Nie wiem ile w tym prawdy. Przekazuje to co usłyszałem. WORD nie ma kasy na taką impreze.
Printable View
Nie wiem ile w tym prawdy. Przekazuje to co usłyszałem. WORD nie ma kasy na taką impreze.
Będę coś myślał ale w tak krótkim terminie nic nie obiecuje. Zobaczymy.
Panowie, a może karting w łodzi? Dzisiaj odwiedziłem port łódź wraz z kolegami i przy grupach 9+ można już dyskutować cenę :]
Ja jestem za:). Ale nie wiem czy uda nam się zorganizować przynajmniej 9 osób.
ja też bym był skłonny się pisać na coś takiego, Adam a może by się coś pomyślało powoli nad pożegnaniem lata co? zrobić by coś podobnego jak było w marcu i zorganizować na 1/4:D:D tylko wtedy musiało by być lotnisko...
b-ski, wreszcie wiem kogo czasem wpuszczam przy 2gim lo :}
Piękna ta twoja 166, ja często jade qashkajem rodziców więc mojej mito raczej rzadko uświadczysz.
Można coś pomyśleć. Czy 1/4 mili to się zobaczy. Jak zwykle szukam dużego placu w Piotrkowie żeby pomieścić samochody i coś zrobić. Może ma ktoś jakieś pomysły co do takiego miejsca? Odrazu mówie że parking Carefoura odpada bo już pytałem. Chodzi mi otermin 15 października ( Niech każdy sobie miej więcej zaklepie taki termin ). Ale to tylko wstępnie i narazie jest wszystko w trakcie załatwiania i nie wiem czy uda się coś załatwić. Mam też firmę która mogła by troche nam pomóc i coś zasponsorować. Jedynym warunkiem tej firmy jest to że stawiają KRWIOWÓZ. Co za tym idzie impreza musi być w miejscu gdzie kręci się dużo ludzi.
Parking za Amfiteatrem ?????? nawet duży ten plac
Witam wszystkich :)
16 września chciałbym zorganizować małe spotkanko ( miejsce i godzina do ustalenia ) które będzie tyczyło się Piotrkowskiego zlotu Alfa Romeo w paździrniku. Mam nadzieje że tym razem uda się zebrać kilka osób. Co do godziny to ustalcie sobie bo ja mam wolne ale ze względu że to piątek to nie każdemu pasuje każda godzina.
Pozdrawiam
od 15 do 18 jestem na Śląsku więc nie zajrzę ale... na wszystko się zgadzam ;P no prawie na wszystko...
Godzina 17 lub 18 mi pasuje :)
Dla mnie 15+
ogólnie rzecz biorąc pracuje do 18 ale jeżeli będzie taka potrzeba to myślę będzie możliwość zamiany i będę dostepny od 16...
To tak nieśmiało? Może 19 żeby każdemu pasowało?
Kuba, nie wszyscy zaczynają weekend w piątek:( U nas brakuje pracowników i muszę na razie naginać za dwóch. Mi pasuje od 18 i jak coś to będę. Dzwoń do mnie Kuba, albo pisz smsa to śmigniemy razem na dwie Alfy;)
Ja jak zwalniałem to dałeś rade więc z 2.4 też dasz rade ;). Kuba weź mi zaślepki. Będę potrzebował 2. I mów ile chcesz za nie. A co do zlotu...Jak wszyskim pasuje 18 to na Lidlu w piątek. Pozdrawiam i do zobaczenia :)
Czyli jutro o 18 na Lidlu?
- Mam nadzieję że dzisiaj ktoś odpisze, bo jak dzisiaj nie będe wiedział co robić jutro to się nie pojawię :]
tak jutro punkt 18...:D
Dzięki za spotkanie :)
Wreszcie się pogoda pogorszyła to i frekwencja dopisała :D
Dzięki Robert za telefon. Dojechałem do Radomska i na CB mówili, że dopiero zaczynają puszczać samochody :/
Nie ma sprawy Kuba. Ja uciekłem na boczne drogi i też dojechałem starą trasą do domku. Alfa już mi nie strzeliła drugi raz focha;)Jak dojeżdżałem do tych świateł, to dopiero pogotowie jechało na kogutach, a z autopsji wiem, że takie sprawy długo trwają. Pozdrowionka dla wszystkich obecnych na spotkaniu!!!
Byłem ostatnio w Piotrkowie i wiem że dojazd to tragedia. Wpadł bym na tego dużego spota na koniec sezonu ale 5,5h jazdy Wwa-Piotrków-Wwa skutecznie mnie odstraszyło:(
Jeżdżę często tą trasą i to, co tam się dzieje to wielki koszmar. Możesz śmignąć bokiem omijając ósemkę. Ja czasem tak robię jak są duże korki. Żyrardów-Skierniewice później w stronę Brzezin i na Koluszki-Moszczenica-Piotrków. Trochę dalej, ale jedzie się nie stoi i całkiem niezła droga.
Trasa na Koluszki jest zamknięta od paru dni. Remont drogi...są obiazdy. Ale również są obiazdy z Wa-wy. Tak jak Robert pisał ale w Brzezinach ( ze względu na remont ) nie na koluszki a na Łódź i prosto do Piotrkowa.
może jeszcze jakiś spocik, przed imprezą? np. w piątek?
Może być :). 18??
a ja znowu pracuje.... o że szszszszsz K.... :-(
NO CHYBA ŻE L-4???? 8)
może być 18 nie ma problemu, aa L4 no czemu nie:D:D
no tak w sumie to juz czuje sie o wiele gożej 8)
Tylko pilnuj żeby zaznaczyła opcje " Chory może chodzić " ;)
Tym razem odpadam. Muszę jechać w przeciwnym kierunku :P
Jak nie będzie dużo ludzi do 16 to odpuszczamy i spotkamy się na zlocie.
Lecisz z Łodzi rozumiem? :>
No właśnie z Koluszek ;)
Zastanawiam się czy przejedzie się na spokojnie bezpośrednio czy może jechać spotkać się z alfaholikami z Łodzi i jechać razem. Gdy jakiś czas temu jechałem kierując się z Koluszek na Tomaszów i dalej na Piotrków to myślałem ze jajko zniosę zanim dojechałem do Tomaszowa ze względu na ruch wahadłowy. Dalej wcale nie było lepiej. Teraz chyba część z tych remontów się skończyła jeśli chodzi o drogę do Tomaszowa, ale jak jest dalej to nie wiem. Jak najłatwiej i najprzyjemniej dojechać?