No koniecznie ! :D
Spot uważam za rozpoczęty - moja już grzeje miejsce na dachu ;) Ja póki co nieopodal w pracy, ale wpadnę.
Jeśli chodzi o "czystość" to ja nadal startuję w konkursie na najbrudniejsze auto spotu, więc - niestety - fotki będą raczej marne :P
Moją zaatakowały mesergołębie
Jade ale nie wiem jakie korko
Dziękiii wszystkim za ekstra spocik XD
Dzięki za super spotkanie:):):) no i dzięki Stanley za dynamiczny powrót, na KENie było nieźle:)LOL
owszem, dawno tak tarcz nie miałem zgrzanych:):):)LOL
A ja tłumika XD
Również dziękówka za spota, no i rekord frekwencji padł :D
Dzięki rowniez. Nowa miejscówka chyba oficjalnie otwarta.
No i rekord faktycznie padl.
Ale zmarzlam , teraz sie rozgrzewam nalewką
teraz czekamy na zdjęcia jakie Łukasz zrobił:)
Dzieki zboczki :D za good time :)
Kartingowcy podjeli decyzje że spotykają się w najbliższą sobotę o godz 14:30 w RCW. Wszystkich chętnych zapraszamy.
dzięki ludki za jak zawsze świetnego spota :D :D :D
teraz przez ten mróz ja zapijam campari z pomarańczą ;)
Ale otwarcie sezonu ciepłego było udane :D
Dzięki za extra spot :)
Aniu - ja podobnie, idzie już drugi grzaniec ;)
Dzięki za spota, do zobaczenia oby w jeszcze większym składzie za tydzień :-)
Dzięki za świetną inaugurację spotów GalMokowych:):) Myślę, że zostaniemy przy tej miejscówce na czas wiosenno-letni. Chyba ją zaakceptowaliście, o czym świadczy rekordowa frekwencja, która niezwykle miło mnie zaskoczyła:):):)
Ja również zmarzłam i potrzebuję rozgrzewki:) wykorzystuję do tego celu winko, które dostałam od mojego kochanego Michała:):) Jest świetne:) Dzięx Michał:):)
Pozdrawiam Wszystkich i życzę dobrej nocki:):):)
---------- Post added at 23:45 ---------- Previous post was at 23:32 ----------
Łukaszowi i Erykowi dziękuję za sesję zdjęciową:)
Również dzięki za spotkanie, z tą różnicą, że ja rozgrzewam się nie drinkiem, a... pracą ;D
Dzięki za spot. Niby pierwszy raz a nie bolało ;]. Szczególne podziękowania dla błękitnej/jasnoniebieskiej brery za miły powrót - chociaż może się okazać nieco kosztowny ;P;P;P. Aha no i serdeczne pozdrowienia dla panów policjantów ;)
Dzięki wszystkim za spota i cierpliwość przy wymachiwaniu latarkam :D
Jolu, muszę przyznać, Twój nowy kolor jest całkiem... cieekawy :D :D
http://img205.imageshack.us/img205/7239/dsc2857y.jpg
No właśnie, z nami nie mogło boleć;) zapraszamy na kolejne spoty:):)
---------- Post added at 00:04 ---------- Previous post was at 00:01 ----------
Eryk, bardzo mi się podoba ten kolor:) Magenta to jeden z najmodniejszych kolorów:) Taka Alfa też by mi pasowała do wielu ciuchów:):):)
Fajna Mito !!!! pasuje
Do mojej to by nie pasowalo bo by wygladala jak Bruce Willis w różowym sweterku
Hmm, chyba muszę bardziej podkreślić, o co mi chodzi :D :D
http://img252.imageshack.us/img252/8206/dsc28572.jpg
Eryk, chyba przemaluję swoje MiTo;) blondi w różowym MiTo to by było TO;):):P
Śmiej się, na kursie jeździłem różową (tak jak mito na zdjęciu) skodą fabią :D :D
rowniez dzieki za spocik!
Również dzięki za mój nieco symboliczny pierwszy raz w tych okolicznościach;)
za tydzień się poprawisz:):):)
dziękóweczka za fajny klimat i możliwość poznania takich ciekawych osobistości ! a wlasciciele Brerrrrrrry pomogli podjac decyzje, co zastąpi moją 147-ke. :)))
Ciastek - co to byla za psychodeliczna nita, ktora pusciles na spocie ? Siedzi mi w glowie :)))
Dzięki wielkie.
Mój drugi spocik, lody przełamane :D
o to chodzi ?
http://www.youtube.com/watch?v=YJVmu6yttiw
;)
Kurcze widze, ze duzo mnie omineło: nowa miejscowa, full frekwencja, ale no niestety nie dojechałem do Wawy na czas :( za tydzień sie poprawie...
Nie było tłoku na gorze? choć jak zmiescilo sie tyle aut to chyba było ok ;) Jak ludzie reagowali ? :)
Towarzyszył nam tajniacki Lanos :P
Arczi never say never... Jeszcze nie widziales perly... :) Brery to nieziemskie auta, ale migracja z 147em do Brery nie zawsze jest oczywista...patrz mua:)
A tak serio to 159 sedan do tego stopnia mi sie spodobal, ze poszedlem ta droga ;) ale to trzeba lubic 4 door saloons ;)
choc przyznam ze brere tez chetnie bym widział w kolekcji ;)
A propos : te Imprezy co jezdziły to też ze spotu bo pietro niżej chłopaki od Imprez mieli swój spot.
Było ich z 10
niezle co pietro widze to jakis spocik, wesoło tam mieliście ;)
Ciastek to ta nuta... mianuje to hymnem spocików w gal moku... chyba Joli nie podpasowala ta nuta hehehehe ;)