panowie a jaką forme chcecie odebrania biletów ? kurier , poczta polecony (4zl) , czy odbiór osobisty ??
Printable View
panowie a jaką forme chcecie odebrania biletów ? kurier , poczta polecony (4zl) , czy odbiór osobisty ??
Ale to rozumiem że wszystkie bilety dostajesz Ty i Ty je później chcesz rozsyłać??
No i druga kwestia czego się dziś dowiedziałeś??:)
bilety beda oni rozsyłać tylko musze podac jaką forme przybralismy. Numer konta bede mial podany jak zarezerwuje nam miejsca zalatwilem ze dostaniemy o jakies 4/5 miejsc wiecej ( dla tych ktorzy niewiedza czy wpadna i jednak beda mogli na wlasna reke wpasc ) no i wszystkie ogolne informacje dostane na meila jak juz zarezerwuje nam miejsca tam bedzie podany numer konta i mamy 3 dni na zapłate za bilety ale pewnie nic sie nie stanie jak sie to troche przedluzy bo jednak to bedzie czwartek nie kazdy moze zdarzyc zrobic a w weekend wiadomo banki nie przelewają to dam jej znac ze moze sie to troche przedluzyc . Ale mozecie liczyc na to ze w czwartek podam wam namiary na przelew.
A teraz ide ogladac mecz :) _o/ piona
a kwota 20 zl kierowca i samochod + 15 zł pasażer czy inaczej z racji rezerwacji?
z racji rezerwacji i wczesniejszego kupienia biletu 15 kierowca+samochod i 10 pasazer
Dobra to czekamy na dalsze info...aha i jednak mała zmiana listy:
1. alfadrian + dziewczyna
2. ConSpir + narzeczona
3. Pfourul
4. Robak
5. Mariusz
6. pablo1208 + ktoś
7. KamilDG
8. K@rdi4N + dziewczyna
9. Izane i lizanowa katka
10.Gopcio
no wporzatku jesli ktos ma pytania jeszcze niech pisze postaram sie odpowiedziec .
a w czwartek podam dalsze informacje do płatnosci.
Chyba ze ktoś chce to moze osobiscie jechac do katowic (aleja korfantego) i tam sobie kupic bilet jesli nie chce czekac , bo ja juz mam .
2. ConSpir + narzeczona
3. Pfourul
4. Robak
5. Mariusz
6. pablo1208 + ktoś
7. KamilDG
8. K@rdi4N + dziewczyna
10.Gopcio
11.Preston + dziewczyna
---------- Post added at 10:59 ---------- Previous post was at 10:58 ----------
Co do odbioru biletów to jeszcze sie zastanowie jak to zrobic:)
Szkoda ze nie ma wiecej ludzi odemnie a troche jezdzi AR po Chrzanowie moze jeszcze sie zgłosza i wszyscy razem pojedziemy po odbior tych biletów gdzie bedzie trzeba :)
i jak tam wiadomo cos
juz nas zarejestrowalem czekam na meila z dalszymi informacjami jutro wszystko napisze
2. ConSpir + narzeczona
3. Pfourul
4. Robak
5. Mariusz
6. pablo1208 + ktoś
7. KamilDG
8. K@rdi4N + dziewczyna
10.Gopcio
11.Preston + dziewczyna
12 czisi + żona
Czytaj więcej: http://www.forum.alfaholicy.org/malo...#ixzz1XOOiTueA
i jak ? :)
jeszcze nie dostałem meila z zadnymi informacjami ale jutro postaram sie dopaść organizatorke zeby dal ami dalsze informacje.
jak tam ?
Jak jeszcze można to też się piszę:) a jak nie to i tak będe z tym że nie wjadę na lotnisko
2. ConSpir + narzeczona
3. Pfourul
4. Robak
5. Mariusz
6. pablo1208 + ktoś
7. KamilDG
8. K@rdi4N + dziewczyna
10.Gopcio
11.Preston + dziewczyna
12 czisi + żona13. Lotek900 + dziewczyna+ kuzyn i jego dziewczyna= 4osoby
no to może i jo dom rada
Witam serdecznie,
W związku z nieścisłościami które wynikły po zmianie cen biletów po 10września, PRZYPOMINAM, że
KLUBY KTÓRE ZAREJESTROWAŁY SIĘ NA IMPREZĘ SUMMER CARS PARTY, do wystawienia się na płycie MAJĄ STAŁĄ, NIEZMIENIONĄ, NIEZALEŻNĄ OD ZMIAN NA STRONIE CENĘ BILETÓW
ŕ KIEROWCA/POJAZD: 15ZŁ,
ŕPIESZY/PASAŻER: 10zł.
