Kulka Kulka widziałem Kulkę (chyba :) ) w nocy sobota/niedziela o wpol do pierwszej na Bohaterów Warszawy :D
Printable View
Kulka Kulka widziałem Kulkę (chyba :) ) w nocy sobota/niedziela o wpol do pierwszej na Bohaterów Warszawy :D
Rosik Bingo!!!! Trafiłeś - przed pierwszą to ja się snułam przez Bohaterów i podziwiałam pięknie zastawiony prawy pas :mrgreen: A czemuż nie rzuciłeś we mnie ulotką??? Zawsze to byłby jakiś pretekst do piwka, a tak po powrocie musiałam sączyć sama :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Hehehe no właśnie przez ten prawy pas nie mogliśmy Cie z kolegą wyprzedzić i do samego końca nie wiedziałem czy to Ty czy nie Ty :D Ale teraz sie wydało. ZOSTAŁAŚ NAMIERZONA :DDD
Trzeba było zamachać ulotką, flagą czy ręką, to bym Wam zajechała drogę centralnie środkiem a nie tylko kawałkiem :mrgreen: BTW - zastanawiało mnie czy kierowca, któremu zajechałam drogę klnie głośno czy po cichu - zdradzisz tajemnicę? :wink:
hihihi klęliśmy tylko na tych co poparkowali na prawym pasie :D zresztą i tak jakby zabrakło miejsca to zawsze mieliśmy tory tramwajowe z lewej strony :P
Przejazd przez dziurawą i poparkowaną Bohaterów rekompensuje Mickiewicza :mrgreen: A następnym razem proszę zajechać mi drogę, wysiąść i przywitać się serdecznie :mrgreen: :mrgreen: O ile warunki na drodze będą oczywiście sprzyjały :wink:
Gratuluję Rosik zobaczenia czegoś niewidzialnego zwanego dalej Kulką, mi udało się Ją ująć na zdjęciu nr 54 w fotkach ze spotu i to też tak tylko przez przypadek. :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: I niech mi moderator da ostrzeżenie za nadużywanie emotikonów :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Marcin, Twoje zdjęcie pokazywali wczoraj na TVN w "Nie do wiary" :mrgreen:
:mrgreen: Cud w Zachodniopomorskim :!: :!: :!: Odcinek specjalny :!: :!: :!:
Taka sława na Was Panowie i ani jednego słowa "Dziękuję" :( :mrgreen: :mrgreen:
Dzię-ku-jemy
Dzię-ku-jemy
Dzię-ku-jemy
Dzię-ku-jemy
:mrgreen:
Czy Rosik miał być szansę widziany dzisiaj pod Castoramą na prawobrzeżu? Sam Rosik, Rosik- człowiek, nie Rosikwłaścicielalfy czy Rosikwsamochodziekolegi... :mrgreen:
Nie, to nie ja ;// Ale widać jakieś inne szalenie przystojne indywiduum lata po mieście... ;)
Fakt, przystojny był :D Nawet przystanął w tej przystojności :wink: Pozdr. dla oryginała, a nie dla kopii :mrgreen:
marcin80 prawdopodobnie to ja jechalem kolo Ciebie na Wojska Polskiego w strone centrum
pzdr.
Hmmm jakis nowy kolega... :D
witamy :D
Rowniez witam i do zobaczenia na najblizszym spocie.
Pozdrawiam :)
hi hi widzieliśmy i byliśmy widziani przez siebie. :D
Witam na forum, Robi sie nas coraz więcej :D
A dziś widziałem i wymieniłem kilka słów na CB z właścicielem czarno-bordowej ze srebrnym trybalem 146. Zapraszam kolego do zalogowania się, wiem co chciałbś Kubusiu powiedzieć kolega ze 146 jest od Ciebie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dzis 27.06 piatek w Koszalinie na ul. Krzywoustego - na tylach banku Millenium stala zaparkowana czarna 156 ZK36.... w ramkach stacji diagnostycznej Kretomino. W srode koło biedronki na morskiej wieczorkiem kolo 17.30 czarna 146 - ZKO - nie wiem jakie ramki deszcz lal
Właścicielka czarnej AR33 na nr ZS.... widzianej w dniu wczorajszym tj. piątek w puźnych godzinach popołudniowych, podążająca od Bramy Portowej w kierunku prawobrzeża proszona jest o pilne zalogowanie się na forum :D
Majkel czy ja nie Ciebie widzialam dzis (28.06) ok 16 jak jechales srodmiejska w dol mignelam zdrowo, ale nie zauwazylam reakcji ;// ? I w srode kolo biedronki na Morskiej?
To napewno nie byłem ja :)
Ja wróciłem z Torunia, po tygodniowej wycieczce, w piatek. Od tamtego czasu nie jezdzilem Alfą, tylko Lancią Dedrą zieloną. Jest w Koszalinie jeszcze jedna śliwkowa Alfa 146.... ale tylko moja jezdzi bez zderzaka z tyłu :D
Najczesniej mnie mozna spotkac na trasie miedzy Morską/Franciszkańską a Racławicką :)
Dzis z Koszalinie na skrzyzowaniu szczecinskiej z bohaterow warszawy mrugnęłam z całych sił do srebrnej GT i Alleluja - Pan odmachał i szeroko sie uśmięchnął. ALe mi sie ciepło na serduchu zrobiło.
