Kolejny spocik za nami jak najbardziej udany tylko trochę pogoda nie dopisała, no i miło było poznać nowego Alfistę (hehe w sumie to sam świeżak jestem :))
Printable View
Kolejny spocik za nami jak najbardziej udany tylko trochę pogoda nie dopisała, no i miło było poznać nowego Alfistę (hehe w sumie to sam świeżak jestem :))
witka
kiedy planujemy kolejny spocik?? moze jak co week ?? krywlany
Ja jestem za miejmy nadzieje ze bedzie nas wiecej jak ostatnimi czasy podajcie tylko konkretnie godzine i jakby pogoda dopisala ktos moglby zalatwic jakiegos grila i kazdy po jakiejs kielbasce by sobie zjadl :)
do kolegów z alfa clubu poszło info ze spocik 17.05.2009
krywlany pod pomnikiem
godzinę myślę ustalić tak by zebrać nas wszystkich wiec 16-18 rzucajcie propozycje
to ten przedział dla mnie jak najbardziej pasuje :)
tomasz żadne info nie doszło:) no ale 17-18 bardziej bym sie skłaniał to mi jak najbardziej pasi
wlasnie mysle ze na 17 bedzie pasowac i mi a kto wezmie ze soba grilla ??
przypomnialo mi sie :D , .....grill z biedronki....wole nie:)
http://images46.fotosik.pl/124/4f9369fe2d86fd9f.jpeg
biedronka to super wypożyczalnia
zrobimy grilla i zwrócimy bo pewnie coś się od razu zjebie hehe
heheh ale za to cola oryginal z pierdonki :d jest zajebista :D
to co w niedziele na 17?? czy 16?? bo nie wiem jak planowac niedziele
17 ?? do 16;15 w obozie pracy sie musze kisić :P
a wiec ja myślę ze 17 godzina jeśli będzie padać deszcze to jak się zbierzemy to pojedziemy do której kol wiek galerii
Mi 17 pasuje.
Coś strasznie ucichło po ostatnim spotkaniu. Może by zorganizować jakiś spocik w tygodniu ?
a u cichło chętnych nie było jakoś to i spotu nie było a i kolega jeden zaniemógł (największy prowokator) można będzie coś pomyśleć w tyg tylko ja tak środa wawa czwartek znowu piątek znowu (lotnisko)
może 31go w niedziele ?? na krywlanach
środa jestem w białym jednak i może jakiś spocik 27.05 godzina 18 parking przy białym kościele
Ja niestety ale nie mogę dziś przyjechać.
Witam po malej nieobecnosci( sila wyzsza pobyt w szpitalu) dzis wracam do grona zywych i zapraszam na spot w Piątek 5.06.09 miejsce jak zawsze Parking na Wysokim Stoczku godzina 18
PS. Nie bojcie sie deszczu jak sie wszyscy zbiora podjedziemy pod zadaszone miejsce
Pozdrawiam
W jeśli nic się nie zmieni to w piątek będę na 100 %
a ja znowu w pracy w piatek otej porze:fuck;
ja to chyba nigdy sie nie zjawie :)
w piatek pracuje na popoludnie. pracuje na shellu na branickiego wiec zapraszam na tankowanie :) kazda alfe z checia zatankuje ;p
ostatnio tam tankowalem Diesel V-Power i zamierzam dalej tam tankowac wiec moze jakas zniszka?? karl jeszcze w niedziele pewnie tez bedzie spocik
o, w niedziele mam nocke wiec w ciagu dnia jak najbardziej bede mial czas :)
a co do znizek to sam bym chcial miec znizki...
karl508 a pracuejsz z niejaka Ula Z . ??? też na tej samej stacji działa ona ponoć :P
---------- Post dodany o godzinie 10:29 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 10:27 ----------
w niedziele do ełku lece na 1/4 wiec tez odpada / wrrrr
tak pracuje :)
no to ja wpadnę ale jak ostatnio bez samochodu ;/
na 99% bede :)
Zapraszam na spot niedziela 7.06.09 godzina 16 miejsce Parking przy kosciele na wysokim stoczku poniewaz dojazd do Krywlan nie jest ciekawy
Pozdrawiam
no tym razem będę na 100 %
Witam wszystkich i zapraszam na jutrzejszy (9.06.09) wyjazd w plener do naszego klubowego kolegi Adama do miejscowosci pod Łapami mam nadzieje ze troszke nas sie zbierze a spotkanie jest na Stacji Shell na ul. Składowej godzina 18, a czekamy na wszystkich do godziny 18:20
Pozdrawiam
szkoda ze musialem pracowac dzisiaj :/
moze innym razem...
Wyjazd sie udal bardzo miejsce sie zmienilo na maly spontan odwiedzilismy naszego klubowego Kolege Andrzeja z Gródka
no i dzięki uprzejmości kolegów udało mi się zaliczyć kolejny spocik który należy uznać za udany :)
musimy sie trzymac razem
Zapraszam na wyjazd plenerowy jutro 11.06.09 miejsce spotkania stacja Shell przy wyjezdzie na Augustów godzina 12:00, wyjazd z pod stacji tak o 12:30. Warto zabrac cos na zabek grill bedzie wiec jakies kielbaski i inne jedzonka wskazane a miejsce do ktorego mamy zamiar zawitac to Zalew w Czarnej Białostockiej
Pozdrawiam i mamy nadzieje ze troszke osob sie zbierze
A ja nie dojechałem... aj ta praca dyplomowa. Pozdrawiam.
w mojej skromnej ocenie bardzo miłe plenerowe spotkanko :)