bylem na poprzedniej liscie na ta tez bym sie zapisal
Printable View
bylem na poprzedniej liscie na ta tez bym sie zapisal
za 300 biore ten instrumencik ;)
1. żuwik
2. Slavik
3. Dawid_Zielu
4. skladak
5. Alfamaniak156
6. zulek1986
7. maziarek1
8. wallace
9. marianek24
10. maly_swd
11. manli
12. darekd24
13. turbodreamer
14. QBA
-------------------
15. koles_02
16. b-ski
17. blackalfa166
18. Pawcio
19. feecle
20. swr
UWAGA! Tym pod krechą dziękuję za dołożenie roboty i nieprzesłanie PW, więc ruszać d... i kto na bank bierze niech pisze na PW. Bez PW nie biorę pod uwagę, bo niedopuszczalna jest sytuacja, że wynegocjujemy cenę na 20 urządzeń a weźmiemy 15.
PISZCIE MI PW KTO ZDECYDOWANY, NIE RÓBMY TASIEMCA! LISTĘ ZORGANIZUJĘ I POMOGĘ W NEGOCJACJACH.
Najpierw podajcie cenę. Wtedy będę mógł się określić czy biorę na 100%. Na razie jestem zainteresowany.
Jak cena max. 250 brutto (z kosztami przesyłki) - też się piszę. Wiem, wiem, zaraz ktoś się odezwie, że za Loudlinka dawałem 350 zł. Tylko propozycja wyjściowa sprzedawcy była zupełnie inna. Skoro tutaj jest 370, to trzeba zaczynać od nowa i również twardo stawiać warunki. To po prostu zwyczajny handel. Jeszcze niedawno proponowałem za Loudlinka 350 i każdy wtedy kupiłby z pocałowaniem ręki. Nie można podchodzić do sprawy emocjonalnie. Jeszcze jedna sprawa, nie mówmy o jakiejś "chińszczyźnie". Wystarczy zerknąć na jakikolwiek sprzęt rtv i stwierdzić gdzie obecnie jest produkowany. Czołowe firmy światowe wytwarzają swoje wyroby w Chinach i nic na to nie poradzimy. Oczywiście jak ktoś nie ufa tym wyrobom niech kupuje droższe, niekoniecznie lepsze jakościowo, wytworzone w Europie.
ktos nie wytrzymał i przepłacił:) http://allegro.pl/zmieniarka-usb-sd-...625416996.html
Witam Kolegów, cena za 300zł to jest odpowiednia powiem tyle na ebay http://cgi.ebay.pl/USB-SD-MP3-WMA-IC...item4aaa97e30a drozyzna straszna ale teaz namierzylem producenta to jest http://www.xcarlink.com/show_info.asp?product_ID=352 moze cos wam uda sie znaleść taniej. ja uważam ze cena za 300zł by była odpowiednia, Pozdrawiam Kolegów. :-)
Witam kolegów :)
Jeżeli cena tego urządzenia będzie oscylować w granicach 300 pln to też sie pisze :)
pozdrawiam
Ja także biore jeśli cena będzie oscylować w granicy 300 zł
Dzisiaj zamontowałem zmieniarkę. Jednym słowem jest luxxik. Wszystko idealnie pasowało. Poniżej fotki.. Pozdr
Jak idą negocjacje? Czy coś już wiadomo?!
A jak by dac link z grafika na glowna strone? - wtedy wiecej osob to znajdzie. Druga sprawa to moze na konkurencyjne forum dac tez ogloszenie? Im wiecej tym lepiej...
Jeśli chodzi o ceny ode mnie to muszę niestety trochę poczekać na odpowiedź producentów, będę wiedział dopiero w połowie przyszłego tygodnia.
A ja jestem za negocjacjami z Audiostradą, nie za importowaniem Xcarlinka.
Ile to jeszcze ma trwać? przyjdzie jeden xcarlink i ktoś go przetestuje i jak działa to za miesiąc przyjdzie reszta? czy przyjdzie cała masa i jak nie będą działać to będziemy się bujać? Ile na tym oszczędzimy, 20zł? A ile dostaliśmy od panów z audiostrady - miły kontakt, gotowość do współpracy, udostępnienie zmieniarki do testów (a nie podłączenie i stwierdzenie że działa). Im też się coś należy za to. W każdym razie ja mam takie staroświeckie podejście.
żuwik, popieram Cię. Zbierajmy chętnych na kupno z Audiostrady i negocjujmy cenę, komu nie pasuje nie musi się zapisywać.
