a czy istnieje mozliwosci zamowienia takiej bluzy z kapturem bez nadruku z tylu? :)
Printable View
a czy istnieje mozliwosci zamowienia takiej bluzy z kapturem bez nadruku z tylu? :)
Trochę mało dopasowany ten rozmiar na fotkach ;)
Jasne!
Witaj. Czy wiatrówka też posiada na plecach napisy, tak jak na zdjęciu bluzy? :)
Jeszcze jedno pytanko, tym razem na forum. Wiadomo, że nadruk i haft mają inne możliwości odzwierciedlania szczegółów. O ile o logo na cycku się nie martwię, to zastanawiam się jak dokładny (a tym samym estetyczny) będzie haft na plecach softshella?
Ehhh - gdyby softshell był bez "reklamy" na plecach... Nie mam nic przeciwko logu Alfaholików, ale to fajny ciuch i chciałbym go nosić nie tylko na zlotach.
Czy logo Alfaholików nie mogłoby być gdzieś na cycku pod logiem AR?
Hmmmmm... ciekawa argumentacja :) w sumie przemawia do mnie, ktoś jeszcze uważa że lepiej by było zrobić mniejsze logo klubowe z przodu zamiast dużego na plecach? Mowa tylko i wyłącznie o softshell'u /bluzy i wiatrówki na pewno bez zmian/. Na softshell'u i tak projekt trochę odbiega od reszty bo nie ma pasków więc można by np pod logo AR rzeczywiście wyhaftować mniejszy napis Alfaholicy org zamiast tego dużego na plecach.. co Wy na to ? jeszcze nie jest za późno bo jeszcze produkcja nie ruszyła.
Mogłoby to tak wyglądać, plecy bez żadnego haftu, co sądzcie ?
http://img192.imageshack.us/img192/3605/softjr.jpg
A mi by się podobało na plecach napis Alfa Romeo a alfaholicy z przodu i może koniczynka QV na ramieniu:) jak na zdjęciu wyżej, żeby podkreślić markę Alfa Romeo.
Rozumie że może się to komuś nie podobać bo powie ze nie ubierze tego wszędzie bo jest napis ale czystego softshella mogę sobie kupić w kazdym sklepie. A chciałbym taką kurtkę typowo motoryzacyjna na zloty i spoty:)
2 czyli prawa tak? Albo robimy tak jak było do tej pory albo jak na zaproponowanej przeze mnie wizualizacji :) Czas na dyskusję daję do środy, póki co jest zamówionych 5 kurtek i do każdej osoby napisałem w tej sprawie PW
Ja też popieram zmniejszenie logo. Właściwie to mnie powstrzymuje przed złożeniem większego zamówienia, że tylko kurtka byłaby na zloty. Mam jeszcze pytanie ze zmniejszonym logiem też będą bluzy i wiatrówki? Pozdrawiam
Jak na teraz prawdopodobnie zrezygnujemy z nadruku na plecach w przypadku softshell'a - to już raczej 100% pewnie, jutro podmienię to w ofercie i zdecydujemy się na nową wersję z haftem na obu piersiach tak? Czyli z tych dwóch załączonych przeze mnie będzie wersja po prawej stronie. Logo w tej edycji jest mniejsze niż w przypadku polarów, na polarach miało 10.5 cm średnicy a tu jest 7.5 wiec sporo mniejsze niż na polarze :)
A czy logo na softshell'u musi być tylko czerwone? Szary/srebrny nie wchodzi w rachubę?
Zmiana wersji kolorystycznych nie wchodzi już w grę bo zaraz każdy będzie miał jakieś swoje prywatne zachcianki :P ja jestem sam i sam to wszystko ogarniam i myślę że i tak już jest spory wybór. nie kompilujmy sobie :P poza tym nie widziałem żeby np Nike w sklepie sprzedawało 5 takich samych czarnych bluz różniących się tylko kolorem haftu, wszystko w ramach jednego sklepu :P jak już to są do wyboru różne wersje kolorystyczne całych bluz a nie tylko haftu. tak jak u nas do wyboru są 2 wersje.
Na plecach może napis alfa romeo lub bez napisu?
