turlaj dropsa fajo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Cytat:
Napisał Kosiar
dla chcącego nic trudnego
chcieć znaczy móc
Printable View
turlaj dropsa fajo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Cytat:
Napisał Kosiar
dla chcącego nic trudnego
chcieć znaczy móc
ale nie bede na kacu się męczył dzień wcześniej zaliczam urodziny kumpla
jak ktoś chce to może się zabrać z kims innym ( masz sporo możliwości - ja, gopcio, robak21, korczu, fred )
a to tylko przykłady
chyba się przejdę do ciebie :twisted: :twisted: :twisted:
To dolejesz z rana i wpadniesz na humorku, :lol: i tak miałeś się z Gopciem przykulać, więc nie będziesz prowadzić :)Cytat:
Napisał Kosiar
Lista:
1. Lopezius,
2. Cichy + Addicted,
3. Alces1,
4. Maffiu,
5. Gopcio + Kosiar (na potężnym kacu, ewentualnie w trakcie leczenia)
6. Korczu,
7. Robak#21
8. t.o.mek
9. Mach
10. Mojax (na 80%)
11. Darknes (postara się)
12. Paweł156 (postara się)
13. Fred + Kate
14. Larson66
15. Bizon2007
16. Moscislav&mAlinka
17. Bimski
18. Krulik
19. Adamodg (na 99%) - dopisany :mrgreen: kurka wodna!
ale on kwiczy że głowa go będzie bolała i nie da rady-------> czytaj miętus :DDDCytat:
Napisał Lopezius
dobra postaram się ale nie obiecuje
fred odpada. Bede z Kate...a w Gtv z tylu.. mozna polozyc 6pakaCytat:
Napisał adamodg
fred
ja tylko tak przykładowo podałem żeby pokazać że jak się chce to sie da
a że tak zapytam - na grilla gdzieś uderzamy ?
11go w Kraku to pewnie tak .
ale jesli tylko znadziesz chwile w drugiej połowie maja, czeladzka rezydencja będzie wolna a błonia zazielenione to oczywiscie wszyscy są ZA :mrgreen:
fred
Nie no Kosiar, nie żartuj! Czego nie masz, że nie możesz przyjechać? Laweta za golfem III się znajdzie. Dres Ci pożyczymy, pałę sobie kupisz, umcykumcyk masz zajefajne, a fuck you to sam Cię nauczę pokazywać :PCytat:
Napisał Kosiar
No, a tak poważnie, jesteś pewien, że nie dasz rady do nas dołączyć?
Zapodaj sobie dzień wcześniej jakiegoś antykaca i już. Albo dokładnie tak jak koledzy mówią. Walniesz z rana klinika i jesteś na spocie duszą towarzystwa! :)
Pozdrawiam.
- Rafał
napisał w końcu
a co do rezydencji w Czeladzi to będę coś myślał i dam znać wcześniejCytat:
Napisał Kosiar
Czytam ten temat nie dopisywałem się bo myślałem że sie coś jeszcze zmieni ale niestety... w niedzielę muszę zameldować się na prymicjach, jak by były w Krakowie to bym się urwał na chwilę ale niestety są w Rzeszowie a to już spory odcinek drogi...
tak że mnie nie będzie ciałem ale będę sercem i duchem :D
Nie no fajnie masz - zaliczysz parę kilometrów w towarzystwie Ślicznej Włoszki :)Cytat:
Napisał mrutyna
Chociaż szkoda, że nie wpadniesz na spocik.
Pozdrawiam.
- Rafał
jak sie postaram nie pić to przyjadę Alfa a jeżeli będe czuł że nie jestem w stanie prowadzić to się zapakuje prawdopodobnie do Adama :) niech będzie :wink:
Ehhh zas auto do warsztatu :/ normalnie jakies pechowa ta Alfa moja :/ To spotkanie to wkoncu kkiedy i o ktorej bo coraz blizej a neiwem czy wkoncu juz ustalone i zapiete na ostatni guzik
Gopcio - a ty czytać nie umiesz? jest w postach i nawet w temacie :
11 MAJ ( niedziela ) 2008 ROKU
godzina 15:00
1 piętro parkingu Real
Kraków Al. Bora Komorowskiego
:gitara:
to ja znowu się spóźnie. O 14 jest formuła, a to moja pierwsza i największa miłość. Ale przyjade na pewno.
nie bój nic - ja mam robote na rano i będę chyba nawijał prosto z tyrki i pewnie też będę po15Cytat:
Napisał ***mach***
ale pewnie tak jak ostatnio z godzinkę zejdzie na bajerę na parkingu więc jak dobijemy na 16 to też damy radę
a jak by co to zawsze złapiemy kogoś na halo :mrgreen:
a to spotkanie na bp znow ?? :P
do wszystkich zmotoryzowanych,poruszajacych sie 11-tego maja ze Slaska w strone Krakowa-UWAGA-ta trasa beda sie poruszac: zakrecony Gopcio i nachlany Kosiar-to bedzie niezle :lol:
i z ZagłębiaCytat:
Napisał adi599
i do tego dojdzie jeszcze:
1. turbo Korczu ( też lubi pojechać )
2. extra turbo Robak 21 ( on nie musi lubić - jego Bella lubi pojechać )
3. gtv Fred & Kate ( jak jest gt to musi jechać :mrgreen: )
4. no i Cichy - boxer
więc tak :
1. turbo - zapierd.............
