to co z tym zlotem? Gdzie będzie? Fajnie jakby coś się udało :)
Printable View
to co z tym zlotem? Gdzie będzie? Fajnie jakby coś się udało :)
no wg mnie dobrze było by mieć jakiś tor żeby się pobawić i strzelić fote z samymi 155 na lini startu :D ja moge się bujnąć do Łodzi lub Warszawy, ale też bez sensu jak sie już zjedziemy żeby tylko na jakimś dennym parkingu stać - przynajmniej to musi być duży pusty parking kilka pachołków i stoper :D tylko tu jeszcze raz zaznacze ze za nie tak duze pieniadze mozna wynajac kartodrom w Bydgoszczy :D:D:D chociaż tu tylko ja z Alfistów mam 155 :P
tez myślę, że jakiś tor musi być. Poza tym byłoby fajnie żadnej innej alfy oprócz 155. Wreszcie ursusy były by w mniejszości :D bo szczerze powiem, ze dziwnie to wygląda jak na zlocie ar odpalają prawie same ropniaki, i ten unoszący się zapach ich spalin blee.
Najpierw może ilu by chętnych było,potem miejsce i czas.ewentualnie połączyć siły ze 164,33 i 75.co o tym myślicie?
75 moze byc koniec produkcji zbiega się z poczatkiem 155
ja sie pisze :) tor jak najbardziej :) a to czy Poznań czy Bydgoszcz to bez różnicy :) tylko mam nadzieje że zdąże zawieszenie zrobic :) pozdro
jak potrzebujesz gratów wal, załatwimy:)
Ja też wstępnie byłbym jak najbardziej zainteresowany, ostatni zlot na jakim byłem był Fiata Tempry i było w ch..... samochodów.
Amigas dzięki ale bedę robił aira od nowa :) także raczej z seryjnych części nic nie potrzebuje:) pozdrawiam
Dales ty chyba butli w swoim air nie miałeś i Ci zawias opadał??;p
a tak pozatym pokazałbyś instalację;p
To proponuję wpisywac się na listę żeby było widac odrazu ile osob się wstępnie pisze kiedy i gdzie może przyjechać !!!
zaczynam:
1. Maciejbydg_87 - pasuje mi Poznań Łódź Warszawa ale zapraszam do Bydgoszczy na kartodrom ! - czasowo praktycznie każdy weekend !
2.
3.
4.
Krycho91 zgadza się :) ale przód będę robił na gwincie :) oczewiście z poduszkami i butla też będzie :)
2 Dales + 1 , każda lokalizacja , Bydgoszcz jak najbardziej , najlepiej sobota- niedziela :)
1. Maciejbydg_87 - pasuje mi Poznań Łódź Warszawa ale zapraszam do Bydgoszczy na kartodrom ! - czasowo praktycznie każdy weekend !
2. Dales + 1 , każda lokalizacja , Bydgoszcz jak najbardziej , najlepiej sobota- niedziela
3. tomi - odpowiada mi każda z zaproponowanych lokalizacji, w Bydgoszczy i w Warszawie mam się gdzie przespać nawet - weekend
[QUOTE=tomi;772137]1. Maciejbydg_87 - pasuje mi Poznań Łódź Warszawa ale zapraszam do Bydgoszczy na kartodrom ! - czasowo praktycznie każdy weekend !4.Artas 155-miejsce obojętne,aby tylko we fabryce wolne było.
2. Dales + 1 , każda lokalizacja , Bydgoszcz jak najbardziej , najlepiej sobota- niedziela
3. tomi - odpowiada mi każda z zaproponowanych lokalizacji, w Bydgoszczy i w Warszawie mam się gdzie przespać nawet - weekend
1. Maciejbydg_87 - pasuje mi Poznań Łódź Warszawa ale zapraszam do Bydgoszczy na kartodrom ! - czasowo praktycznie każdy weekend !4. Artas 155-miejsce obojętne,aby tylko we fabryce wolne było.
5. muchomór - im bliżej tym lepiej:D jak nie pokryje mi się z zajęciami na uczelni to mogę podskoczyć
a ja tez moge byc? bo w sumie zanim kupilem 75 to miala byc 155?
dostałem od forumowicza wiadomość na maila ale niestety wykasowałem proszę o powtórne :) podrawiam co do części z fioletowej będą niektóre na sprzedaż :)
6 aut to troche mało :(, może połączymy razem 75 i 164 ???
no moja 75 sie pisze;)
1. Maciejbydg_87 - pasuje mi Poznań Łódź Warszawa ale zapraszam do Bydgoszczy na kartodrom ! - czasowo praktycznie każdy weekend !4. Artas 155-miejsce obojętne,aby tylko we fabryce wolne było.
5. muchomór - im bliżej tym lepiej:D jak nie pokryje mi się z zajęciami na uczelni to mogę podskoczyć
6.cobretti - mi odpowiada Bydgoszcz jak najbardziej. A najlepiej sobota-niedziela
7. MichalRTK- i jego rosso...jak dotrwa u mnie...bo mam nerwy niemiłosierne ostatnim czasem na nią :/...DAWAć NaM TEn ToR :D
chyba w temacie? ;)
http://www.youtube.com/watch?v=tc0zA...feature=colike
Jak by było w Łodzi to też bym się pisał :)
Skoro wszyscy chcą pojezdzić,to jest już kalendarz Classicauto Cup 2012 Track Days :
12 maja- tor Kielce
30 czerwca- Biała Podlaska
28 lipca- Nowe Miasto nad Pilicą
25 sierpnia -Ułęż
22 września -tor Kielce
Trzeba się tylko dogadać gdzie i atakować organizatora,albo wpisać się na listę i po prostu wystartować w którejś z eliminacji:P
Kielce...wiosną ładnie tam jest ;) chodzi mi o tor
NMnP - ponoć szkoda auta na tą pojeżdżawkę.
koledzy Bydgoszcz odpada prawdopodobnie bo akurat wzieli się za remont tego toru i nie wiadomo kiedy się zakończy :/
Maciek ale odgrzebałeś:D ja będę 22.04.2012 na bemowie.wyścigi,drifting i jakieś inne pierdoły.temat jest w regionalnym,ale bez odzewu.jest jeszcze trochę czasu to może uda się kilka Alfinek zebrać:eek:,już obojętnie jaki model.
to ja się pojawie :) i położę swoją :) tylko przydało by się jakieś zaklepane miejsce na kilka alfek :)
i to mi pasuje :) to kiedy to i o ktorej się ustawiamy ??:)
Troszkę odgrzeje,bo może nie wszyscy wiedzą o temacie w regionalnym.
22.04.2012 spotykamy się na warszawskim bemowie,w razie nie sprzyjającej pogody poszukamy jakiegoś dachu nad głowy.
:D
Niestety , ja nie zagoszczę mam dosć kawałek do was:P
Przyjadę z wrocka alfą w takim razie, oby pogoda w miarę dopisała :)
Na kameralną imprezkę się nie załapię prawdopodobnie, bo o 15 muszę uciekać do Lublina :) Artas czy możesz mi podesłać swój numer telefonu, w razie gdybym Was nie mógł odnaleźć?