Jaki będzie czas realizacji zamówienia ?
Printable View
Jaki będzie czas realizacji zamówienia ?
jutro prawdopodobnie złoże zamówienie tylko czekam na wiadomość od osób które zamówiły a nie opłaciły. jak złoże zamówienie to dam Wam znać jaki jest termin realizacji
Dziś zamówienie zostało złożone i opłacone - termin realizacji do 15 dni roboczych licząc od jutra
Jak dostane informacje o wysyłce to Was poinformuję
No to czekamy;)
A co z breloczkami? Jestem chętny.
temat breloków na razie stoi w miejscu. jeden kolega z klubu sie do mnie odezwał, że może byłby w stanie wykonać dla nas jakąś mniejszą partię. zobaczymy
Kiedy dasz znać jak będzie z tymi breloczkami?
jak sie czegoś dowiem ale póki co raczej ten temat jest nieaktualny. za małe zainteresowanie.
Dziwi mnie to, bo breloczek jest ekstra.
Zmieniam firmę w której pracuję i będę miał dostęp do lasera i waterjeta to coś będzie można pomyśleć ale to dopiero od maja.
Hej, i jak masz już jakieś info o terminie wysyłki?
jeszcze nic nie wiadomo, 15 dni roboczych licząc od 15 marca to jeszcze trochę czasu zostało. będzie dobrze jak paczki wyjdą jeszcze w marcu :)
Witam
Kiedy mogę się spodziewać przesyłki.
Pozdrawiam
ja od razu mówiłem, że czekam na brelok :P więc zainteresowanie jakieś jest. jakbyście bardzo chcieli to mogę się przejśc do miejscowej drukarni, która zajmuje się grawerami, nadrukami, i wszystkim innym. I mogę zapytać ile by sobie życzyli
W sprawie breloków to jeden kolega z forum się do mnie wczoraj odezwał i może coś z tego nam wyjdzie ale to dopiero w okolicach maja :) Myślę że jest spora szansa że się uda ten temat zrealizować :)
Przed chwilą dostałem info że kubki termiczne zostały dziś do Was wysłane :)
No właśnie do mnie dotarł, i jestem bardzo zadowolony :) , tak jak było napisane w opisie
Do mnie też dziś dotarł i bardzo mi się podoba :-) Naprawdę jest szczelny
A ja jestem tym bardziej zadowolony, że już niemal zapomniałem, że go zamówiłem :P
Jutro przetestuję w trasie :cool:
Dziś doszła przesyłka, kubek spoko, jedynie doczepił bym się tego napisu, mógł być większy :P Ale to szczegół ;)
Kubek doszedł, stanie w korkach teraz będzie bardziej przyjaźniejsze :)
Ja już testowałem kubek przez dwa dni w trasie. Wszystko ok, tylko, że jest to bardziej kubek tylko niż termo ;)
Całe szczęście, że jest szczelny no i z logo Alfaholików, gdyby nie to, to żałowałbym, że go kupiłem.
Cóż... Ostrzegałam, że ten model ma wnętrze z tworzywa, nie ze stali. :) Wysłałam flatbeetowi próbkę tego i innego modelu z wnętrzem stalowym dla porównania.
I wygrał model czerwony (cytat: "nasz musi być czerwony"). :)
W ofercie mamy aktualnie 97 modeli kubków termicznych, z czego 21 jest dostępnych w kolorze czerwonym (lub z elementami czerwieni).
Jest więc z czego wybierać na przyszłość. ;)
Tak na marginesie, Wasz kubek to nie żadna chińszczyzna - to produkt holenderskiej marki XD DESIGN (www.xddesign.eu). ;)
Ten drugi co dostałem od Ciebie może i miał wnętrze ze stali no ale nie oszukujmy się, był brzydszy i wykonany z gorszej jakości materiału, przynajmniej jeśli chodzi o plastik :P a że jestem estetą i przede wszystkim zwracam uwagę na walory estetyczne to wybrałem ten który wybrałem ;) no i musi być czerwony jak Rosso Alfa :D
Najpierw wszyscy cisnęli że ma być szczelny, jak się znalazło ładny szczelny to teraz słyszę narzekania że za krótko trzyma temperaturę :P No ale nikt mi chyba nie powie że w ogóle tej temperatury nie trzyma bo jednak jest szczelnie zakręcany i ma podwójną ściankę więc jakieś tam warunki spełnia. Ale termos to to nie jest żeby niewiadomo jak długo miał tą temperaturę trzymać :P
Ja jestem bardzo zadowolony :) Kubek jest prześliczny i bardzo ładnie wykonany. Pasuje do Alfy :cool:
Kubek jest wspaniały. Dziękuję flatbeet. Pozdrawiam
Zapewne są kubki lepiej trzymające temperaturę, ale ja dziś się herbatą oparzyłem, po jakiś 30 minutach, więc nie jest źle :) Może powtarzam jakby to było w moim interesie, ale jestem bardzo zadowolony :cool:
:D :D :D hehehehehe zaczynam od wyglądu ale koniec końców to wnętrze ma głos decydujący, fakt :D
i żeby nie było - to że kolega YonasH sie w swojej pochlebnej opinii powtarza to nie znaczy że jest w jakiś sposób przez nas opłacony i zatrudniony do takiego pochlebnego tylko wypowiadania się o kubku :D to jego subiektywna ocena hehehe
Również korzystałem z kubka w dłuższej trasie i jestem zadowolony
P.S Żaden obcy wywiad mnie nie opłaca ;)
Nie da się wszystkim dogodzić:P Ale kubek jest spoko;) Jak ktoś chciał termos, to niech kupi termos;)
Mój przy potrząsaniu był delikatnie nieszczelny.
Po Waszych ochach i achach przyjrzałem mu się dokładnie i okazało się że uszczelka była odwrotnie założona. Zdjąłem, założyłem jak należy i już nie leje nawet przy shake shake shake :) Teraz i ja jestem zachwycony achhhh.
Jeżeli ktoś ma problem ze szczelnością niech sprawdzi montaż uszczelki :)
Swoją drogą ciekawe ile gorącej kawy zniesie uszczelka zanim zrobi się twardsza i zacznie przeciekać...
Ta uszczelka czasem się podwija przy myciu. Nie uważam tego za wadę. Taka cecha. Może dzięki temu, że jest tak miękka, dłużej przetrwa.
Ja jestem super zadowolony. Dziękuję za wspaniałą akcję organizatorowi :).
Kubki i kubki... brelok kurde! :D