eehhhh... a ja moge tylko poogladać zdiecia ze zlotu i załowac ze mnie tam nie było.... ;// pracowałam...
Printable View
eehhhh... a ja moge tylko poogladać zdiecia ze zlotu i załowac ze mnie tam nie było.... ;// pracowałam...
a tak wogóle to macie pozdrowienia od marcina :lol: biega gdzieś po poligonie i zołnierza udaje:)
o prosze kogo My tu widzimy hehehhe :P
Marcina nie ma nio szkoda ale dobrze że wkoncu pojechał z nami... :mrgreen:
Pozdrów go tam od naszej elity :twisted: powiedz ze odwiuedzimy go na poligonie Alfami hehe tylko niech poda namiary :mrgreen:
hej :wink: witam wszystkich,postanowiłam też dołączyć do was,zeby było nas kobiet więcej na forum,pozdro dla Kasiusi i Marty301 oraz wszystich, którzy byli na tym super zlocie,buziaki :wink:
Wracając ze zlotu z KUBASEM i DANIELEM zahaczyliśmy o SPOT na Chociwlu, dosłownie na 5 minut... Furki w stylu 2Fast2Furious... :roll: Cieniutko było... :twisted: Ale na fotkę się załapałem :lol: KLIK
Cytat:
Napisał KUBAS
:D widzisz Kubus, ktoś w koncu musi podtrzymywać rodzinne trdycje... :wink:
heheh Kubas dobrze powiedziane "ELITY" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Cytat:
Napisał KUBAS
a gdzie jest Irenka ??????????? i Ania (bobrytowa) ???????????? haaaaalooooooo logować się :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
AYE panie inzynieze :PCytat:
Bolo: Ojjjj było, było.... :D Nie Jadzik...? :oops: :wink: :lol:
Heh no widze, że przybyło wam nowych użytkownikow forum hihihihihi
Siem dziewczyny i pozdro dla żołnieżyka :lol:[/quote]
Kasia, Marta, Asia, Oskar witamy na forum :D :D :D Kasia, nie oszukuj z tą 2.5 V6 pikera tylko wpisuj natychmiast "rower power" :!: :D
Pozdrowienia dla dzielnego obrońcy naszych granic!!!
A co do fotek to już się boję :P
EDIT: ooo widzę Adama bestyjkę, no najładniejsza zdecydowanie :D
oooo witam panie witam :)
a jak wam chłopaki wyszło ze spalaniem? mi wyszło koło 8 - 8,5l / 100km, wynik przyzwoity, ale bez rewelacji ;)
aaa i powrzucajcie po troche fotek do Albumu!!
http://www.forum.alfaholicy.org/album_cat.htm?cat_id=71
nie spaliłem ani grama :P :D
bo ty na alkoholu smigałeś :D
No dawać tu kobity :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Mało ich na forum :P :P Szczecin musi być najaktywniejszy :twisted: :twisted: :twisted:
Rosika karniaki czekają :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Cytat:
Napisał bobryt
ja nie mogę, ja tramwaj prowadzę :D :P
WiTAM WSZYSTKICH:)
POZDRAWIAM EKIPE ZE ZLOTU:) BYŁ BOSKI:) :mrgreen:
DOBRA ZABAWA I ŚWIETNI :D :D :D LUDZIE :)
MAM NADZIEJE ZE JESZCZE NIE RAZ SIE ZOBACZYMY:) :>>
Jest i Ania :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Heloooo <hello> <hello> Brakuje Irenki :PCytat:
Napisał pikero
Hello witamy witamy Pani Bobrytowa :D
PANOWIE JEST NIEDOBRZE, WIECEJ KOBIET NIZ MEZCZYZN - ZARAZ BEDZIE KOBIETOKRACJA!
Damy radę :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Witam WSZYSTKIE PANIE na forum <hello>
Tak, tak... Kopernik też była kobietą :!: A Alberta Einstein może była mężczyzną :?: :!: hahahhaCytat:
Napisał Rosik
w imieniu wszystkich DZIEWCZYNEK dziekuję za miłe przywitanie na forum :wink: :wink: :wink: do zobaczenia w sobote :)
Fajnie macie:( Ja niestety muszę pracować:( ale mam nadzieję, że niedługo Was zobaczę:P
No pewnie :D
baby marudzicie, spotkacie się nie raz jeszcze ;|/
a koledzy już się zapisali do Cz-wy?? zostało już ok. 20 miejsc !!!!!!!!!!!
no własnie myślimy, mało dni tego zlotu , a kasy pujdzie mi ponad tyśiąc ,
Walę osobny temat na zlot, ok?
Mozemy sie poorganizowac zeby po kilka osób jechac, wyjdzie taniej
Dobra sprawa Rosik :D :D :DCytat:
Napisał Rosik
Panowie i Panie... :D Jest już pamiątkowy film ze ZLOTu...
LINK DO WĄTKUCytat:
Napisał redżi z alfapomorze
Czy dostosujemy się do w/w prośby?
Jak najbardziej może na jeden adres w Szczecinie niech prześlą dla całej naszej grupy zachodniopomorskiej ?
heh jak tak ładnie prosicie to dołącza Irenka:) :D Witam wszystkich:)
Witamy witamy Irenko :D
Jest Irenka :D :D Kolejna pani na forum :mrgreen: :mrgreen: Witamy <hello>
Dzień dobry! Irenko <haha> Hello <hello> <hello>
Witamy, witamy :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
witamy witamy... mam propozycję niech wyślą to do rosika - gazownika on rozwiezie po ludziach bo tanio ma na tym gazie :twisted: :twisted: :twisted:
oj pikero pikero, chyba chcesz, żeby ktoś ci poluzował śruby na felgach :mrgreen:
Rosiczka, a umiesz?? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:Cytat:
Napisał Rosik
ale musisz plastikowym kluczem bo mam alfe pod prądem hehehe
oj od razu pod prądem :P pastuchem sobie owinąłeś :twisted: