławki to też się pojawię :)
A tak w miedzy czasie, zapraszam Gliwiczan i Zabrzan oraz ludzi z pobliska na M1 w niedziele ;)
http://www.forum.alfaholicy.org/malo...m1_zabrzu.html
Dadasiek, moja kilka Bella kilka dni temu wyglądała podobnie:
Załącznik 25162Załącznik 25163
Dzisiaj już poskładana, tylko teraz czeka na przegub wewnętrzny i osłone przegubu zew. :)
Jeśli chodzi o miejsce spotu pławki byłyby OK. Tylko trzeba jezeli tak to musielibyśmy chyba wszyscy razem jechac żeby się potem nie szukac.
a godzine mniej wiecej ktora proponujecie?;p zebym sie jeszcze zalapala...;P ( a tak na marginesie jezu co wy tam autom robicie...;P hehe)
myślę, ze koło 15 sie zbierzemy i posiedzimy do wieczora jeżeli pogoda pozwoli :)
sam grill troszkę później rozpalimy, także zdążysz spokojnie na kiełbasę :P
ja z moim autem nic nie robiłem :P tylko jakiś palant nie "zauważył" że jadę ... :/
Coś strasznie równo się rozkładają głosy.
tak. ale myślę, że duży wpływ będzie miała pogoda.
jak będzie padać, to myślę że tylko knurów.
btw, tam w Pławniowicach jest kaj usiąść ?
witam
w zasadzie miejscówka jest mi obojetna, byle by w niedziele był spocik, bo w sobote krucho z czasem, ale sie zobaczy, postaram sie dotrzec
Na plawniowicach NIE ma gdzie usiasc, tak wiec chyba wszystko przemawia jednak za tym Knurowem :)
Kurcze, Knurów... To rzut beretem ode mnie :D
Może wpadnę ;P Będzie ktoś z AC?
Witam.
Knurów jak juz dadasiek napisal bedzie lepszym rozwiazaniem ze względu na pogodę.Może wiecej ludzi przyjedzie!
Jestem za Knurowem a dzień jest mi obojetny,żeby pogoda dopisała.:)
Knurów chyba większości pasuje:)
co powiecie na niedzielę, od 15 ? :)
pozdrawiam,
Adam