A będzie ktoś na tym zlocie miał 147 1.6 TS 105 KM? Bo potrzebuje coś sprawdzić, jak już pisałem tutaj http://www.forum.alfaholicy.org/malo...g_okolice.html .
:)
Printable View
A będzie ktoś na tym zlocie miał 147 1.6 TS 105 KM? Bo potrzebuje coś sprawdzić, jak już pisałem tutaj http://www.forum.alfaholicy.org/malo...g_okolice.html .
:)
Ujek jedzie z Mysłowic :P
Widze ze trochu nas bedzie tego 9 pazdziernika nad ta Sosinka fajnie :P:P juz sie nie moge doczekac :D:D
Tylko zeby pogoda była bo cos ma sie pogorszyc :(
nie zapeszaj...., a i tak parasol w bryce woże....
madre głowy niech wymyślą jakies wyjscie awaryjne... bo jest sporo chetnych a w deszczu raczej nikt nie bedzie stał... (długo terminowa pogoda troche straszy deszczem).
W Jaworznie nie ma zadnego parkingu podziemnego... a tylko w takim miejscu mozna by bylo sie spotkać w deszczowa pogode.
Pomyślcie wodzowie naszego skromnego stada jak z takiej sytuacji ewentualnie wyjsc.
Jeśli tylko nie będzie mocno lało lub śniegiem sypało to przyjadę, bo mam Alfę i mam blisko.
ja bede nawet jak bedzie sniegu po kolana... :P
Ciao! Miałem czas im okazję być na zlocie w Tychach nie tak dawno .
Byłem też w Biłgoraju jako gość - więc i do Jaworzna też się wybiorę bo w niedzielę mam czas :))
Mieszkam obecnie w Mysłowicach-Kosztowach tak więc - moment i moją bellą będę w Jaworznie .
Kto robi listę to proszę o dopisanie mojej osoby .
Pozdrawiam
Piotr .
Widze, że ekipa HARD'a będzie :)
No to dwie informacje:
1. Gdyby waliło żabami (narazie jest 70% że nie, na pogodynkach) to wiadomo trzeba by się wtedy wybrać w jakieś ciekawe miejsce z "dachem" :)
-Jedna propozycja już padła, że można w sumie iść do hotelo-restauracja-bar przy jeziorze Sosina, byłem tam kiedyś, nie pamiętam ile tam dokładnie jest miejsca ale myśle że dość na wszystkich :)
- Można też, wybrać się do centrum Jaworzna gdzie jest troche knajp i napewno coś by się wybrało, osobiście polecałbym pub ALIBI w centrum, świetne miejsce, picie, jedzenie i można by zrobić turniej w bilarda przy okazji, no i zapewne pomieścilibyśmy się tam bez problemu :)
http://lokal-alibi.pl/index.php?opti...id=1&Itemid=66
Prośba do mieszkających w Jaworznie, aby też podali jakieś propozycje ciekawe, bo tam mieszkacie i znacie się znacznie lepiej :)
2. Jak coś to przed spotkaniem na sosinie, będzie mini zbiórka w Mysłowicach na Słupnej (parking duży, przy muzeum pożarnictwa)
http://www.zumi.pl/,,,19.1443115,50....intY=50.226934
godzina wstępnie myśle hmm.... 11.45 :P
No to czekamy na więcej chętnych i inne propozycje :)
ps oczywiście jak ktoś ma to niech bierze "przedmiot do posadzenia tyłka na nim" ;) tzw krzesełko itp
Jak się nic nie zmieni to też się pojawię i może jeszcze zwerbuję jednego Alfaholika. Pozdrawiam
Ja mam z biedronki takie rozkładane bez oparcia to też zabiore z 3-4 jak znajde kaj one mi się w domu pałentają :)
Z chęcią skosztuje troche rosołu jeśli to "prawdziwa propozycja" :D szczególnie że wcześniej będe od rana na nogach pewnie bez śniadania :D hehehehe
NO I PROSZĘ INNYCH O PROPOZYCJE RÓŻNE W RAZIE DESZCZU, chociaż pogoda narazie na niedziele jest po naszej stronie.... oby tak dalej!