Ja też jestem za audiostrada podeszli do sprawy profesjonalnie i dlatego należy im się ta transakcja:) Ja na 100% jestem chętny i mam nadzieję że w miarę szybko wyjaśni się kwestia ceny i ilości chętnych..
jeżeli nie weźmiemy się porządnie za sprawę to będzie ona przeciągana aż do zimy, a ja chciałbym urządzonko najpóźniej do 20 czerwca.
No to dalej, niech główny negocjator działa...Lista jest...więc lecimy z tematem...
Najważniejsze jest dogadanie ceny dla tych osób które jeszcze się wahają.. według mnie to nie powinno być zbyt dużego problemu zejść do 300zł przy tak dużym zamówieniu.. bo z tego co pamiętam to wstępna lista była na około 15-16 osób..
no to w już trzeba zacząć rozmowy z audiostradą, dodatkowo trzeba ustalić sposób zamówienia tzn. czy u nich zamawiamy i oni wysyłają, albo jeden bierze hurtem i rozsyła.
chłopaki z Audiostrady się postarali:)ja jestem zdecydowany na 100%:)pozdrawiam
Jeśli cena będzie 300zł to na 100% kupuję.
Ja proponuje zbierac chetnych przy aktualnej cenie, inni niech "spadaja":)... chodzi o to ze ma byc konktetna lista osob zdecydowanych na zakup po aktualnej cenie. Wtedy wiadomo na czym sie stoi.
A jesli juz dostaniemy ew. rabat to bedziemy mile zaskoczeni. Tak jak Żuwik napisal, zrobili kawal dobrej roboty i nalezy im sie za to zaplata a nie zebranie! Stac Was/Nas na Alfe 166 to i stac nas na zmieniarke za 400zl. - a nie dziadowac za 20 zl.
*Zaraz dostane lincz, ale nie lubie takiego dziadowania w stylu: " jak bedzie o 10zl taniej to biore, a jak bedzie po 300 to kupie, a jak bedzie xxxx to kupie". Cena jest cena i ktos sie narobil, wycenil to i tyle mu sie nalezy. A jeslu uzna ze nalezy sie nam rabat (chociaz z jakiej racji) to nam go da
A jeszcze dodam, ze jest to rownowartosc 1 tankowania samochodu pod korek:) + czteropak redbula
!!! ATTENZIONE ANNUNCIO !!!
Na PW dostawałem różne wiadomości, w stylu jak będzie za 300 itp. ale olałem je. Pisałem wyraźnie, piszcie PW kto zdecydowany. Wszystkie osoby z listy w razie wynegocjowania warunków są ZOBLIGOWANE do zakupu. Jeśli w związku z powyższym ktoś chce się wypisać, zapraszam na PW lub gg.
Negocjacje możemy zacząć nawet jutro :)
Lista obecna:
1. żuwik
2. Slavik
3. Dawid_Zielu
4. skladak
5. zonkil90
6. zulek1986
7. maziarek1
8. wallace
9. marianek24
10. maly_swd
11. manli
12. darekd24
13. turbodreamer
14. QBA
15. b-ski
16. sqadak
17. bartas156
18. herbig
A te osoby pisały na forum a nie posłały PW, na chwilę obecną nie są uwzględnione w negocjacjach cenowych.
koles_02
blackalfa166
Pawcio
feecle
swr
żuwik - ktoś już pisał, żeby spróbować załatwić rabat dla alfaholików bardziej niż zakup grupowy. Mniej z tym będzie zachodu myślę...
Od dłuższego czasu śledzę ten wątek i uważam że conajmniej dziwnie podchodzicie do kwesti zakupu. Czy nie lepiej wynegocjować ceny w zależności od ilości chętnych i następnie przedstawić ofertę na forum? Wymagacie tak naprawdę zakupu w ciemno.
1. nie chwal tak chłopaków ponieważ najpewniej oni są tylko sprzedawcami tego produktu a nie producentami.
2. Lista specjalnie powstała w celu wynegocjowania niższej ceny, za 400 zł to już teraz możesz kupić emulator zmieniarki na mp3 w audiostradzie bez negocjacji, fakt nikt nie gwarantuje niższej ceny.
3. U mnie tankowanie na shellu baku do pełna to jakieś 280 pln :P
Sytuacja ciekawa, niektórzy już nawet zaproponowali cenę nie znając urządzenia. A jak tam siedzą chińskie cuda za 30$ też dacie 300 zł? Poza tym 300 zł to jakaś rewelacyjna cena nie jest.
