już się zapisałem :D Dzieci się ucieszą iż jadą na zlot a także,że będą mieli swoje identyfikatory-poczują się prawdziwymi Alfistami.Cytat:
Napisał AR_33
Printable View
już się zapisałem :D Dzieci się ucieszą iż jadą na zlot a także,że będą mieli swoje identyfikatory-poczują się prawdziwymi Alfistami.Cytat:
Napisał AR_33
Garos, pogoń tam u Was to towarzystwo, niech przyjadą przewietrzyć trochę wydechy i poszaleć w bezpiecznych warunkach :DCytat:
Napisał Garos
Mam pytanie!!! Moja drużyna jaką zapisałem skałda sie z 2 osób, rozumiem jest 150zł od osoby pod namiotem. Czy będzie wielka różnica jeżeli zamaist jednej drużyny 2 osobowej każdy znas przyjechałby swoją alfą, kasa i tak jest ta sama do zapłacenia, a nie wiem dokładnie jeszcze jak wjedziemy, ja prawdopodobnie będe swoją nowo kupioną 145, a kumpel możliwe że 146, ale nie jesteśmy jeszcze pewni.
BYKrak, jeśli będziecie dwoma autami, dajcie komuś z organizatorów wcześniej znać byśmy nie byli zaskoczeni. A tak to luz :)
SPOCZKO:D:) Dzięki
Gorąca prośba do osób które będą zapisywały się na zlot i wybierają opcję lotnisko, bądź mieszkają niedaleko Częstochowy!
Proszę Was o informację na maila: -> kate@alfaholicy.org ( :!: )
jaką opcję wybieracie - samo lotnisko, lotnisko + ognisko, czy cały zlot bez noclegów.
Przypominam że miejsc noclegowych w domkach i na kwaterach już NIE MA.
Kate
W planie dnia na niedzielę jest hamownia dla chętnych za opłatą - extra sprawa , a czy będzie możliwość podpięcia samochodu do komputera diagnostycznego itp. Wielu z nas ma problemy ze zdiagnozowaniem usterek w swoich autkach a na zlocie wiadomo co 200 głów to nie jedna :wink: Zapewne znaleźli by się chętni na porządną diagnostykę zrobioną przez fachowców ( za opłatą oczywiście) .
No moze bym i zabrał interfejs. Tylko pytanie zasadnicze.. kiedy to mialoby sie odbywac? :D Bo plan napięty a roboty od groma.
fred
Wez Fredziu wez.Przeciez mamy jeszcze noc :P Ja przynajmniej sobie popatrze o co chodzi :DCytat:
Napisał Fred
A czy w okolicy znajduje się jakiś hotelik, pensjonat albo coś w tym stylu. Bo tak to musiałbym specjalnie namiot na tą impreze kupować.. :>>Cytat:
Napisał Kate
Jak chcesz to mogę pożyczyć Wam nasz namiot :)Cytat:
Napisał rigobert
Jest jeszcze opcja Dom Pielgrzyma ale obawiam się że złamali byście większość zasad tej noclegowni :P :DDD :DDD :DDD
A mój samochód chyba bardzo nie chce jechac. :/ Nie dośc, że czeka mnie wymiana oleju, to jeszcze przegląd, wymiana hamulców (wczoraj kontrolka się włączyła) i inne drobiazgi. Wszystko na raz. ;) Ale nie dam się, podłośc bmw mnie nie przerośnie :D
bimski, nie poddawaj sie i walcz :D
A jak przegrasz bo bierz tego : http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C5723258 i przyjezdzaj :DDD
fred
Dzisiaj poszło wszystko czyli A:2+1 Sorki za spóźnienie miało być do 10 lipca :oops:
A co z ludźmi którzy dopiero dostaną kasę za tydzień i teraz nie mogą zapłacić? Siła wyższa :?
No właśnie. Jeszcze nie mogę wpłacic kasiory, miałem ostatnio dużo niespodziewanych wydatków (hamulce przed chwilą skończyłem wymieniac po jednej stronie:)), ale do końca miesiąca będę w stanie na pewno.
ostatnia zaliczka na zlot poszła :D już z głowy problem finansowy teraz tylko alfe przygotowac :mrgreen:
wczoraj puściłem przelew kasa poooszła :jupi:
Oj Panowie :)
do 10 prosilismy o zaliczki, termin jest do 01.08.
