pisze sie na to spotkanko , tylko mam pytanko bedzie ktos z dzieckiem? bo ja biore obowiazkowo rodzinke
Printable View
pisze sie na to spotkanko , tylko mam pytanko bedzie ktos z dzieckiem? bo ja biore obowiazkowo rodzinke
Będą będą ;)
Ja wezmę piłkę tylko że ja mam selecta i nie wiem czy na boso ktoś nią pogra ale spróbuje coś lżejszego załatwić. A do siatkówki wziąść też piłkę?
To ja też wezmę piłkę, jak by Darek nam wszystkie posłał na drugą stronę czantorii :D
Ja mam jeszcze zakwasy po ostatnim meczu w sołectwie żywieckim :)
Będę :)
najprawdopodobniej bedzie na zlocie jakis mały warjat na motorze filmował przejazd aut (35km) z bielska do ustronia:)bedzie film na youtuba:)
---------- Post added at 00:32 ---------- Previous post was at 00:30 ----------
1.Slavik
2.mwowry
3.jamrozw
4.Darek-1989
5.Weronika
6.Krawat
7.Rafał ja ci dam pomorski
8.Preston
9.SocikZero4
10.Krzysiek866
11.Andyy
12.georgie11
13.żuwik
14.Adam$72
15.Pfourul
16.marshall
17.kuris
18.bella147mmm
19._cichyy_
20.Tom82
21.pablo1208
22.Archi
23.coxu
24.sickboy
25.R.Y.D.Z.U
26.Izane
27.Piotras
28.gionardi (nasz kolega z Czech przywiezie pewnie wieksz ekipa ze swoich stron )czekamy na was
29.kolega z czech
30.kolega z czech
31.kolega z czech
32.KamilDg
33.yaro85
34.GrzesiuZar
35.LolaGta
36.Sołtys solectwa żywieckigo.
37.Poulsen
38.alfa.kris.k
39.Qfor
40.kastner
41.marcin.sc
42.ERBVX
43.Promix AR
44.Kobe83
45.Bocian
Czytaj więcej: http://www.forum.alfaholicy.org/zlot...#ixzz1PZiBCL5p
czy ktos jeszcze bo miejsc parkingowych zabraknie niebawem :))))))))
JEŚLI :) niepojedziemy na pomorze to może dołaczy do nas Ozi 147.
na Pomorzu napewno nie bedzie tylu alfek co u nas Rafał
slavik dopisz jeszcze mojego kumpla -Warta AR147
Ja też mogę przyjechać?
a coż to za pytanie ,a jestes afaholikiem masz alfe.
jesli tak to spełniasz warunki zlotu :)to co wpisać.:)
Ale ze mnie gapa pisałem ze tez chce sie pojawic a widze ze jestem na liscie juz umieszczony :D:D
Ja też się pojawię-proszę o dopisanie. Czy z Opolskiego ktoś jeszcze? Hannah? Kolaś? ;)
Jeśli tu się mogę zapisać. To będę :)
jak zrobia mojo ujowo gyty na ropa to byda
Też masz włocha w garażu, poza tym ja ostatnio byłem na zlocie VW moja alfa i byłem dość ciepło przyjęty, od niektórych prawie olej dostałem :D
Nieważne czy abstynent czy alkoholik, byle dobry alfaholik :D:D:D
Do zobaczenia w niedziele, a slavika zapraszam w piatek na spota bo trzeba cos niecos dogadac :)
slavik melduje sie na spocie w pietek
Dopisz :)
Więc tak:
Przejazd z Bielska do Ustronia będzie filmowany, ale najprawdopodobniej z samochodu bo motolek sie popsuł (mimo, że nie ma znaczka alfy na przodzie).
Zlotowi od początku do końca będzie również towarzyszył fotograf z całym ekwipunkiem i sprzętem do robienia zdjęć panoramicznych wewnątrz samochodu (będzie możliwość zrobienia interaktywnej panoramy swojej belli (flash)). Płyty ze zdjęciami będą rozesłane pocztą "pantoflową" ;) a film będzie wstawiony na youtube.
Zlot przypada na long drinkend, a co za tym idzie dużo ludzi będzie wybierało się w góry. Jeżeli chcemy się "wbić" na jeden parking to musimy być przed nimi :D Myślę, że proponowana godzina wyjazdu 10:00 z Bielska jest OK i o tej porze wyjeżdżamy. Spóźnialscy są proszeni o zapoznanie z mapką :P kontakt do mnie 603073320. Próbowałem wynegocjować lepszą cenę za parking, ale jak to powiedział operator parkingu, "że gdyby to było w środku tygodnia kiedy parkingi są puste to nie ma problemu, ale w niedzielę i tak mają full obsadę i nie zależy im schodzić z ceną". Jak mi się coś przypomni to będę dopisywał.
Aaaaa i jak ktoś jeszcze wie, że pojedzie na więcej niż 50% to niech się dopisze ;)
No to proszę mnie dopisać na 99% - no bo to jednak 130km;)
Osoby jadące z okolic Żywca spotykamy się na parkingu pod Tesco (tam gdzie tiry stoją ) o godzinie 8:30.
Niestety ja dam radę być pod Tesco dopiero kilka minut po 9:00, ale nie wstrzymuję was. Jak chcecie jechać wcześniej to spoko/trudno. Będę się musiał obejść smakiem jechania w sznurku AR do Bielska…Cytat:
Napisał ”kuris”
Dogonisz nas przecież, co to 200km/h dla Ciebie
Jeżeli liczyliście na to że Nas Kolasiów tam nie będzie,to Was rozczarujemy bo w niedzielę też jedziemy :D.W zwiazku z tym z opolskiego pojawi sie nastepne autko z Hannah,Tośką i moją skromna osobą i prawdoodobnie pociągniemy jeszcze kogoś :) jak sie uda.
Cieszymy sie- powspominamy zlot Opolski i jak nas pożegnaliście deszczewą pogodą :) do zobaczenia!
coś mi się zdaje że ta lista to faktycznie dłuższa jest... np. Proxim@Ar stronę wcześniej apeluje o dopisanie do listy a go nie ma i cholera wie kto jeszcze nie widnieje na liście - trzeba przyznać dość obszernej liście :D
a gdzie padało? w niedziele do jakiejś 16:00 jeszcze w jeziorku się taplaliśmy i deszczu nie wiedziałem... nawet w drodze do domu sucho było
no to jeszcze te OPOSY i OSY zabiercie i będzie gites :)
Słuchajcie slavik jest tylko człowiekiem i ktoś mu mógł umknac ale jak co to odstapie swoja pierwsza pozycje , jest troche bałaganu bo kazdy zaczyna gatki zamiast pisac tylko czy bede czy nie bede ,a co mam zrobic z tymi co pisza moze bede a moze nie bede to jest dopiro zamieszanie
WAŻNE
JEST NAS DUZO I TO NAS CIESZY BARDZO ALE KTO MA OCHOTE SIE ZJAWIĆ NIECH SIE DO PIATKU WPISZE BO POTEM ZABRAKNIE MIEJSC NA PARKINGU I BEDZIECIE MIEC PRETENSJE DO NAS ORGANIZATORÓW