Niebieska Alfa 145 z Miasteczka Śląskiego się melduje. Jestem jak najbardziej za spotem i postaram się dotrzeć w bytomskie bramy gościnności :-)
Printable View
Niebieska Alfa 145 z Miasteczka Śląskiego się melduje. Jestem jak najbardziej za spotem i postaram się dotrzeć w bytomskie bramy gościnności :-)
pomimo tego że najprawdopodobniej będę musiał jechać na noc do roboty to i tak wpadnę ;-)
Grill był dobry, w bagażniku ale był :D On się tak fajnie prezentował w bagażniku że my go nie wyciągali :P Następnym razem nie jeść obiadu przed spotem
Do następnego :D
mhm, fajnie wyglądał przy bastubie ;)
Wprawdzie nie poprawia tak osiągów i przyczepności tylnej osi jak ziemia w workach ale za to jak się prezentuje :D
nowy alfaholik z zabrza gotowy na spoty xD
...hahah ważne ,że frekwencja na spocie dopisała:D a o grila się nie martwcie - kiełbasy przytrzymam do następnego spotu:D...Załącznik 63198Załącznik 63199
Wy się zastanówcie a zwłaszcza koledzy którzy nie dotarli kiedy robimy następnego spota ( najlepiej w weekend :) ) I robimy konkret z "piosenką biesiadną " i grilem.... Ej może się zgadamy z resztą chłopaków z okolic ( Piekary City i oscienne ) i zrobimy na kopcu . Wtedy będzie więcej aut....
Polerka rantu, czarny mat w środek i nikt się nie skapnie :D
Będzie konwój z Witczaka na kopiec :P
zapraszamy na kopiec-http://www.forum.alfaholicy.org/malopolska_gorny_slask/77208-grill_kopiec_5ty_sierpnia.html
wszyscy mile widziani
pzd.
gril moze byc ciekawy ;-) no i fajnie ze kudlaty zadeklarował się odwieźć wszystkich fury pod dom po zakończeniu więc i można się będzie napić ;-)
Dokładnie...padło stwierdzenie ...jestem świadkiem...Jak to dobrze mieć kolege ,który gardzi alkoholem....wkońcu wypijemy na kopcu bronka hehehhe....Byle Kudłaty na kopiec się wybrał bo inaczej zostaje Leszek FREEEEE:)
- - - Updated - - -
NO to mamy ustalony termin na 5 sierpnia na kopcu z ekipą z sąsiedztwa.... No i chłopaki postarajcie się przyjechać bo na kopcu zawsze jest udany spot a i autek sporo się zjeżdza....Multum ALF + tony wusztu + nieprzeciętnie nabici humorem driverzy = zacna atmosfera:) PS. I dla tych co nie byli to radze wziąsć jakies siedziska co by do nocy nie siedzieć na bagażniku auta albo krawężniku....Dla kolegów nowych zdjęcie ze starego grillspotaZałącznik 63284
A i może się zgadamy i razem "konwojem" pojedziemy na kopiec co by wrażenie zrobić:D
kurde bede musial belle umyc ;-) ale mi pasuje
do 5go jeszcze 2 tygodnie i nie wiem czy będę wtedy miał możliwość, ale zobaczymy :)
kosz
No ja mam nadzieje ,że ekipa z Bytom City nie da ciała i przybędzie w licznym gronie...Przed dniem zlotu jak wam pasuje to ustalimy godzine , umówimy się może na stacji benzynowej u wylotu Witczaka na obwodnice piekarską ( tą przy żabidołach ) i razem ogniem na Giewont znaczy Kopiec:D
mimo szczerych chęci niestety mnie nie będzie. Robota ważniejsza :/
mnie najprawdopodobniej nie będzie na Śląsku :/
No to ładnie...zaś sam pojade :P BEDNAR ty nie wymiękniesz , nie?????
Ja? Nigdy w życiu ;D Pojedziemy we dwoje haha :P Od rana instaluję wibrator fal akustycznych w aucie i jeszcze nie skończyłem ;p Jak skończę to nawet Twoje caraudio mi nie da rady ;D Teraz spadam dalej montować bo na obiad tylko przyszedłem, musze kabli dokupić i dalej montować. Jak Ci się będzie dom trząsł to będziesz wiedział że testuję skrzynię ;)
No to obadamy ten twój sprzęt . Jo tyz jutro pomajstruja przy Alfince + pucowanie na niedzielo...Oby nie padało ...To sie zgodomy ze startem na kopiec...Może ktoś z nami się jeszcze wybiera?????
No właśnie co tylko 2 Alfy jako delegacja z Bytomia? :P
No to musicie nas godnie reprezentować ;-)
Postaramy się. Co złego to nie my ;D
Mam w końcu AR więc sie wpiszę.
AR 147 z Arki Bożka wita :D
Witamy, widzę że na Arki Bożka trochę tych Alf jest ;)
Hehehe oby na spoty jeszcze tak czasem jezdzili...bo chłopoków w Bytomiu z Alfonsami sporo ale na spotach nie widać:D ....GHORT witomy w klubie ludzi pozytywnie porąbanych :) W opisie zmiń se ta Ibiza chyba ,że ją jeszcze zarzynasz:D
Właśnie może w ten weekend albo w przyszłym tygodniu znowu jakiś spot w Bytomiu? ;)
No to może przywitamy się jutro i wybierzemy sie później na strefę do Zabrza
Chłopoki jo w niedziela nie moga...mom zajęty cały dzien...A od środy mnie nima bo jada na urlop i we wrześniu dopiero wracom...Także sorry...
Mam nadzieję, że łapię się w wasze terytorium...Jeśli tak to jestem z Wami:)