2. turbo do kwadratu - zapier.......... do kwadratu
3. gran turismo - fajna wyprawa :mrgreen:
4. boxer - mamy ochronę jak by co :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
Coś mi się wydaje, że ja i moja Bella będziemy najstarszym duetto,ale co mi tam! :mrgreen:
No ja niewiele młodszym zamierzam przyjechać 155 z 95r. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Cytat:
Napisał cichy
no to czuje ze bede musial podkrecic boxera tylko jak :D ???
Dajecie czadu chłopaki!
Cieszę się, że humory Wam dopisują, bo to dobrze rokuje :D
Tak więc ekipa powoli się umacnia.
Była mowa o tym by wynająć parking pod "pałą" w Ojcowie. Jak to wygląda? Ktoś się dowiadywał? A swoją drogą dresiarze nie będę mieli nam za złe, że do ich mekki uderzamy?? :D
Pozdrawiam.
- Rafał
Lista:
1. Lopezius,
2. Cichy + Addicted,
3. Alces1,
4. Maffiu,
5. Gopcio + Kosiar (na potężnym kacu, ewentualnie w trakcie leczenia)
6. Korczu,
7. Robak#21
8. t.o.mek
9. Mach
10. Mojax (na 80%)
11. Darknes (postara się)
12. Paweł156 (postara się)
13. Fred + Kate
14. Larson66
15. Bizon2007
16. Moscislav&mAlinka
17. Bimski
18. Krulik
19. Adamodg (na 99%) - dopisany :mrgreen: kurka wodna!
20. bosniak_sg + 2 kobiety (dniówka zamieniona :D )
Dlugo bedziecie na tym parkingu, bo bym przyjechal, ale potrzebuje jakies 40 min. od zakonczenia wyscigu F1?Cytat:
Napisał adamodg
wg mnie o 15:40 to jeszcze będziemy bo przecież nie będzie tak że jest np 15:10 i zwijamy gdzieś - więc śmiało naginaj
a najlepiej podaj nr tel. i dostaniesz jakieś info o sytuacji
dobra ja nie bede na kacu bo zostane abstynentem na tej imprezie i przyjadę moja 156 z małą niespodzianką adam wie jaką ale ciii :)
Wow. Co za zmiana :) No chyba, że za niespodziankę będzie robić skrzynka wódki. Ale cii... my przecież brzydzimy się alkoholem :PCytat:
Napisał Kosiar
Pozdrawiam.
- Rafał
No zmiana będzie będzie :) w sumie dwie zmiany ale z tą drugą do zlotu się nie wyrobie :)
Śledzę i śledzę ale jakoś marnie z dopisywaniem się kolejnych chętnych, gdyby nie bosniak_sg (przez ostatni tydzień), to pomyślałbym że lista chętnych już by się nie rozwinęła.
Pozostało siedem dni do spocika (już się doczekać nie mogę :) ), mam nadzieję że coś ruszy i bedzię nas przynajmniej 30 furek :wink:
Kosiar, niespodzianki mile widziane :lol:
robimy przejazd przez Kraków :) :?:
Ja jestem za :D , tylko jakos policję musimy ustawić :mrgreen:Cytat:
Napisał Kosiar
11 MAJ ( niedziela ) 2008 ROKU
godzina 15:00
1 piętro parkingu Real
Kraków Al. Bora Komorowskiego
jesli dalej miejsce data i godzina aktualne to moi drodzy alfaholicy SYSUNIA wpada swoja kolorowa 155 :):):):)
kolorowa bo mialem dzwona xD ale w czerwcu malowanie:D:D
no i gitara doborowe towarzystwo się powiększa :)
dopisuje sie do listy
AR 166
Lopezius Twój apel chyba zadziałał, dzisiaj przybyło nam dwóch chętnych, więc jest już 22 :) Jeśli frekwencja będzie 100% to imprezka powinna mieć bardzo miły charakter, oby tylko pogoda nam dopisała.
Pozdrawiam.
- Rafał
zamówiłem :DDDCytat:
Napisał alces1
17 stopni i słoneczko z chmurkami ( co by za bardzo nie grzało http://pogoda.onet.pl/0,196,38,krakow,miasto.html )