Dlaczego niektórzy z Was się pytają czy mogą? o.O Oczywiste jest, że jak jest temat na forum i nie ma ograniczonej z góry liczby osób to możecie.
Chyba, że chcecie specjalne zaproszenie, żeby przyjechać. :)
Printable View
Dokładnie tak jak mówi P4, przyjeżdżać bo jak nie to Ajdacho już mówił wcześniej że kijek bejsbolowy bierze:P Moja Alfa już umyta. Do zobaczenia pod starostwem.
ee mi tam specjalnego zaproszenia nie potrzeba, pytałem z czystej uprzejmości :) spoko to pojawię się zaraz po 13 coby jeszcze trochę pokminić z wami przed oficjalnym wyjazdem pod klatkę Prestona, a i jeszcze musza myjnię zaliczyć bo alficzka trochę przykurzona :/
ja juz tez auto wypocowalem, ale efekt sredni :P czyli bedzie chyba wiecej niz ta minmalna liczba 8 :) my moze jednak z osw tez we 3 przyjedziemy a nie w 2 :P
No to ja pierwszy:) Dziękuje za spota ślubnego:P Mam nadzieje że młodzi zadowoleni. Sto lat młodej parze:)
P.S Bocik trafiłeś do Katowic przez Chełmek?:P
ja tez dziekuje. halasu zrobili i uciekli bydlaki :D
Niestety mam tylko fotki swojej Belli
Załącznik 67088Załącznik 67089Załącznik 67090
Załącznik 67124Załącznik 67125Załącznik 67126Załącznik 67127Załącznik 67128Załącznik 67129Załącznik 67130Załącznik 67131
Dzięki super było, wrzucam kilka fotek do ogarnięcia:), pozdrawiam.
Siły wyższe (dostępność rzeczy w sobote) dały po dupie i się nie wyrobiłem...
Pozdrawiam
Sto lat i gromadki potomstwa Marcie i Tomkowi życzymy :)
PS. Melduję że z flaszką i wałówką trafiłem do P4. Gril kameralny, ale jak zawsze udany :) flaszka weselna oczywiście obalona.
Misiek dalsza droga już bez przygód i strat?:P
no my wczoraj zdrowie młodych weselną oblaliśmy :)
oni pewnie sie zabawiaja i olali alfistow. zle oj zle.
tez chce foty :)
Dokładnie jak trzeba było na orszak to milutcy i przyjemni do rany przyłożyc a teraz nawet spier... nie napisza :D:D
Swoja droga to wszystkim dzieki i kazdemu z osobna za Orszak
Teraz czekamy na foty z parku itd. i wlepie te ktore beda godne uwagi
Dla ciekawskich co sie działo na sali weselnej to Ajdacho niech sie wypowie ktory grał na perkusji dla Alfaholików i zadnego nie było :D:D
Jeszcze raz Dzieki Wszystkim.
spier.... sam sie prosiles, btw do krakowa kiedys ruszcie te 4 litery. a raczej 2x4 litery :D
oj działo się działo i ja tam byłem wino i wódke piłem:)
Załącznik 68740Załącznik 68741
fotki z nocy poślubnej tylko na PW:D;):D
Z jakiej nocy jak po weselu to o 8:00 dopiero w łozku byłem chyba z dnia poslubnego te fotki na PW :D:D
WASZE ZDROWIE!!! Kociołek smakował wybornie :)
Załącznik 71705
A skad Ty miałes taka łądna butelke :D
preston nie pitu pitu tylko foto dawaj :) i nie mow znow ze krakus to krakus tamto tylko davaj davaj ":D
Rydzu niezle koryto miales;).Z wiadra to jeszcze nie widzialem zeby ktos pil drinki...to tylko wsrod alfa alkoholikow;)
ja bym chcial zoabczyc film z wesela, a konkretnie czesc z alfami :P hehehehe ale pewnie sie nie doczekam :)
Preston, Odebraliście już zdjęcia od fotografa?
Naszczescie jeszcze nie :P
I jak? Zdjęcia grupowego jak nie było tak nie ma :P
Preston... ja rozumiem że żona zabiera Ci teraz duuuużo czasu ;)
Ale zdjęcia ze ślubu już chyba dostałeś :P
chuj z fotami na silę go nie zmusisz :)
preston, krakus tez sie fotki domaga !!! bo sie tam wybiore kiedys no !
Teraz już Prestone się zajął robotą... "i się nie boi bo na swoi" :P
nudny się robię, ale jak tam Prestone?:P
jak tak dalej pójdzie to fotki dostaniemy na rocznicę ślubu;)