Czyli? Jak to wygląda?
Printable View
Czyli? Jak to wygląda?
a ja mam pytanie z innej beczki, jak to działa odnosnie wejśca aux ? bo co do pendrive i karty pamięci to piszą zeby zrobić foldery z numerai płyt itp. wiec to jest jasne, a jeśłi bym chciał podłączyc tel, czy navi do wejścia aux to jak to wygląda po prostu podpinam tel do aux włanczam muze na tel i gra?
Temat ten stał się popularny w wyszukiwarce google.
Do tego stopnia że niektórzy sprytniejsi, rejestrują się na forum tylko po to by zamówić zmieniarkę.
Ot choćby post #64 #22 i kilka PW które dostałem.
Nie takie były założenia by dostarczać to komu popadnie.
Zresztą ja przecież gdzieś te zmieniarki muszę kupić...
Głównym rynkiem jest i ma być Allegro a nie to forum.
Nie jest w gestii sprzedających z Allegro, by podcinać gałąź na której się siedzi.
I o to właśnie dostałem reprymendę.
O cenie z I tury można zapomnieć.
Tak właśnie to wygląda. Wyciągasz kartę i pena i gra z aux
wielkie dzięki za info:)
Nieciekawa sytuacja się zrobiła. Można było przewidzieć, że temat zacznie być popularny do tego stopnia. Z jednej strony trochę się dziwię, że dostawca kręci nosem. Ja bym wolał sprzedać 50 sztuk towaru na raz taniej niż kilka, a drożej :) Ale z drugiej strony reakcja zrozumiała.
Może zrobić przesiew? Tylko Alfy i od użytkowników forum, którzy są zarejestrowani dłuższy czas? I wtedy dobić do 50 sztuk?
zapytam sie w tme.pl ile by to u nich kosztowało przy dużym zamówieniu, http://www.tme.eu/html/PL/_framesymb..._PL_pelny.html mam u nich konto
no trzeba to jakoś ogarnąć żeby figuranci nie kupili po kilka sztuk na handel
adres do wysyłki każdy musi podać a i data zarejestrowania na forum i ilość postów mówią wiele kto jest kim
chyba że właściciel aukcji chce podbić cene wysoko i robi z tego problem
a jak było w 1 turze sami weterani tylko kupili?
Przesiew będzie raczej na 100%
W pierwszej turze, przyznam szczerze że nie zwracałem pilnej uwagi kto ile jest na forum i ile postów napisał.
No ale na pewno więcej osób znałem z I tury niż teraz z II-giej.
@ GREGO
Zapytać o cenę możesz, ale nie zrozum mnie źle, sam jesteś forumowiczem który pierwszy post na tym forum napisał właśnie w tym temacie.
dla uwiarygodnienia muszę wrzucić umowę kupna alfy z bliską datą :) żart oczywiście :)
Jeżeli nie wyjdzie to ja mam też duży rabat w tme to mogę popytać :)
Pytaj zatem.
Żałuje bardzo że ten temat jest ogólnodostępny i ogólnowidoczny.
Gdyby był np tylko dla zarejestrowanych forumowiczów to mógłbym napisać jak wygląda to obecnie z ceną.
A nie można przenieść go do działu który jest w ten sposób dostępny ?? Może administracja forum by jakoś pomogła ??
A wiadomo juz jak bedzie z cena? Duzo wyzsza? Bo jesli tak to pewnie czesc zrezygnuje i sie chyba nie doczekamy na to, a szkoda...
P.S. szkoda ze nie zapisalem sie na pierwsza ture, ale niestety przy moich obecnych wydatkach zgoda zony musiala nabrac "mocy urzedowej":P
Dla porównania na e-bay jest teraz za 242 PLN z przesyłką. Czy nowa oferta jest niższa od tej?
Jest niższa.
No więc co ustalamy? Będzie realizacja tej drugiej tury czy nie? Skoro cena już jest znana..
Czekam jeszcze co uda się ustalić z firmą tme
No i też wypadałoby zrobić przesiew listy.
Nie robię z nikogo spekulanta.
Prawdę powiedziawszy nie interesuje mnie co każdy zrobi ze swoją zmieniarką.
Tyle że nie nazwę Cię forumowiczem.
3 posty na forum i wszystkie w tym jednym temacie.
Dla osób z forum miał być ten zakup grupowy
Dla osób z poza forum Allegro. Czyż nie?
Dlatego zapytalem się na samym początku czy jako nowy użytkownik mogę się dopisać i zgodzileś się więc nie rozumiem dlaczego teraz robisz problem. Chcialbym być takim forumowiczem jak Ty i mieć 2735 postów, naprawdę:) Ale dopiero zaczynam, wiec jako jednostka niegodna proszę o usunięcie mnie z listy. Życzę powodzenia.. tak ogólnie.
Chcesz tą zmieniarkę czy po prostu mam usunąć i tyle?
Robi się powoli zła atmosfera. Myślę cuoreventi że trzeba w końcu coś postanowić w tej sprawie. Albo wszyscy z listy mogą nabyć zmieniarkę albo przesiew. Myślę, że dobrym pomysłem byłoby też, tak jak w I turze, sprzedawanie zmieniarek tylko do Alf. Zawsze to pewność, że trafi ona przynajmniej do użytkownika włoskiego auta. A jeżeli ktoś się zarejestrował tylko po to, żeby mieć szansę na zmieniarkę po niższej cenie to można mieć nadzieję, że i na forum zostanie dłużej i będzie się udzielał.
Oczywiście, że chce. Poprostu musialem wetknąć swoje trzy grosze:) Nie gniewaj się. Sprowadzam ogólnie dużo różnego stuffu z ChRL więc jakbyś chcial zmienić tego dostawcę to widzialem innego supplier'a jakby co.
Pozdrawiam
Poszlo PW.
Witam, startujemy już z tą finalizacją?? Proponuje nie dopisywać osób które chcą zmieniarkę do innego auta niż AR. Potem będą same problemy, że sprzęt nie działa.
pozdro
Normalnie zrobił się kabaret ... finalizujmy sprawę długo na kaseciaku już nie pociągnę ;)
trzeba poczekać na info o cenie i tyle ... jak widać z powyższego to sprawa utknęła na znalezieniu najkorzystniejszego cenowo dostawcy ... ja tam i tak kupię a skoro wytrzymałem 2 lata, to i jeszcze kilka dni mnie nie zbawi <ok> ;)
Jeszcze dziś poleci do wszystkich PW z ceną i pytaniem czy wysłać dane do przelewu czy wykreślić z listy.
Wysłane PW do wszystkich.
Jeśli ktoś nie otrzymał, proszę o kontakt.
---------- Post added at 21:43 ---------- Previous post was at 15:10 ----------
Ok, biorę się za czytanie maili i wysyłanie danych do przelewu.
Do kiedy trzeba potwierdzić chęć nabycia tej zmieniarki?
Najlepiej jak najszybciej.
Z przelewem mogę zaczekać, tyle że chce się zorientować ile osób wypadnie z powodu zmiany ceny.
Jeśli ktoś jeszcze ma ochotę się dopisać - zapraszam.
Cena na PW
To poprosze cene na PW
poproszę również cenę na PW
Wysłane PW
To ja tez poproszę cenę na PW.
Otrzymałeś PW.