Jeśli ktoś ma jakieś pytania lub marzenia może spokojnie pytać ale uprzedzamy że dużo potrafimy załatwić ale w sprawie cudów prosimy udać się do najbliższej parafii.
Printable View
Jeśli ktoś ma jakieś pytania lub marzenia może spokojnie pytać ale uprzedzamy że dużo potrafimy załatwić ale w sprawie cudów prosimy udać się do najbliższej parafii.
czy jako milosnik, ale niezrzeszony takze mile widziany?
kazdy milosnik jest mile widziany ;) zapraszamy na malte na spotkanie ;)
To już wiadomo gdzie się spotykamy?
Myślę że najlepiej będzie spotkać się na parkingu M1 jest duży i nie będzie problemu z wyjazdem, a w dodatku tam się wszystko zaczeło :D
Ja myślałem bardziej o parkingu w komornikach.tam koledzy jadący od Łodzi i Wrocławia mieliby łatwiejszy dojazd bez błądzenia !!!!! ale to zostawiam współorganizatorą !!!ja ogarne temat ośrodka !!!!!
Fajny pomysł ze zlotem :) Dopisałem do kalendarza, że w marcu trzeba się zdeklarować najpóźniej. Chętnie przyjadę, ale jeszcze nie wiem czy 14/15 kwietnia będe miał do dyspozycji.
iroen sama impreza jest 14 ;) 15 odsypianie ;)
---------- Post added at 21:10 ---------- Previous post was at 20:58 ----------
co do miejsca spotkania to :
spotkanie nastapi na markingu M1
tam gdzie zaczely sie nasze poznanskie zloty :)
oto link do mapki po kliknieciu na nia mozna ustalic sobie jak dojechac. co do godziny to zostanie ona podana kolo poniedzialku .
http://maps.google.pl/maps/place?q=p...55347387054827
01. CIMA&PAULA
02. CZAREK82
03. TOMAJ+Ania
04. Siwulec82 i Ania
05. Marek i Asia + pies
06. Baruś91 + Klaudia
07. Kynium + Dorota
08. Krzysztof73 + Basia
09. Boro.m + Aga
10. Pietia + Alicja
11. Pisiordini + ?
12. Misiu7911+Paulina+Malgosia
13. Alfredo+(os.towarzysząca)
14. Edwin156+Edyta+Misia
15. Drift-R + Aga
16. Olaf3276 + 1
17. Monika + 1
Wstępnie deklarujemy obecność, prawdopodobnie jeden dzień albo na przejazd z Poznania, jeszcze nie wiemy jak będzie wyglądało wolne 14 i 15 - Ja + Daria + Szkrabul. Pozdrawiam
01. CIMA&PAULA
02. CZAREK82
03. TOMAJ+Ania
04. Siwulec82 i Ania
05. Marek i Asia + pies
06. Baruś91 + Klaudia
07. Kynium + Dorota
08. Krzysztof73 + Basia
09. Boro.m + Aga
10. Pietia + Alicja
11. Pisiordini + ?
12. Misiu7911 + Paulina+Malgosia
13. Alfredo + (os.towarzysząca)
14. Edwin + Edyta + Misia
15. Drift-R + Aga
16. Olaf3276 + 1
17. Monika + 1
18. Wozignoj + Daria + Szkrabul
miron boro jest już na liście pozycja 09 czytaj dokładniej i nie podwajaj liczby bo się nie rozdwoi.
Jasne, nie ma problemu.
Ja kołuję sobie chorągiewki i pojedziemy w dwu samochodowej kolumnie :D
I barus jedzie z naszych stron a i może opolanie przez wrocka pojadą :D czekam na wpis kolasia :D
Mam nadzieję tylko że spotkanie nie będzie z samego rańca bo nie cierpie budzików w weekend. Zwykle w takiej sytuacji biorę piątkowy nocleg żeby wyspać się jak należy. Ale do poznania nie jest tak daleko i może organizatorzy się zlitują :D
taka poczatkowa godzine wybralibysmy chyba ok 13 juz w poznaniu. Bo troszke sie nas uzbieralo i potem tak duza kolumne w trasie utrzymac w calosci jest troszke trudno, wiec musimy miec jakis zapas godzinowy, a i tez nie chcemy do blazejewka za pozno wjechac zeby nam przed impreza troche czasu zostalo i na marzanne i na to co tam kazdy sobie wymysli:) Ale jeszcze dajcie mi tak z tydzien czasu to juz wiekszosc poukladam, i wtedy juz bedzie wszystko jasne :-)
01. CIMA&PAULA
02. CZAREK82
03. TOMAJ+Ania
04. Siwulec82 i Ania
05. Marek i Asia + pies
06. Baruś91 + Klaudia
07. Kynium + Dorota
08. Krzysztof73 + Basia
09. Boro.m + Aga
10. Pietia + Alicja
11. Pisiordini + ?
12. Misiu7911 + Paulina+Malgosia
13. Alfredo + (os.towarzysząca)
14. Edwin + Edyta + Misia
15. Drift-R + Aga
16. Olaf3276 + 1
17. Monika + 1
19. Patrizia +1
Wstępnie urlop zarezerwowany :) do 10 tego marca potwierdzę przyjazd.
