Szło to jakos tak- zrobic ci kiełbaskę? A później było coś że nie może wyjąć:D ale ja tam nie pamiętam:D:D
Printable View
Szło to jakos tak- zrobic ci kiełbaskę? A później było coś że nie może wyjąć:D ale ja tam nie pamiętam:D:D
Dzis dawaj
Dzięki wszystkim ładnie za miło spędzony czas! :D
i Goniusiowi szczególnie! Bo chyba pominęłam ten punkt na Kopcu :P
no to mota kilka fota : https://picasaweb.google.com/1131935...Ji00IjkiYPy-wE
ja również dziękuje za wczesno wioseno grilo ognia i do nastepnego rychłego spotkania..
ps. troche zawiodłem sie na bocianie bo myślałem ze jednak to jego zdjęcie na awatarze ;/
Jo dziekuja za przejazdżka golfem 4-to mój pierwszy roz :)
@Lizany-jak ci ten ic nie wlezie,to pomyśl na tym,ruły sie pospawo:D
http://i41.tinypic.com/2r2aqm1.jpg
jo tyź dziękio za spotkanie :D haha Adams nima sprawy nawet Ci to szło :P pozdro do nastepnego.
wielkie dzięki za spotkanko szkoda że musiałem wcześniej zmykać pozdrówka dla ekipy i do następnego:DZałącznik 49042Załącznik 49043Załącznik 49044Załącznik 49045
Adams :D hehehe najwyżej się taki zrobi :D bydzie git :D
Dziękuje wszystkim za spotkanie, ognisko, grill, bułki (PyyCztyry), nożyk i ketchup do pizzy :D
Do następnego na kopcu!
Dragon_fly. Nie ma za co.
A co do spotkania to tez dziekuje wszystkim dlugo nie moglem siedziec z wami ale bylem najwczesniej :D Pozdrowionka.
to my za piwko dziękujemy - sie nie zmarnowało
ćwaniaćki z kierwocą kurde :lol:
a Aronię przepraszam że troszkę zmieniłem image i mom lepszo gymba jak ta w avatarze
( i na kolejny zabierzta wiynkszo ekipa z KOL - ino niech kozdy jedzie swoim a nie kurde w jedno sie upchajo i potym robio smaka piwem innym )
ćwaniaćki z kierwocą kurde :lol:
trza se radzić po sobocie:P na przyszłość przywieziemy drewno bo marcin i george wysprzątali cały kopiec
chyba premie dostaną z MPO:)...nie wspomne o srokach
no no
a marcin mo kuloki z gruby
chyba tyż zaczna wynosić na te fojery ( ogniska )
ino zabierta na kolejny roz wiyncy tych KOL bo warto ( wg mnie )
o co chodziło z tą policją? :D
o nic
po prostu dwie panie w kia sie podjechały i godoły że my wiosna zapraszomy tym zapachem i że my sie piknik niezły zrobili
no i żeby my kopca nie spolili prosiły
grzeczne beły i miłe
ups..., coś mnie ominęło....
no teren ciekawy na to ognisko.. ale widać policja za wami jeżdzi.. na sosinie policja.. na kopcu policja... a kiedy są potrzebni to ich nie ma hehe..
wiesz bocian KOL-aki sa jeszcze nie zgrani tak jak wasza śląsko-zagłebioska brać
ale popracujemy nad tym tej wiosny i lata.. może uda zebrać większa chętna wrażeń ekipe na następny kopiec..
chyba ze przekroczycie granice i do małopolski zawitacie.. jak będziemy coś organizować..
A jo żałuja ,że mnie nie było bo tak jak rzech przewidzioł- cało niedzielo do muszli się przytuloł bo strułch sie na imprezie....Odrobimy następnym razem
To ja jako wyrzutek KCH chyba sie podepne do kolegów z KOL jak mi pozwola oczywiscie.
Moze ktos mnie przygarnie z ekipy pod skrzydła :(
a co ten chrzanów taki śpiący jak Olkusz..
pewnie preston zaproszenia chyba nie trzeba wysyłać
chyba ze... lepiej sie poczujesz:)
P4 to by liste zrobił kto za przyjęciem Tomka ale my z kol przygarniemy wyrzutka ale wyłącznie z Martą:):):)