Z przodu na lewym zmniejszone logo ar na prawym alfagolicy.org i bedzie idealnie :)
To nie jest zachcianka. Pytałem bo kolor czerwony jest praktycznie w każdych gadżetach a ja osobiście nie uważam go za atrakcyjny. Poza tym na pierwszych propozycjach logo było srebrne/szare i nie wiem dlaczego zostało zmienione, bo całego tematu nie śledziłem. W pierwszej wersji wziął bym w ciemno ale z tej rezygnuję.
UWAGA
Zmianie uległ projekt haftu na kurtce Softshell - zrezygnowaliśmy z dużego logo na plecach i zostało ono przeniesione na przód w mniejszej formie, jak na załączonej wizualizacji. Na plecach nie ma w tym momencie żadnego nadruku. Decyzja ta została poparta sensownym argumentem - kurtka ta wydaje się być już bardziej elegancką wyjściową odzieżą, użytkowaną na co dzień, na której to nie wypada robić tak wielkiej reklamy na plecach.
Do tej pory zamówionych zostało 5 kurtek i 4/5 osób wyraziło zgodę na zmianę projektu jako dobry pomysł.
Reszta odzieży pozostaje bez zmian
http://img208.imageshack.us/img208/3350/sampelj.jpg
UWAGA
Zmianie uległ projekt haftu na kurtce Softshell - zrezygnowaliśmy z dużego logo na plecach i zostało ono przeniesione na przód w mniejszej formie, jak na załączonej wizualizacji. Na plecach nie ma w tym momencie żadnego nadruku. Decyzja ta została poparta sensownym argumentem - kurtka ta wydaje się być już bardziej elegancką wyjściową odzieżą, użytkowaną na co dzień, na której to nie wypada robić tak wielkiej reklamy na plecach.
Do tej pory zamówionych zostało 5 kurtek i 4/5 osób wyraziło zgodę na zmianę projektu jako dobry pomysł.
Reszta odzieży pozostaje bez zmian
Super, jeszcze jedno pytanko natury technicznej. Czy tylko obwód w ramionach wystarczy do dobrego dobrania rozmiaru? Mam lekkie obiekcje na ten temat, ale może się myle?
UWAGA!
Przypominamy, że do najbliższego poniedziałku trwają zapisy na 1 turę odzieży więc jeśli ktoś chce się załapać w pierwszej turze to jest już ostatni na to dzwonek. Realizacja drugiej tury 7 maja.
Bardziej szczegółowa rozmiarówka kurtek Softshell na razie nie jest dostępna
UWAGA!
Przypominamy, że do najbliższego poniedziałku trwają zapisy na 1 turę odzieży więc jeśli ktoś chce się załapać w pierwszej turze to jest już ostatni na to dzwonek. Realizacja drugiej tury 7 maja.
Bardziej szczegółowa rozmiarówka kurtek Softshell na razie nie jest dostępna
poczekamy aż ktoś kupi i się pochwali :P
Trochę to nie poważne żeby producent nie znał wymiarów odzieży które zamierza zamówić.. Na mnie akurat pasuje 50% rozmiarów M oraz 50% rozmiarów L zależy od wykonania a nie chcę później jej naciągać żeby nie ziewać plecami lub podwijać bo wyglądać będzie jak sukienka. Gdyby to jeszcze kosztowało 30 zł to co innego
No ja rozumiem dlatego zapisy będą trwały cały czas tak by móc jeszcze potem spokojnie sobie kurtkę zamówić. A szczegółowa rozmiarówka będzie po 1 serii zapisów, firma z którą współpracujemy zamówi pełną rozmiarówkę tego modelu i pomierzy. Po prostu do tej pory nie mieli osobiście styczności z tą kurtką, firm produkujących kurtki typu softsell było kilka do wyboru, z niektórymi już mieli do czynienia z innymi nie. Wybraliśmy taką której jeszcze osobiście nie mieli. Także nie ma sie co unosić. Napisałem że 'na razie jest niedostępna' a to nie znaczy że nie będzie dostępna bo będzie tylko nie w pierwszej turze.
Rewelacja :)
Szkoda, że softshell jest tylko dla panów i że nie ma kaptura.
Kiedy mozna sie spodziewac przesylki?
zlecenie zostało złożone we wtorek więc paczki powinny być u Was za około 2 tygodnie tak myślę. najpierw trzeba zamówić konkretną odzież u prodcentów a potem wykonać hafty i wysyłka.
Rozumiem że po tej turze będą znane wymiary kurtki softshell? Pozdrawiam