WAŻNE!!!
Kluby, które nie dokonały jeszcze opłat za bilety proszone są o zamawianie przez stronę Summercarsparty.pl w cenach widniejących na stronie, jednak ostateczny przelew na konto proszę obliczyć na podstawie starych cen biletów!!!
W dniu imprezy w celu weryfikacji klubów i ich pasażerów-pieszych, proszę aby każdy wjeżdżający klubowy wóz na czas wjazdu włożył za szybę kartkę A4 z NAZWĄ KLUBU. Pozwoli nam to uniknąć niepotrzebnych spięć przy kasowaniu osób – pasażerów, a także klubów które nie zakupiły biletów przelewem.
ŕNiezastosowanie się do powyższej prośby spowoduje kasowanie samochodów i pieszych w cenach po-przedsprzedażowych.
PAMIĘTAJCIE O TYM!!!!!!!
Pozdrawiam
Summer Cars Party
Project Manager
Extomusic Event Agency
al. Korfantego 191E
40-153 Katowice
phone: + 48 32 730 29 75
mobile: + 48 668 790 254
Czyli kazdy w swoim zakresie zamawia dla siebie bilet ???
no własnie sam sie zdziwiłem troche (pierwszy raz takie cos ogarniałem wiec nie miejcie do mnie pretensji sami mnie wybraliscie mogl to zrobic ktos kto wczesniej to robil ), no ale co to za roznica wejdziecie na summercarsparty.pl zrobicie rejestracje szybką , dacie kup bilet i wyslecie pieniadze minuta roboty wiecej to taki problem dla was?
Ok trzeba działac samemu,mysle ze chociaz bedziemy stac w miare koło siebie pozniej swoimi AR.
Czyli z tego co widze po zalogowaniu wychodzi ja+AR+narzeczona=35zl. :)
---------- Post added 13-09-2011 at 00:00 ---------- Previous post was 12-09-2011 at 23:56 ----------
kartkę A4 z NAZWĄ KLUBU
To mam pisac skoro i tak solo tam pojade a nie jako grupa Alfaholików ???
Jestem pewny ze wszystkie kluby tak samo musiały kupować bilety i wydaje mi sie ze nikt problemow nie mial . Wiem ze kazdy z was by chcial zeby ktos za was wszystko zrobil i zajal najlepsze miejsca na płycie . Ja zarezerwowalem miejsca jak bedziemy mieli kartki a4 na przedniej szybie to bedzdiemy wszyscy stali obok siebie wy musicie sobie tylko bilety kupic a jak ciezko wam zarejestrowac sie na stronie i kupic przez internet to jedzcie osobiscie sobie do katowic i kupicie bilet i mozecie sie jeszcze o kilka rzeczy zapytac.
PS: a co do tej kartki a4 to pewnie dla spoznialskich, ja proponuje zebysmy sie umowili w jakims miejscu na konkretna godzine i jak razem wjedziemy powiemy alfaholicy wszyscy to nie bedzie nam chyba potrzebna ta kartka
Ok dobra mysl z tym no to zamawiam mysle ze dojdzie mi na czas ten bilet przez ta poczte bo specjalnie po bilet wczesniej tam nie pojade :) Z tym miejscem i godz. dobry pomysł popieram kolege :)
To w końcu jak ? Każdy sobie ma bilet załatwić czy co ? :P
Na to wychodzi ze tak ja dzis to zrobie mysle ze dojdzie na czas ta nasza piekna poczta polska :D:D
---------- Post added at 16:44 ---------- Previous post was at 16:39 ----------
A cos mamy ze soba zabrac typu kiełbase czy cos bo wiem ze czasem tam sobie grilla robili chociaz z tego co pamietam rok temu na to nie pozwalali :P
nie mozna wnosic alkoholu ani zadnych grilli z tego co slyszalem. Ale wiem ze na pewno bedzie osobne stoisko do kupowania alkoholu bedzie jakis namiot pradopodobnie lecha i bedzie tez osobne stoisko gdzie bedzie mozna kupic kielbaske z grilla . Wiem na pewno ze kogos zlapia ze wnosi alkohol swoj to moga wyrzucic z imprezy. Ale mysle ze jakies bułęczki czy swoja kielbaske mozna wniesc i zjesc na surowo nie kazdy musi kupowac to co tam jest :)
Ale moge sie dowiedziec dokładniej jak z tymi grilami dam odpowiedz za jakis czas .
