Geordie można gokarty przenieść na inny termin lub zrobić osobną ustawke dla tych co chcą się karnąć np następny weekend, a tym razem może zrobić jakiś nalot na pizzerie? lub najpierw szybka runda na gokartach i potem do pizzerii tzw 2in1 :D
Printable View
Jak pisałem wcześniej (albo i nie), gokarty mogą być ale przyjadę postać i popatrzeć (nie przeszkadza mi to). W końcu na spoty przyjeżdża się po to by się spotkać i pogadać... Wszyscy na raz pewnie jeździć nie będą a jeśli nawet to mogę postrzelać parę zdjęć ;) Po gokartach jakiś placek też nie był by złym pomysłem.
Witam też jestem zainteresowany kartami a potem jakąś jadłodalnią
Tylko napiszcie jak się dogadacie dokładnie kiedy i o której i dokładny adres
Pozdrawiam
Lista na razie wygląda tak:
1. slawko 16.03; 24.03; 30.03 (moje terminy)
2. Geordie: 23.03; 24.03. ewentualnie 16.03
3. Edi mi pasuje kazdy termin po godz.20.00
4. don_majkel 23/24-03 godz 20
Kolejne osoby proszę o wpisywanie. Ustalimy termin.
Pietia - na placka też chętnie pójdę :-)
Czytaj więcej: http://www.forum.alfaholicy.org/doln...#ixzz1p1rjoTTv
5.rafalo pasuje każdy termin
5.rafalo pasuje każdy termin
6.ROBSON-OKR dostosuje się do Waszych terminów po godz.17-00.
kilka osób sie uzbierało które chciałyby pojeżdzić mozna zrobic tak jak pisali wyzej i pojechać na karty a potem ewentualnie przeniesc sie gdzieś indziej
a co do terminu to chyba wychodzi na 24.03 godz. 20.30-21.00 ???
To co mamy ustalony 24.03 godz. 20:30 ? Jeszcze tylko miejsce spotkania, umawiamy się na Kępskiej pod kartami czy gdzieś indziej i na Kępską jedziemy razem?
Tak obserwuję rozwijający się temat spotkania i jak mi się uda to też przyjadę
20:15 pod Media. Będę, byle inni się nie spóźnili ;P
ja niestety nie dam rady przyjechać pod MM więc bede około 20.30 na kartach
Pietia o co Ci chodzi Ty jako student powinieneś znać teorię kwadransu studenckiego :-)
Mi o nic, to taki tylko luźny dowcip ;)
ja też nie dam rady pod MM , będę po 20 30 na Kępskiej
Tak więc do jutra. 20:15 pod MediaMarkt, 20:30 gokarty. Zapraszamy!
Też bede o 20-15 pod MM.Do zobaczenia:)
Jak dla mnie i syna to zajefajna jazda była!!!! Mam nadzieje że innym też się podobało. Poniżej link do kilku fotek które się nadają do oglądania bez jakiejkolwiek ingerencji.
Resztę zdjęć jak mi się uda coś z nich wydobyć to powrzucam później.
Ps. Mam nadzieję że w drodze powrotnej już wszyscy spokojnie jechali :-).
https://picasaweb.google.com/1136930...eat=directlink
Dzięki za miły spot i do zobaczenia na następnym ;)
Ja również bardzo dziękuję za fantastyczne spotkanie. Świetna zabawa. Następne koniecznie przy grillu i dłuższe :D
Również dziękuje i do następnego;)
Ja też się przyłącze co do świetnej zabawy i dzięki wszystkim za mile spędzony czas.
Sławko - ale wszystkich zdjęć nie musiałeś wrzucać :) jak ja wyglądam !!!
Dobrze, że mnie nie ma na tych zdjęciach... To by była dopiero kronika kryminalna xD
dzięki wszystkim za spota, fajna zabawa była. Do następnego...
Mówicie i macie.Zatem w sobotę 31 marca o godz 17 zaczynamy sezon grillowo-ogniskowy na działce<adres dobrze znany> :).Zapewniamy ognisko oraz grill i worek brykietu,trochę miejsc siedzących nie duży stolik i 3 kijki do kiełbasek,świeże powietrze oraz możliwość szybkiego spalenia kalorii-będzie możliwość skopania kawałka działki :D.Więcej brykietu trzeba by przywiezc,jak ktoś ma krzesełka turystyczne oraz może jakiś stolik by się wszyscy zmieścili i najważniejsze jeszcze ze dwa grille jak będzie więcej chętnych bo nasz jeden nie obskoczy dużej ilości a czekać nie warto:) Najważniejsze jedzonko oraz picie przywozicie ze sobą :D
Też dzięki za spotkanie i wstępnie piszemy się na grilla.Pozdrawiam
Oki, zatem ja też się wpisuję :-)
Ja jeżeli będę na grillu to tylko na chwilę by się z wszystkimi przywitać. Niestety z przyczyn technicznych raczej długo nie posiedzę :D:D:D:D
Ja nie znam tej działki :(
ul.Ogrodowa na przeciwko bramy wjazdowej do WiK Opole
Ale qwa pogodę okropną zapowiadają hmmm :(:(
Można zorganizować coś na mieście, np. w Warce (dobre piwo). Sobota będzie mi pasowała, bo czwartek i piątek mnie nie ma
No i mamy grillową pogode:rolleyes:
Może w sobotę nie będzie tak zle miejmy nadzieję.
Będzie ognisko i bezalkoholowe to się towarzystwo rozgrzeje :-). Ważne żeby nie padało i nie wiało.
ja Wam pogodę przywiozę :)
Lepiej jej nie przywoz bo u Was ma śnieg sypać :D