witam
też jestem z Olkusza. Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem czerwonej alfy romeo 145 1.6 boxer. Jak coś to mrugać
Pozdrawiam ;D
Printable View
witam
też jestem z Olkusza. Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem czerwonej alfy romeo 145 1.6 boxer. Jak coś to mrugać
Pozdrawiam ;D
Witam ja mieszkam w Chrzanowie do Olkusza nie mam daleko:) jak bedzie jakis spocik to wpadne :) zobaczyc jak tam jest u was :) w Krakowie sa spoko spoty ;) ale chyba wszystkie spoty z Bellami sa super :)
Pozdrawiam
przecież mamy do siebie tak blisko, aż wstyd, że się nie znamy i nie integrujemy...., ale widzę , że w Chrzanowie też ciężko kogoś zmusić do współpracy, tak jak w Olkuszu..., mało klubowiczów niestety w naszych rejonach, więcej jest tzw, alfisti z przypadku...
Ale to nic, mamy piękne okolice do integracji i myślę, że wkrótce coś wymyślimy, ja grilla w bagażniku zawsze wożę...
No blizutko mamy do Siebie ;) musimy cos wymyslec w ktorys dzien bo tak jak mowisz malo jest alfoholikow z prawdziwego zdarzenia, a szkoda bo naprawade ekipy sa super.
pozdrawiam i do zobaczenia :)
no koledzy najwyzsza pora cos zakombinowac, pomyslmy nad jakim rozsadnym terminem i zrobmy mini spota!!! czekam na propozycje pozostalych i cos zorganizujemy po przeanalizowaniu dostepnych danych, hihihi....
Mi pasuje 23, 24 i 25 października bo wtedy jestem w PL przy mojej niuni ;)
Potem wyjeżdżam a niunia idzie do mechanika (dziękuje za nr. telefonu drobiazdzek :))
Potem będę znów 30 - 31 października (niunia mam nadzieje ze będzie już gotowa do odebrania) wiec ten termin też by mi pasował, inna sprawa ze w tych dniach dużo osób wyjeżdża na groby bliskich wiec raczej lepszym pomysłem byłby 23, 24 lub 25 października...
Pozdrawiam :)
Co jest panowie temat znowu umarł?
to wpadaj do nas 24.10 do Czeladzi na ognisko
Szkoda ze dopiero teraz to czytam... inaczej na pewno bym wpadł...
No szkoda, ja też nie dałem rady, niestety. Psia kość mało casu kruca bomba i nie zaglądałem tutaj dawno..., inaczej by się cos zorganizowalo...
no witajcie koledzy... co w tym powiecie taka pomora... nikt nie jeździ alfami... może byśmy się kiedyś wybrali do kolegów z KRK na cykliczny albo na Chrzanów???
No mam nadzieje ze w końcu coś z tego wyjdzie ;) może w Grudniu jak przyjadę przed świętami to coś zdziałamy, w końcu się pochwale naszą Alfką ;)
Jeszcze raz dziękuje za namiary na mechanika drobiazdzek :) Alfa została doprowadzona u niego do naprawdę bardzo dobrego stanu.
POZDRO :D
no więc po świętach a przed nami nowy roczek a tu nic się nie dzieje... a na Olkuszu tyle Alf widuję i to na klubowych ramkach, ostatnio czarną 166..., ludziska zróbmy coś do jasnej cholery i może w końcu uda nam się jakiegoś miejscowego spocika zorganizować, może pojedziemy gdzieś w gości, np. Chrzanów zapraszał... ruszcie dupska i zaproponujcie coś... pozdrawiam!!!
no ja znam takich dwóch albo i trzech co na spota chętni :D ale nie ma ich na forum.
ja napewno jestem chetny :P pozdrawiam :)
i ja tez jestem chetny moze byc Chrzanów , ale lepiej Olkusz bo na miejscu:)
Więc wybierzmy gdzie na spota jedziemy/robimy i będzie lux :) mi tam obojętne byle by nie było daleko i żeby grupka nie była za mała.
to prosimy dawac jakies pomysly na spociki :P i sie zjedziemy wszyscy :) tylko podac dzien i godzine :P
moze ktorys z tych dni 06.01-09.01 ?
a godzina ktora ? bo to tez zalezy w ktory dzien by bardziej pasowalo nam :)
pozdrawiam
albo proponuje 05.01 o 19 bedzie to przed dlugim weekendem wiec wiekszosc powinna byc co Wy na to??
przecież jak są zarażeni pozytywnie to co to przeszkadza?:D Młody, czyż byś " starego" też w AR ubrał, fajnie..., wszystkiego dobrego w nowym roczku Wam życzę!!!
---------- Post dodany o godzinie 07:51 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 07:49 ----------
... a tak w nawiasie to supraśnie, że ktoś się w końcu w temacie ujawnił, dobrze oby tak dalej... jestem za a nawet... popieram, czekam na konkretne ustalenia, lecz jak reszta olkuskich alfisti, którzy przecież tu są na pewno???...
są i obserwują temat:P
w Krakowie organizuja juz w ten sam dzien co ja napisalem 05.01 godz. 19 wiec jak sie zglosi przynajmniej kilka osob to mozna wtedy robic jak nie to pojade do Kraka
proponuje chopy co by zorganizować sie w miejscu, gdzie ewentualnie można se posiedzieć, wypic kawkę albo browca, zapromować nasz klub, itp., ja mam zaproszenie do klubu TRAKT94 w Jerzmanowicach, bardzo fajne miejsce i kapitalnie nadaje sie na spoty w zimie no i latem..., jesli będą chętni np. z Krakowa, Chrzanowa, Olkusza i okolic i będzie nas większa grupka to jestem w stanie ponegocjowac ceny..., a znajduje sie to w Chochołowym Dworze dla niewtajemniczonych, wkrótce mają tam być wieczorki i koncerty fajnych zespolów...
Chochołowy całkiem fajny i nie daleko ale dosyć drogi:P teraz będę miał tam kolejną imprezę firmową nie powiem ciekawy lokal ale skubią po kieszeniach:D
no to może twoją bellę tam widuję... mam tam wejście, dlatego nie mówię o firmowych imprach, bo to wiadomo musi kosztować, ale o grupce ludzi normalnych z niezbyt wypchanym portfelem...
Widzę,że znów w olkuskiem wielka ci...sza, żeby inaczej nie napisać..., ano jak nie chcecie się troszkę ( raz na parę miesięcy ) pointegrować to kij wam w du...szę, sam sobie znajdę inne zajęcie. Zamykam temat.
:( ale co zrobic
a nic, może teraz niech inni się wykażą jakąś inwencją a ja będę się śmiał... a tak wogóle to jakoś się dogadam z Chrzanowem i tam sobie na browca pojadę...
hmm... pochwalony!!! Wybiera się ktoś może na spocika jutro na 3ch stawach?
Kto dziś był tak miły i włożył mi wizytówkę alfaholików za wycieraczkę mojej 156 SW pod Viamontem ?:D
Pozdrawiam
moze chodzi ci o Fijamot na rabsztynskiej?? to ja granatowe 156 SW przed twoim:)