Czy coś jeszcze trzeba zorganizować :P ??? oczywiście poza alkoholem bo wszyscy kierowcy :P a i wezmę aparat także jezeli macie opcje umyc autko to wskazane ale oczywiście to tylko propozycja :)
moja bella ma sporo drobnych rys, czeka na polerowanie ale ja się na tym nie znam a lakiernik kasuje trosze $$$ wiec dopiero po 10-tym... będziecie musieli to jakoś znieść. A co do foto to tylko lewy profil. xD
Macie jakis sposób jak się poznać w tłumie? Co by było wiadomo z kim sie rozmawia :P
polerke dasz rade zrobic we wlasnym zakresie, wystarczy troche podwórka, pasta, gabka i wiertarka. na spocie Ci powiem co i jak. sam robiłem przed SCP i bella od razu wyglada 10 lat mlodsza.
moja propozycja, zeby kazdy na szybie czy gdzies w widocznym miejscu mial kartke z nickiem z forum. co wy na to?
moja propozycja, zeby kazdy na szybie czy gdzies w widocznym miejscu mial kartke z nickiem z forum. co wy na to?
W sumie dobra mysl bo czasem zawsze sie witamy po imieniu ale w sumie szybciej chyba po Nickach z forum bedzie sie wiedziało ktory to ktory :)
Tak wiec jestem za.
no ba... kolega Wiedzmak coś o tym wie, na zlocie w Rybniku ładnie mu stuningowaliśmy 147 :D:D:D
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...o-dsc03911.jpg http://www.forum.alfaholicy.org/atta...o-dsc03916.jpg
147 turbo diesel injection GTA xD
Ahh... tjuning pierwsza klasa :D
Dopiszcie mnie albo przyjadę swoją furmanką albo zabiorę się z Andyym
Ciao! Ja też jestem za tymi kartkami za szybą z naszymi Nikami a jak by ... pogoda nie teges to może jakiś parking podziemny przy jakimś centrum handlowym .
kiedys tak znajomemu tez zrobilismy na brudnum aucie (policja , numer boczny, itd) ... umył a napisy zostały jako rysy na lakierze :P od tamtej pory tak juz nie robie.
ładny brudas .... :P
ciekawe jak będzie z pogodą... ehhh
W Chrzanowie jest parking podziemny ale tylko chyba na około 50-55 aut.
a grilla tam mozna rozpalic????
---------- Post added at 10:22 ---------- Previous post was at 10:22 ----------
znajdzcie jakies miejsce co by mozna pokopcić grilem i dach zeby był co by ludzie nie mokli!!
---------- Post added at 10:23 ---------- Previous post was at 10:22 ----------
ja nic nie chce sugerowac bo znowu sie bocian bedzie czepiał :P
50 aut to chyba nie będzie, ale fajnie by było jakieś miejsce na powietrzu z zadaszeniem żeby się chociaż schować
Witam, po dluzszej nieobecnosci na forum usuneli mi konto, nieobecnosc wiazala sie z zezlomowianiem mojej fantastycznej 33 lecz teraz dorobilem sie 156 :D i chcial bym znowu sie wkupic w towarzystwo wiec jesli moge chcial bym sie jutro zameldowac na supnej o 11.45 :D Mogl bym jechac od razu na Sosine ale fajniej bedzie podjechac ekipa :D
Pozdro 600
Jak cos to przeciez mozna stanac obok galerii nie trzeba wjezdzac wszystkimi autami w podziemiach. A w galerii sa restauracje takze mozna usiąść i zamowic jakas pizze, kawe itd
---------- Post added at 18:29 ---------- Previous post was at 17:29 ----------
Ważna sprawa ! Bedzie ktos jutro na Sosinie alfa 156 2.0 Ts ? Potrzebuje na chwile przymierzyc przeplywomierz bo kupilem juz trzeci i za kazdym razem na komputerze pokazuje blad przeplywki. Niewiem czy to wina przeplywki ze kazda jest uszkodzona czy wina czegos innego.
na 99% ja przyjadę. A przepływkę mam 3miesięczną ori bosha
TO jak bys przybyl i byl sklonny podmienic na chwilke, bylbym bardzo wdzieczny.
czyli co jutro godzina 13 sosina :P
jesli snieg nie spadnie to mam nadzieje na 100% obecnosci osob ktore wpisały sie na liste... ^^
pogoda będzie gooooood ;)
Kto będzie miał grila, węgiel itp?
Jutro podskocze do sklepu to postaram się kupić jakiś węgiel i rozpałke ale inni też niech się zaopatrzą kto może :)
Do jutra!
damy rade, byle by pogoda nie byla gorsza od dzisiejszej
Zaraz zaraz czyli jutro bedzie grill czy ognisko bo teraz nie wiem :D:D chyba ze bedzie to i to?? :D:D
To i to :).
Grill do jedzenia, ognisko do grzania d*** :D
(przynajmniej tak było na kopcu)
ConSpir uderzamy razem gdzieś z DG?? ;>