Pierwszy spocik byłby :)
no i moze alfisci z nad morza przyjada, wstepnie sie zdeklarowali ale jeszcze sie namyslaja, bedzie grubo. :-)
no to bardzo nie dobrze
jak nie będę miała roboty to też bym się chętnie wybrała i poznała troszku ludzi osobiście z forum:) za jakiś czas dam znać:)
zapraszamy ;)
Coś tu troszke cichutko się zrobiło !!!! Jak tam więcej chętnych niema?????
Termin zgłaszania się jest do 20 marca więc jak zwykle część osób będzie wyczekiwała tej daty by się zgłosić ;).
Dopiero zajrzałem na ten temat ... w sumie jedno mnie zastanawia - M1 ... 2 miesiące przed euro drogowcy będą szaleć ... może być ciężko z przyjemnym przejazdem przez Miasto ...
W sumie z M1 można się bujnąć na A2, zjechać na Dębinie i potem już po drodze Nagórski i Rogalin. Ale jak będzie tragicznie, to może lepiej spotkać się na parkingu Factory (podziemny często ma miejsca), albo parking LIDL na Dębinie - w zasadzie jak się zjedzie z A2 to prosta droga ;)
Swoją drogą Nagórski ma fajne te autka - miałem okazję oglądać :] Ciekawe jak zareaguje jak mu taka armia wjedzie "na chatę" ;) Tyle tylko, że jak byłem w sierpniu, to Montreal był martwy - silnik coś nawalił, stał bidula w warsztacie i się kurzył ...
No i muszę sobie datę zapamiętać, porozmawiać z moją lubą ... może też się skuszę bo się fajnie zapowiada. Zastanawia mnie tylko, czy planujemy tylko chlać ... yyy pić ... yyy bawić się znaczy się, czy są planowane jakieś pokazy typu jak czyścić EGR, względnie "sesje komputerowe na kablu czyli laptop prawdę Ci o Alfie powie jeśli czegoś się dowie" ? ;)
Zonie powiedz ze to spotkanie towarzyskie i Ona tez bedzie miala co robic. Lyknie bakcyla tak jak moja :D na pewno jakis komp z kablem bedzie i w ciagu dnia pod maske zagladac tez bedzie czas ale wieczorem sie integrujemy i bawimy. To nie bedzie stypa niedzielnych klamociarzy :D
Oj tam - jak trzeba coś pod maską zrobić to Moja piękna jest pierwsza ;) A że zgrabne ręce ma, to czasem sięgnie tam, gdzie ja nie dam rady ;) Np ostatnio razem wymienialiśmy akumulator (bez do końca adekwatnych narzędzi) ;) Tylko uparcie twierdzi, że samochód jest mój ... bo jak by był Nasz to by go myć musiała ;)
spotykamy sie pod m1 wlasnie dlatego ze blisko jest a2 i latwo kazdemu bedzie znalesc.
Ludzie nie róbcie zamieszania organizatorzy zdecydowali się na spotkanie pod M1 i niech tak zostanie. A jeśli drogowcy będą coś robić na EURO z drogami nie sądze że będzie wielki kibel, a pod M1 z każdej strony łatwo dojechać. A po drugie mamy sentyment do tego miejsca co niektórzy wiedzą dlaczego hehe:D
---------- Post added at 13:20 ---------- Previous post was at 13:17 ----------
a może by tak zainwestować w flagi klubowe na auto...?? może zaprzyjaźniony Tomek by je nam zrobił wiecie takie na szybe co sie zaczepia....zebrać chętnych ludzi zamówionko i heja...
Ja sobie na pewno zamówię indywidualną. Koszt i tak śmieszny więc nie ma co wielkiej organizacji robić.
Siwulec jak bedzisz zamawial to poprosze,do tego czasu pewnie jeszcze wpadne na spocik to sie odbierze i sie rozliczymy,pasuje?:)
my jak najbardziej jestesmy zainteresowani flagami, wlasnie o czyms takim myslalam zebysmy mogli sie w trasie latwiej odnalezc, to jest swietny pomysl, to co moze siwy bys sie tym zajal?? Moznaby bylo zrobic takie wlasnie okazjonalne z napisem nawiazujacym to tego zlotu lub poprostu jakies neutralne.
Ja jestem za i chce taką !!!
ja też chce a jutro obgadamy szczegóły jak mają wyglądać.
witam z KRK !!!
byłem w październiku na zlocie w Jelonku, a do Poznania mam podobną odległość, więc się pewnie zjawię !!:crazy_pilot:
Bella po dłuuuugim zimowym pobycie w garażu pewnie z chęcią przeleci się do Poznania !!!
Nie ma ograniczeń wiekowych ???:stop:
możecie dopisać listy :
CRIS + JARO z KRK
01. CIMA&PAULA02. CZAREK8203. TOMAJ+Ania04. Siwulec82 i Ania05. Marek i Asia + pies06. Baruś91 + Klaudia07. Kynium + Dorota08. Krzysztof73 + Basia09. Boro.m + Aga10. Pietia + Alicja11. Pisiordini + ?12. Misiu7911 + Paulina+Malgosia13. Alfredo + (os.towarzysząca)14. Edwin + Edyta + Misia15. Drift-R + Aga16. Olaf3276 + 117. Monika + 1
19. Patrizia +1
20. Cris + Jaro
Pewnie ze nie ma ograniczen wiekowych pod warunkiem ze kazdy kto zabiera osobe niepelnoletnia ponosi za nia PELNA ODPOWIEDZIALNOSC.
Tak się zastanawiam bo nie widzę nigdzie ogłoszenia w dziale o zlotach - jest tylko ten temat na forum regionalnym?