Niestety z wrazenia nie spojrzałam na blachy ani na to czy ma ramy klubowe - pomimo tego, że my z bella nie mamy jeszcze.
Kultywujmy ten nasz zwyczaj. Nawet jesli 100 posiaczy baranow nie mrugnie - to jak jeden alfista odmachnie to az chce sie życ :D
No to kogo dziś widziałem na os.Zawadzkiego przy ryneczku na parkingu obok sklepu z AGD, czarna 147, na tablicach EGZ...... czy coś takiego no i z naklejką Pogoni natylnim zdeżaku
Marcin80, to dobrze, że wyciągasz wnioski i po moich drzwiach zmieniłeś ryneczek Pogodno na ryneczek Zawadzkiego :wink: :mrgreen:
BTW - czyja czarna 155 na szczecińskich blachach z anteną CB już drugi raz widziana była przeze mnie pod Zamkiem Książąt Pomorskich :?: Ktokolwiek zacz - pozdrawiam :D 8)
Marcin80 czarna alfa 147 to akurat sasiad z klatki obok:)
Dzis.Za Bramą portową na Krzywoustego przed moją srebrna bellą 156 taka sama , bez oznaczenia pojemności silnika. pozdro dla kolegii
ja jkezdze po miescie tym preszingiem niemieckim i nontoper cos widze hehe...
dzis na przykład 2x 159 wylot z miasta struga i gdzies okolice południowej 1x 159SW tez wylot z miasta 2xBrerra jedna na 26 kwietnia a dróga czarnulka sliczna ..nie pamietam hehe 156 ile widziałem to juz nie bede wspominał...
Ja akurat ciągle spotykam Alfę 156 czarną z silnikiem 2.0 TS na Kamieńskich tablicach :idea: Może ktoś ją zakupił po już po raz 10 ją widzę jak robi zakupy u nas w Intermarschu :P :P :P
A ja wczoraj widziałem piękną czerwoną 75, stała pod moim płotem :lol: ludzie jak przechodzili to aż sie zatrzymywali, a samochody przyhamowywały. Takie małe miasteczko a już tyle alf, że na palcach nie policzę ;D
Kogo to ja ostatnio namówiłem na zalogowanie się na naszym forum??? No kogo??? Była to czerwona 146, a rozmowę przeprowadzaliśmy na swiatełkach na Bramie Portowej w kierunku mostu Długiego, oczywiście przy otwartych oknach :DDD :DDD :DDD
Pozdrawiam właściciela :D
widziałem dziś Wojsawa hehehe jechałem dlugo obok i nic zero odzewu ale pomruk v6 nie dawal spokoju i sie odrocil hehehe
<smiech> To nie pomruk V6 ale natarczywe przyglądanie się mojemu Romkowi,myślałem że to kolejny gapowicz który zazdrości że niema tak wspaniałej maszyny :D
Na Łukasinskiego na jednym z warsztatów widziana piękny zielony Spiderek pare warsztatów dalej czerowna 156 i piekniusia GT po tuningu, takze na Łukasinskiego leciała w strone Mierzyna piękna zielona GTVka.. coraz wiecej pieknych Alf nam przybywa fajnie by było aby te auta tez pojawiały sie na lokalnych spocikach...
a zapomniałem dodac ze widziałem tez piękną 145 zieloną na jednym z komisów niedaleko Turzynu :roll: ciekawe czemu znów sie jej pozbywaja... :?
Pozdrawiam
aja dziś Rzeszowie pod WSIiZem widziałem 147 czerwone i 156 przytuningowane :)
Ostatnio widziałem na ulicy Witkiewicza w Szczecinie szarą 164 Alfę,ale jest chyba w ogóle nie ruszana,bo co dziennie jeżdże do szkoły i ją widzę,że ciągle stoi w tym samym miejscu na parkingu :( :( :( i wczoraj o godzinie 10:40 na ulicy Wyszyńskiego granatowa 33 SW :D :D :D
33SW mijałem przed 12stą na kolumba... Jeśli widzieliśmy tą samą to ona bardziej w czerwień wpada... :P :wink:
Cytat:
Napisał KUBAS
co do Łukasińskiego to tam takie male zaglebie alfy ;))) co prawda spiderka nie widzialem ale GT przytuningowana oraz 156 czerwona naleza do mojej sasiadki zza plotu ;) 156 startowala w alfacup takze wypruty wydech klatka w srodku i te klimaty ;) a GT do codziennego uzytku? a za plotem stoi moja mala czarna ;))) na osiedlu na przeciwko tez jedna alfetka stoi ;) u sasiadow czesto pojawia sie 166 ;) no i swego czasu stala tam rozbita granatowa 156 nalezaca do mnie ;) niestety zginela smiercia tragiczna na skrzyzowaniu Santocka/26 Kwietnia ;) pozdrawiam alfopsycholi :)))
Odkopuje co nie co temata :P
Widziana ciemna 166 po FL na Pyrzyckich blachach na Wojska Polskiego dzis rzecz jasna... takze widziane dwie 156 na Goleniowskich blachach , machałem nawet, ale bez odezwu, jedna 146. wczoraj widziana w godzinach południowych piekna czarna Brera :D na Gdanskiej na wjazd do miasta...
Pozdrawiam i do zobaczyska :mrgreen:
Brera na poznańskich blachach czy innych?;)