Co cierpliwości :P super spot to i film będzie genialny ;]
Printable View
Macie link do filmiku [ wersja dla niecierpliwych, krótkie filmiki posklejane do kupy :) ] http://www.youtube.com/watch?v=CEwDV_F9ImA
nieźle nieźle to ja teraz czekam na wersję ostateczną :D pozdrawiam
takie że niby dla mnie? :P
Dziena ;P)
To czekam na wersje finałową ;) Pozdro 4all
Uwaga! Uwaga! Nadeszła wiekopomna chwila:) jest już końcowa wersja filmiku ze spotu Alfa Romeo w Tychach z dnia 23.07.2011. Sorry, że tak długo to trwało ale najważniejsze, że sie doczekaliście:) Miłego oglądania. Ps.: reklamacje i uwagi nie będą uwzględniane:P http://www.youtube.com/watch?v=9YYnq2L-biY
dobra robota :) miłe wspomnienia :):)
całkiem całkiem niezle nie powiem..:)
No Ola świetna robota, warto było czekać na taką relację ze zlotu. Nieźle to wygląda - miasto jest NASZE :D
PS. Z tym czekaniem to nie ma tak źle, bo tylko tydzień i piękny filmik gotowy. Dla porównania 26.06.11 był zlot w Ustroniu i do dzisiaj czekamy na jakiś film.
zajebisty ;p graty
Super wyszło. Pozdrawiam
Kawał dobrej roboty Ola " no alfa no fun ! " pozdro 4all
swietny ten filmik...gratuluje organizatorom i czekam z niecierpliwoscia na kolejne tyskie spotkanie:), gdyz niestety sie moglam byc:( nast razem nikt i nic mnie nie zatrzyma:P
Cieszymy się, że Wam się podoba. A co do następnego zlotu co myślicie o terminie 20 lub 21 sierpnia?? Ostatni weekend sierpnia Mnie nie będzie bo wybieram sie na Air show w Radomiu. A i trzeba pomyśleć o tym grilu, ja w garażu grila mam, także wezmę go do bagażnika.Pozdrówki dla Was
ja jestem za :) chętnie spotkam sie z wami ponownie :)
Następny spot w Tychach, jest 13.VIII, po orszaku od Piotrasa :), nie zapominajcie o tym :)
Aha no tak, zapomniałam o orszaku weselnym u Piotrasa:) Ja postaram się być na tym orszaku, a o tym 20 lub 21 na razie nie ma mowy. Pozdrówki
TELL ME BABY ARE YOU WET?! :D
Najlepsze uwiecznienie zlotu jakiego mógłbym się spodziewać ;)
Aż mnie ciary przeszły jak to oglądałem ;)
Pozdro dla "montera" filmu za genialną robotę :)
---------- Post added at 11:23 ---------- Previous post was at 11:22 ----------
U piotrasa jestem na 100000% a na następny myślę, że też zawitam :) no i wybieram się na piekary w weekend :)
no i spoko opcja mozecie wpasc do mnie na orszak a przy okazji zrobicie sobie spota przy gorzałce hee
film wypasny:) a teraz prosze mi podac tytul tej nuty:D
Filmik - kurde MALINA :) , az trzy razy oglądałem :)
Świetna robota :)
A co do spotkanie hmmm , jak pogoda może dopisze to 13 po spacerku Pietrasa na stracenie , można by było grilla chlasnąć chodźby u mnie na garażu ( spokojnie , dużo miejsca i nikt się nie czepia :P bo są juz wszyscy przyzwyczajeni:P )
Nawet nie wiecie Alfamaniacy jak się cieszymy z organizatorem i montażystą, że tak Wam się podoba film z naszego zlotu:) To wszystko dzięki Wam, gdyby Was nie było tyle to by to tak fajnie nie wyszło:) a nuta do filmiku to Lolita - Joli Garçon i Snoop Dogg - Wet (David Guetta Remix) HD. Oby jak najwięcej takich i lepszych filmików ze zlotów. Ps.: Serducho moim zdaniem wyszło zajefajnie:)
---------- Post added at 10:36 ---------- Previous post was at 10:33 ----------
My też postaramy się być u Piotrasa tego 13-go sierpnia
Dzieki za serducho ;] hehe dobre;)
U Piotrasa nie będziemy:( Bella stoi u mechanika:( już 2 tydzień nie mam auta (wrrrr....) Podobno po 15-tym mam ją mieć.
zmień mechanika
Po tygodniu odebrałbym bellę i nie zapłaciłbym za nic. Znam takie warsztaty co nie potrafią się szybko wyrobić z naprawą po prostu nie mają pojęcia o naszych bellach stąd takie opóźnienia i przeciągania terminów. A potem okazuje się że znowu trzeba komuś dać autko bo w warsztacie coś spartolili po drodze.
Fajnie było na Orszaku u Piotrasa i ludzie tez fajni mam pytanie z racji takiej ze u nas na Chrzanowie mało sie dzieje i mało jest spotów to jak bedzie jakis spot to bede mogł sie u was zjawic ??? przygarniecie kropka :( :D:D a moze bede was odwiedział z pechowym Marcinem (Lotek900) gdzie zapewne wiecie co mu sie stało :( jak cos bede brał ze soba chłopaka aby nie wybił sie z bycia fanatykiem i Alfaholikiem :)
Pozdro.
Jasne:) zapraszamy:) Ja już mam belcie:) znowu Tychy moje:) A ten tego to kiedy robimy zlocika:)??
A to juz nikaj dalej sie nie ruszosz? :P
My tukej:http://www.forum.alfaholicy.org/malo...tml#post640104
To może coś na 27.08 lub 3.09 ??
A to juz nikaj dalej sie nie ruszosz? :P
Hihi, nie no to było w przenośni:) Chodziło o to że wreszcie jestem zmotoryzowana na Tychach:) A co do zlotu to Joker bardziej mi pasi ten 3.09. Ludzie piszcie jak Wam pasi:) Pozdro
Ja jestem za 03.09, chętnie się z wami zobaczę i jak dobrze pojdzie to spoty nabiorą charakter cyklicznych imprez.
Ja się dostosuje ;D
Tylko piszcie kiedy będą jakieś konkrety ;
Ja niestety tego dnia wioze pare młoda wiec odpadam :P
Ja też się pojawię, termin obojętny.
wolałbym juz wrzesien ;]
To może już wstępnie ustalimy spot na 3.09 - jakiś grill ?
jestem za 3.09 :)
Ja też jestem za 3.09
Niech będzie 3.09 ;)