Właśnie te, które pokazałeś Bociek byłyby ok... ale pozostaje kwestia, którą poruszyłeś na końcu - jak przy tym konkretnym wzorze :) Dlatego chętnie zobaczyłbym jakiegoś PHOTOSHOPA w miarę profi zrobionego :)
Mówisz i masz :D
Załącznik 52694
Ja nie wiem, człowiek się stara, wykorzystuje najbardziej zaawansowane funkcje Paintbrusha (takie jak malowanie kółek), a tu: "PROOOOOOOOOFIIIIIIIIIIIIII", "nie kpić".
Bez sensu człowiek poświęcił godziny na projekt :(
gcredhot18 powinien Cię - Mumin - do sądu podać za takie bezczeszczenie Alfy ^ ^ :D
No to się w końcu pochwalę bo od wczoraj Włoszka na letnim felunki po lakierowaniu :) Mnie się strasznie podoba :D
http://img27.imageshack.us/img27/242/felgacz.jpg
No pieknie pięknie
Widziałem na żywo dziś i mogę powiedzieć że sprzęt jest wy..bany w kosmos!
Czekałeś długo, ale było warto. Pierwsze skojarzenie - wyścigówka NASCAR.
dzięki za miłe słowo :) a właśnie obiecywałem że jak tylko założę to podjadę do Ciebie się pokazać hehe, w poniedziałek zajadę na chwilę koło 17 bo będę na mieście z kumplem robił obiazdkówę trasą Elmotu żeby wyczaić jakieś dobre miejsce to podjadę się pokazać :) no i zobaczę Twoją Włoszkę już na chodzie :)
Dzięki dzięki :) nooo ciekawe skojarzenie :D może dlatego że w stanach dużo aut wyścigowych ma napisy na oponach białe, w Europie to jest chyba mniej popularne
No mi się osobiście też podobają białe felgi szprychowe przy czerwonym kolorze auta :D
Szukam jakiś 18'' do siebie, żeby je pomalować na biało...obecnie mam 17'' TI i je miałem malować na biało ale wydaje mi się
że kolor biały bardziej do takich szprychowych pasuje...któryś z kolegów sprzedawał kiedyś takie felgi...pozwolę sobie dołączyć zdjęcie :)
Załącznik 53062
Czerwony to jest taki kolor że i czarna felga i biała bardzo ładnie pasuje :) miałbym dylemat co wybrać ale może jednak białą. Załączone zdjęcie super !
dobra robota!! :) szacunek na drodze Paweł :)
@Paweł!! Świetnie, musisz mi na PW wysłać namiary na gościa który Ci malował felgi (zaciski też czy sam?) i na tego co zakładał, sam mam zamiar kupić na lato felge 17" albo nawet 18" + niski profil i przydałby się ktoś kto to założy bez niszczenia felgi.
aaaaaaaaaa no tak mówiłeś że interes tylko do kwietnia. no to spotkamy sie w takim razie na jakimś spociku :) za 2 tygodnie 29go kwietnia planuje zorganizować spota grillowego w okolicy więc będzie okazja :) bo za tydzień to Elmot więc lipa, no chyba że gdzieś sie przy okazji Elmotu zobaczymy
witam
malowałem Wam kilka kompletów felg niewiem ile dokładnie
kilka osób jest zadowolonych kilka troche mniej.....
małe sprostowanie tylko normalnie usluga trwa o wiele krucej niz w waszym wypadku
problem tylko w tym ze akurad jak oddaliscie koła to ja przeprowadzalem lakiernie
(kiedys malowałem na monopolowej)ale tam miałem jeszcze gorszy problem z czasem i cena
teraz mam nowe miejsce i wszystko wraca do normy pozatym jest sezon i robie ok 15 kompletów tygodniowo i w pewnym momencie sie zakopalem za co przepraszam :)
mam nadzieje ze uda mi sie uszczesliwic wiekszosc z was pozdrawiam:)
Postawa godna naśladowania :D
Teraz to kolega chyba jakąś zniżkę przygotuje dla alfaholików, heh. Ja się piszę jeszcze na jeden komplet do renowacji, ale to dopiero na zimę.
ja swoje też już pomalowałem.zastanawiam się jeszcze nad tymi napisami na oponie ale raczej nie będę nic więcej kombinował
Załącznik 54495Załącznik 54496Załącznik 54497
W tym tygodniu oddałem swój drugi komplet felg do Pana z Wrocławia. Tym razem te podstawowe 15" do 156. Będą zrobione na ciemny grafit. Jak już dostanę to zamieszczę fotki, a myślę, że się nie rozczaruję.
Felgi już mam w domu. Niestety widziałem tylko przez skype'a, ale rodzice mówią, że wyszły ładnie. Zdjęcia dopiero w grudniu.
Dla zainteresowanych:
Prostowanie - jedna felga: bicie góra, dół - 50zł... druga felga: bicie na boki - 60zł
Ściąganie i zakładanie opon: 50zł
Piaskowanie i malowanie: 330zł
Zapraszam na www.piaskowanko.pl
A to alufelgi wolno piaskować?
polecam goscia we wroclawiu:
http://malowaniefelg.com/
czyszczenie chemiczne felg, malowanie proszkowe.
skorzystalem raz i juz wiem gdzie jezdzic
za sprawdzenie kompletu 18" czy sa proste, czyszczenie chemiczne, lakierowanie proszkowe na wybrany kolor + lakier, zalozenie opon i wywazenie zaplacilem 420PLN
czas 5~7dni
pozniej wrzuce zdjecia, zero zaciekow, elegancko widac wszystkie szczegoly (np napisy odlewane na wewnetrznej strone felgi;))
- - - Updated - - -
obiecane zdjęcia:Załącznik 80325Załącznik 80326Załącznik 80327Załącznik 80328Załącznik 80329Załącznik 80330Załącznik 80331
Ja tez Polecam malowaniefelg.pl,jakis czas temu oddalem mu swoje 17 i wygladaja super,naprawde solidnie i niedrogo!Szkoda ze pogoda taka a nie inna bo juz chetnie bym je wrzucil na autko:-)...!
Wysyłane z mojego LT15i za pomocą Tapatalk 2
[QUOTE=danloo23;1147749]Ja tez Polecam malowaniefelg.pl,
Czy to jest ta sama osoba, firma??? Bo we Wrocławiu jeszcze ktoś odnawia felgi i pokazane są te same felgi i tu i tu.
http://ladna-felga.pl/galeria.php
Felgi wlasnie odebrane. Kolega robi super robote w przyjemnej cenie!
Polecam goraco!!
Załącznik 91899Załącznik 91900Cacy cacy ;)
Witam :cool: Polecam warsztat : http://ladna-felga.pl/
Felgi zrobione super, ceny też odpowiednie :P
Pozdrawiam
Witam Panowie malowaniefelg.com i ładna-felga.pl to wsumie jednosc ją maluje a kolega z ładnej felgi poleruje
I jeszcze jedno wazne my jestesmy malowaniefelg.COM a malowaniefelg.pl to no konkurecja slizgajaca sie na nas pozostawiam