Do osób które wpłacały kase (obojętnie - zaliczki czy pełna kwota), jak tylko Korczu napisze mi ze ma przelewy, to powiadomie Was :)
Kate
Zgadza się, lecz przeważnie w wakacje jest kupa wydatków i do tego masa znajomych mają urodziny itd ... i kolejne wydatki. Postaram się zapłacić całość po niedzieli.
dzisiaj wpłaciłem całość
Cytat:
Napisał Spirit
rozumiem Cię, dlatego część osób wpłacała ratami np po 100 czy 200zł żeby rozbić to na kilka miesięcy :)
Nie chciałem wprowadzić zamieszania KATE prosiła o zaliczki gdyż była potrzeba zadatkować lotnisko - mogłem zapłacić za całość to wpłaciłem już. Dzięki temu organizatorzy nie będą przeżywać po nocach koszmarów że braknie na zadatek. Jeśli ktoś zapłaci później całość bo termin do 01.08 obowiązuje to chyba OK.
UWAGA :!:
Zwolniły się dwa miejsca noclegowe na kwaterach! Odsyłam do strony zlotu -> http://zlot2008.alfaholicy.org
Muszę poczekac, aż tata z wakacji wróci pod koniec tygodnia, wówczas wpłacę już kasiorę. :) Uroki sześciocylindrowego silnika - 6,5 litra oleju trzeba mu nalac. Inna sprawa, że nic od ostatniej wymiany nie ubyło (silnik ma nakręcone 160tys km). ;)
Witam,z przykrością informuję,że faraonka33 wraz z mężem nie dotrą na Zlot.
W czwartek 10.07 po raz ostatni przytuliłam swojego tatusia żegnając go na zawsze :cry: .Miła 55 lat a czuł się i swoją osobowością przypominał 30 latka-wesoły,uśmiechnięty z kochającym sercem-niestety to serduszko zatrzymało się nagle :cry: .
Nie jestem w stanie uśmiechać się a tym bardziej "bawić" czerpiąc radość .
Szczere kondolencje.Cytat:
Napisał faraonka33
faraonka33, współczuje.
Przezylem to niedawno. Moj ojciec równiez zmarł w wieku 55 lat a do konca zachowywal sie jakby mial połowe tego. Tyle ze umieral dlugo (za dlugo :cry: )
Zawsze sobie powtarzam ze przeciez nie chcialby zebym płakał :| .....
fred
Fred, smutek w sercu aż boli ale "promień słońca" z nieba to znak :).
faraonka33, tak jak pisałam Ci w mailu.. najszczersze kondolencje. Już usunęłam Twoją rezerwację ze strony. Jeśli się zdecydujesz.... wiesz co robić.
Dziękuję.Cytat:
Napisał Kate
Dokładnie tak,szybko się uczę.Cytat:
Napisał Kate
PS:Szykam osoby znającej bardzo dobrze silnik Boxer i Alfe 145.Alfka ma małe boleści a może i nie małe ale zamiast rozpisywać się na forum(czego próbowałam) wolę konkrtnej rozmowy tel by ustalić od czego mam zacząć sprawdzanie.Osobę znającą proszę o PW,podanie nr to zadzwonie i opisze jej boleści stwierdzone w ASO Alfy.Będe bardzo wdzięczna za pomoc.
Pozdrawiam cieplutko :).
Dziś wpłacona całość - A:2. Przepraszam za małą obsuwę ale udało się :wink:
Kate....chetnie sie pisze :wink:
ja niestety dzisiaj tez wyslalem rezygnacje
czeka mnie niespodziewany wydatek na remont skrzyni biegow i boli mnie to bardzo
tzn ze musze remontowac i ze musze zrezygnowac
dzumka, rezerwacja już została usunięta.
Na dzień dzisiejszy, miejsc w pokojach i na kwaterach już nie ma. Zapraszamy z namiotami :)
Niestety jestem zmuszony zrezygnować z kwatery w hotelu. Dzisiaj zapłaciłem u mechanika i lakiernika całego 1000 pln i nie dam rady wyrobić :( Jednak na pewno wpadnę choćby na jeden dzień, ponieważ mam bardzo blisko. Mój mail masterpolo@interia.pl w razie kontaktu. Daje z góry znać, bo pewnie jest pełno chętnych. Rejestrowałem 2 miejsca. Pozdrawiam i do zobaczenia! Przepraszam za zamieszanie.
Masterpolo, rozumiem. Z rezerwacji usuwam łóżka, natomiast zastanów się kiedy chciałbyś przyjechać. Na stronie znajdziesz dokładne info co, gdzie i kiedy. Daj mi znać ;)
Na dzień dzisiejszy miejsc "pod dachem" już nie ma. Pozostaje nadal aktualna opcja namiotu.
Pozdro Kate
UWAGA! Zwolniły sie dwa miejsca na kwaterach (2 min drogi od kempingu) .
Chętnych zapraszamy do rejestracji na stronie http://zlot2008.alfaholicy.org
fred
Dlaczego nie wysyłacie potwierdzenia wpłaty????