Bocian jeśli możesz to napisz na priv jakie mniej wiecej koszty i jakie mniej wiecej efekty:) Wstępnie się piszę na 3 ture:)
Pozdrawiam!
Bocian jeśli możesz to napisz na priv jakie mniej wiecej koszty i jakie mniej wiecej efekty:) Wstępnie się piszę na 3 ture:)
Pozdrawiam!
poszło
Dzieki a wstepnie kiedy planowany jest wyjazd? dla mnie im wczesniej tym lepiej, poczawszy od lipca. Pozdrawiam!
III tura koniec sierpnia początek tury - będzie nowy temat
Kurde, przed weselem może być krucho z kasą :P
Mam nadzieję, że III tura przeciągnie się do października :)
jak będzie tylu chętnych jak w I i II to na bank kilka tygodni to potrwa
dasz radę :-)
To ilu chętnych było poprzednio i jak to wyglada, kazdy ma osobny termin czy wbijamy sie w kilka samochodow w jeden dzień?
Czołem.
Jestem zainteresowany tematem, nawet wczoraj pisałem do Cinsoftu, a dzisiaj koledzy z forum nakierowali mnie na ten wątek.
Również poproszę o pełne info na PW
Moje wczorajsze kreski od Marcina.
Silnik seria, egr off. Powrót autostrada - sama radość :D
Załącznik 57876Załącznik 57877
Bardzo ładne:) Widze że nie doczekałeś do trzeciej tury :)
Ja już dawno zapisywałem się na drugą ;)
Też poproszę o ukryte info, da radę trochę przed III turą załapać się na takie same ceny?
Wysłano za pomocą myśli z SGS2
Pewnie nie ale to sie musi Bocian wypowiedzieć. Ja pisałem już wcześniej, że im szybciej tym lepiej dla mnie.
jeden chciałby teraz inny po wakacjach
cinek też chce mieć wakacje
i wyszło na to że III robimy po wakacjach bo inaczej to porozbijacie się po kilku w różnych terminach i z niskich cen w grupie nic nie wyjdzie :-)
Okej, to prześlij ceny a wtedy podejmę decyzje czy grupowo w trzeciej (jeśli wytrzymam) czy bezpośrednio z Cinkiem.
Wysłano za pomocą myśli z SGS2
ważne !!!
Panowie :
tomek1986
ARO
Cubelite
Diablo
cinek nadal nie ma od was odpowiedzi i prosi o kontakt
w przypadku braku kontaktu zaliczki niestety ...
i przy okazji bonusik:
Fiat Grande Punto 1.3 już po:
111KM 231Nm
:cool:
Skoro już moje Grande zostało wywołane do tablicy, to wrzucę jego kreski:
Przed modem:
Załącznik 58256
Po modzie:
Załącznik 58257
Fajnie, ze udało się połączyć siły i skorzystać z rabatu. Niedługo jeszcze jedna osoba od nas zawita do Marcina :)
Po wizycie u Cinka moja Alfa zaczęła fajnie jechać :D na mokrej nawierzchni ciężko ruszyć. Gorąco polecam cinsoft, szczerze to chciałbym żeby wszystkie moje pieniądze trafiały to takich profesjonalistów, oto co udało się wyciągnąć :D
Załącznik 58334
Witam.
Jestem zainteresowany podniesieniem osiągów mojej alfy. Będę wdzięczny za wszelkie informacje odnośnie kosztów takiej grupowej operacji w zależności od zakresu prac.
I tu prośba do bociana o info na priv'a.
Z góry dziękuję.
Pozdrawiam
Bocian ja na dniach bede dzwonil do Cinka...
Pozdrawiam:)
czyli czekamy jeszcze na kontakt :
ARO
Diablo
broker - masz pw
- - - Updated - - -
no i został nam tylko kolega
Diablo
czekamy na kontakt ...
ja już nie mogę się doczekać :)
Hej, takie pytanie, czy gdybym chciał w 3 turze poza egr off i program mod. założyć również ic to czy mogę również liczyć na jakieś zniżki? robił ktoś coś takiego w 2 turze?
znaczy kto ten IC miałby montować ?
No Marcin, chyba. Przynajmniej ja tak rozumuje.
Wysłane za pomocą myśli z i9100
Tak, chodzi mi o Marcina. Z innych postów wynika że takimi rzeczami też się zajmuje. Czy jestem w błędzie? Ale z Twojej odpowiedzi Bocian wynika że nikt tego nie robił w 2 turze.
Pozdrawiam
z tego co ja wiem - przyjeżdżają ludzie już po montażu ( np ja )
no ale nie gadałem o tym z cinkiem więc odpowiedzi 100% nie udzielę
zapytaj Marcina jak by to wyglądało w przypadku takiego zestawu ( chip grupowy + montaż IC ) i będzie jasne bo ja za niego pisał nie będę
pośpiech nie jest dobrym doradcą ...
teraz zapłacisz normalnie za remap
potem zamontujesz IC i znowu remap ?
no ale twój wybór :-)
żeby nie było że jakoś namawiam
bo ja kurde nie uzgodniłem z cinkiem żadnej prowizji i organizuję kolejne tury charytatywnie :mad: :lol:
wpiszę sobie w CV "wolontariusz" :jester:
I wpisac sobie w CV "dobroczyńca" :)
Najlepiej sam możesz mi założyć IC wtedy sobie wpiszesz mnie w CV jako referencje :)