Mysle, ze znacznie tansze te cuda sa. Panowie, co by nie gadać, golą nas równo. Za dziadowski odtwarzacz mp3 400 zl, to tyle, co niezlej klasy radio cd/mp3. Ale co zrobic, brak konkurencji, niewielki popyt, bo alf malo i mamy taki efekt. Ja dziadem sie nie czuje, ale ani 400, ani 300 zlotych, za zwykly, warty nie wiecej niz 100 zlotych odtwarzacz mp3 nie zamierzam dawac.
spokojnie, zobaczymy co negocjacje przyniosą
Jak zawsze dużo gadki, a mało konkretów!!!!!
Można powiedzieć, że to urządzenie to jest pierdóła/bajer który niektórzy chcieli by mieć a niektórzy się bez niego obchodzą i dlatego jak ktoś uważa, że mu potrzeba i że go stać niech zamówi... reszta niech nie sieje zamentu...
Skądkolwiek i jakkolwiek zrobione to jest uprzyjemnia to życie a jak wiadomo każda przyjemność kosztuje więc nie roztrząsajmy tej kwestii bo do niczego ona nie prowadzi...
tyle ode mnie
OMG. Ktoś nie kupuje to nie, to nie temat o wyższości świąt wielkanocnych. Wypad z tym OT...
zonkil90 dzięki za konkreta na PW, reszta dalej płacze ooo jak 300 olaboga. A jak za 310 to nie wezmą...
No ja juz pisalem ze na ebayu jest firma ktora sprzedaje te xcarlinki za 100$ byl akurat model do mazdy ale ten sam model do mazdy na audistradzie 370zl czyli podejrzewam ze do alfy 166 tez bedzie 100$ .100$ a 370zl to bardzo duza roznica ( i jeszcze ten co bieze te 100$ na tym zarabia ) tak wiec nich ktos zadzwoni i powie z gory "jest nast tylu i tylu damy tyle i tyle bo mozemy za te 100$ sobie sciagnac jesli sie zgadzacie to super jesli nie to wezmiemy z ebaya i damy zarobic komu innemu".Podejrzewam ze odrazu zejda z ceny.
Zuwik a ty co masz za problem - lubisz przeplacac to kupuj i nie ma problemu ale nie krytykuj ludzi za to ze nielubia sie robic w bambuko. Mi tam sie srednio podoba przeplacanie o conajmniej 33% za produkt. I nie wazne czy kupuje telewizor za 10kafli , zmieniarke mp3 za 400zl czy piwo w sklepie .
Zakaz wypowiadania się osób, które nie potrafią czytać.
TO NIE JEST XCARLINK, XCARLINK NIE DZIAŁA W 166, AUDIOSTRADA DZIAŁA, WIĘC SIŁĄ RZECZY WYNIKA Z TEGO, ŻE TO NIE JEST TO SAMO.
Czy ktoś jeszcze nie rozumie?
Ja nie mam problemu. Robię co mi się podoba, może lubię przepłacać, to Twoja sprawa jest? Czy kogoś do czegoś zmuszam?
....
Ok. Administracja jak może niech zamyka temat. Nie ma co się kłócić. Chętni niech się odezwą na priv do Żuwika. Oto moje zdanie:
- na włoskim e-bay macie urządzenie do 166 bardzo podobne, cena 460 zł + przesyłka (porównanie?)
- alfa 166, rzadki samochód, interfejs musiał robić gość od samego początku (a to najwięcej kosztuje)
- wiadomo, moje zdanie jest takie: poniżej 300 zł nie ma szans (około 350 zł lub mniej pewnie będzie)
- zmieniarka używana do 166 to koszt koło 300 zł, plus dodatkowo koszty kabla
- założyłem ten temat, jestem w fazie testów urządzenia, więc cierpliwości, gość z "audiostrady" musi dostać info odemnie, że wszystko gra
- hmm pamiętam ceny "Loudlinka": powyżej 600 zł...byli chętni? Byli.
- jak ktoś nie ma ochoty kupić to niech nie kupuje...nikt nikogo nie zmusza
- nikt z forum nie jest z audiostrady, ani nie będzie czerpał z niej korzyści, rozmawiałem osobiście z właścicielem i wiem, że czeka tylko na mój odzew co do testów.
Paazik to testuj i dawaj znac jak najszybciej i najprawdopodobniej kupie sam bo widze ze jak bede sie ogladal na wszystkich maruderow to bede sluchal przeskakujacych plyt jeszcze rok... widzialem ze jest kolo 15 pewnych chetnych zamawiaj tyle po cenie ktora ustalisz z zastrzezeniem mozliwosci dokupienia w tej samej cenie jeszcze kilku szt dla tych ktorzy jednak sie przekonaja i sprawde trzeba zamykac pozdrawiam