Nie jest za późno bo to na razie wstępna lista, żeby było wiadomo ile się kompletów uzbiera
Printable View
Skoro to nowy trend nakleje tez na Peugeota...
Witam Panowie ;) wróciłem po awarii komputera i w dodatku jeszcze wyjeździe spowrotem do NL. Aktualnie asprawa wyglada tak, że nie wiem nic. Po weekendzie jeszcze raz bede pisał do mojego producenta co i jak. Jestem w Nl ale siostra ogarnię sprawę z PL więc nie długo ruszą znów zapisy na flagi i dojdziemy do konkretów w prawie trójkątów.
2 raz padl mi komp i juz go nie odratuje, narazie nie mam czas zajac sie tematem kompa a bez tego nie poprowadze zapisow mam nadzieje, ze w ciagu miesiaca wszystko juz bedzie ok i napewno wrocimy do tematu.
Sorki Panowie..
Spoko... ja czekam wytrwale, choć nie wiem czy się nie pokuszę na oryginalne. Obecnie nakleiłem sobie na aucie ,,tymczasowe" z gamy Tomka i wygląda to nieźle.... jednak wydaje mi się, że nasze początkowe szacunki co do wymiaru muszą być zmienione. 7,5-8cm będzie odpowiednie. Moje mają 6cm i wygląda to tak:
Załącznik 55830
OK, zrozumiałe, czasem się zdarza :)
masz rację, ja u siebie mam identyczne, z tego samego źródła co Ty. Podstawa trójkąta to 6omm, sam taki chciałem, przymierzałem 12omm, ale wydawały mi się za duże, więc kupiłem o połowę mniejsze i te są znów za małe ;)
75 - 80mm podstawa trójkąta będzie całkiem OK. Może być nawet 85mm.
Pozdrawiam.
- Rafał
i wiadomo już coś?
Tak przeglądałem forum i jakoś tak temat "chętni na naklejki" przeczytałem niechcący jak "chętni do najebki" :D
Pozdrawiam!
1.tomek921 - 2szt
2.zieloo007 - 2szt.
3.Sudi - 2szt.
4.alces1 - 2szt.
5. balc3r - 2 komplety (2 szt prawe i 2 lewe)
6. malin2k5 - 2szt. (chociaż szczegóły nie znane :/ )
7. criss2007 - 2szt.
8. fire998 - 2szt.
9. rdk - 1 komplet
10. badylija - 2 szt.
11. drift-r - 4szt.
12. Flyberry.pl - 4 szt
13. Szczepan - 2 szt
14. Abidibi1509 - 2 szt.
15.ROBSON-OKR - 2szt.
16. maciek2306-156 - 2szt.17. Tomakt - 2 szt.
Proponuję ogłosić jakąś akcję, jak z np. dywanikami, będzie więcej ludzi.
Też mi się wydaje, że 80, 85 mm będzie dobre. Fajnie by było jakby naklejki były podobne do tych z ebay'a, ale o tym można dyskutować potem.
Mam nadzieję, że temat nie upadł.
Koniczynka jako amulet szczęścia jest super pomysłem, można by go jeszcze wykorzystać bardziej, ale o tym też można pół forum zapełnić :P
Ja chcę nakleić na moją Alfę z dwóch powodów: na szczęście i jako oznaczenie 4x4 (taka moja wariacja :P)
Poza tym "quadrifoglio verde" brzmi jakoś tak, fajnie :P
---------- Post added at 23:56 ---------- Previous post was at 23:46 ----------
http://www.italiazakka.co.jp/shop/12883-0-en.html <- takie coś wygląda ekstra :P
Wczoraj w Krk widziałem czarną Alfę 147, która miała na błotnikach nad kierunkowskazami oryginalne naklejki z koniczynką - te pochodzące z Giulietty QV, więc sporych rozmiarów i wyglądało to bardzo zacnie...
Niestety w naszym temacie cisza...
Pozdrawiam.
- Rafał
Czekamy na info od Sebastiana.
no tak więc czekamy wszyscy :)
... to czekamy i czekamy...
1.tomek921 - 2szt
2.zieloo007 - 2szt.
3.Sudi - 2szt.
4.alces1 - 2szt.
5. balc3r - 2 komplety (2 szt prawe i 2 lewe)
6. malin2k5 - 2szt. (chociaż szczegóły nie znane :/ )
7. criss2007 - 2szt.
8. fire998 - 2szt.
9. rdk - 1 komplet
10. badylija - 2 szt.
11. drift-r - 4szt.
12. Flyberry.pl - 4 szt
13. Szczepan - 2 szt
14. Abidibi1509 - 2 szt.
15.ROBSON-OKR - 2szt.
16. maciek2306-156 - 2szt.17. Tomakt - 2 szt.
18. Robertsite 2 szt.
Witajcie
Zauważyłem temat naklejek :D Powiedzmy, że zajmuję się tą branża. Jeśli bylibyście chętni, to mogę Wam sprawić dowolną ilość naklejek. Dla mnie nie są to żadne koszty, bo dostęp do materiałów mam. Co prawda nie byłyby to naklejki takie jak z ebaya, ale jakością nie odbiegałyby od nich. Jeśli jesteście zainteresowani, to mogę pomóc.
i jak najbardziej zbliżone do oryginału :D
ważny jest rozmiar: podstawa trójkąta około 85 - 95mm.
Pozdrawiam.
- Rafał
Grafikiem niestety nie jestem :( Pracuję przy produkcji. Niestety nie znalazłem u naszego dostawcy folii żelowej :p tak na poważnie. To sprawa wygląda tak, potrzebny mi będzie plik z grafiką, potem ew. mogę poprosić grafików o dopracowanie jakości i przygotowanie wykrojnika.
Jeśli chodzi o naklejkę, to jedyne co mogę zaoferować, to folię samochodową z laminatem.
Niestety nie posiadamy na stanie folii 3d, ale zaintrygowałeś mnie, bo w mojej karierze nie drukowałem na foli 3d. Natomiast folia samochodowa, to zwykły wydruk 2d + na to laminat samochodowy. Wydruk jest dość cienki, coś w granicach 30 mikrometrów (z laminatem).
Czy dałoby radę zrobić to jednak na folii 3d? Istnieje tak możliwość?
W imieniu chyba wszystkich powiem, że o wiele bardziej wolałbym 3d, bo 2d to trochę... słabo wygląda.
Dawno tu nie zajrzalem.
Zapisy na flagi juz ruszyly.
Listki dogaduje z tym samym producentem.
Dlugosc podstawy mysle 90mm jest ok.
Po weekendzie powinienem miec konkrety.
Pozdrawiam
No i na to czekamy.
Witam, temat wlep 3d wciąż aktualny?:> jaki koszt całkowity?
nic jeszcze nie wiadomo i na wszystkie info wciąż czekamy :)
... i się nie doczekamy...
Nie bądź takim czarnowidzem ;)
Czarno widzę przyszłość tych koniczynek. Omen ma nowe wozidło, więc temu poświęca czas...
Pisałem do niego prv, ale bez odzewu.
Pozdrawiam.
- Rafał