To jak grilla nie wolno to zrobimy ognisko :D:D
Lepiej powiedzcie o której tam wjeżdżamy, start jest o godzinie 11:00, to może wjedziemy tam o 10:00??
Natomiast spotkamy się o 9:30 pod Praktikerem/Lidlem po drugiej stronie A4 naprzeciwko Reala (CH 3 Stawy)
mysle ze 10 to moze byc juz za pozno kolejki się zrobia masakryczne wiem ze klubowicze beda mieli otwarte bramy od godziny 8:00 a reszta ktora nie jest zarejestrowana od 10:00 ale jak tam uważacie . A miejsce dla mnie nie robi roznicy moge wszedzie podjechac sie spotkac.
Jak dla mnie możemy tam czatować nawet od 6:00 :) Ustalcie jakąś godzinne na która tam mamy być
Ja wtedy bede po nocce max gdzies moge byc o 8:00 lub troszku po jak cos.
Jak te 3 stawy obstawiacie napiszcie mi adres to na GPSa z Lotkiem dojedziemy tam do was i wszyscy pojedziemy pod ta brame.
Panowie jak się dogadam z tuzim z Mławy odnośnie zakupu jego samochodu na pewno też przyjadę.
ja się dostosuje miejsce pod praktikerem jest ok a godz mysle ze 9 była by najrozsadniejsza
To nie da rady pod M1 w Czeladzi ? :P
Nikt Ci nie zabroni spotkać się z osobami z Twojej okolicy wcześniej pod M1. Bo trochę głupio to by było jeżeli wszyscy mielibyśmy podjechać pod to M1 (zwróć uwagę że niektórzy są z Gliwic i okolic.)
Czyli co? Spotykamy się jednak wszyscy pod Praktikerem o godzinie 9:00?
(kto może niech podjedzie w ten czwartek pod Go Sport o godz 20, to omówimy szczegóły SCP)
jak dla mnie moze byc go sport daleko nie bedzie do muchowca tak ze okej (tylko o ktorej godzinie). A co do spota w czwartek to postaram sie ale nie obiecuje.
Ja tez moze sie pojawie ale własnie podajcie godzinke o ktorej sie tam spotykacie :) mysle ze was tam znajde bo pojade tam pierwszy raz na te 3 stawy od siebie :D
No OK :P To właśnie dajcie jakiś adres żeby mnie navi doprowadziła :P
Więc..
Każdy kupuje bilety sam, miejsce zarezerwował nam alfadrian
Bilety zamawiamy na stronie http://www.sumercarsparty.pl ..
na wjeździe na lotnisko, należy mieć kartkę A4 z napisem
"ALFAHOLICY" ..
Przed wjazdem na imprezę, każdy kto może podjedzie pod GoSport
lokalizacja ---> http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=g...d=&moreCities=
Adresu jako takiego nie znam ale prosta sprawa,
GoSport jest przy Centrum Handlowym "3stawy"
tuż przy Autostradzie A4 w kierunku Krakowa ..
Myślę że godzina 8.30 będzie odpowiednia, a na lotnisko ruszymy
tak około 9.00.. Spóźnialscy będą musieli już sami wjechać na SCP
i nas znaleźć..
Pozdrawiam
PS.
alfadrian, pytanko moje takie.. możesz się dowiedzieć czy
na wjeździe dla klubów będzie można kupić bilety ?
wiesz, jakby ze mną miało się zabrać więcej osób niż
aktualnie planuje..