No moje chłopaki kochane, ja Was pilnowac więcej nie byda :P
A Ty Adamsik ucz sie piec ciasto, coby wstydu w Chorwacji nie było znowu :)
Printable View
No moje chłopaki kochane, ja Was pilnowac więcej nie byda :P
A Ty Adamsik ucz sie piec ciasto, coby wstydu w Chorwacji nie było znowu :)
Na Chorwacji wszyscy w jednym domu bedziemy więc chodzenia mniej :D......Adamsik ,Hania mówi że Cie nie słychać powiedz Hani czesc-Adamsik ręka do góry :D
hehehehe... dobre dobre :sarcastic:
Kolędnicy pierwsza klasa :D
Adamsik jo tam nie groł ale żech społ z aktoruma (w jednej chaupie co by nie było) a to już jakieś wyróżninie ;)
Ja co prawda aktorem nie jestem, spalem tez osobno ;) ale ogladnabym kolendnikow jak mozna ?!
wojtus - ni ma szns
\
zA ostro tam beło
- - - Updated - - -
kurwa ciasto być musi
Ha ha dobre ,jakby Adam$ upiekł nam ciasto to by było kolejne święto narodowe;),no ale zawsze można kupić ale przez te 2 tygodnie to chyba zbankrutujemy:)
A ktoś robił foty w czasie pierwszej pomocy,gdzie one są????
Wyśle ktoś linka do kolendnikow? :)
ni .
Też poprosze o linka:)
nie ma żadnego linka do tego filmu
i nie będzie :P
A tam, linka.... bydziecie oglądać emerytów jak mają chwile energi na zabawy? :D
Emeryci,ale jacy ruchliwi :D
a czy ktoś przypadkiem nie przytulił mojego klucza do kół krzyżak ?
bo wczoraj odkryłem jego brak w aucie a pamiętam , że komuś pożyczałem na chwilę
heheheheeee z orientowałeś się jak już miałeś kapcia? :D
na szczęście nie
tak jakoś wyszło przy porządkach w bagażniku
Jak się nie mylę to ktoś pożyczał na te troleje czy coś
no komuś pożyczałem , ale komu i czy oddał ....
toć już sparwa tejamnicza jes dlo mie teroz :-)
sie kupia nowy i tyla
Hania ma zadzwonic do tych od troleji i zapytac
Niech Hanka już nie dzwoni bo sprawa jest już w toku.
PS. Kolego Bocian dam znać co i jak więc wstrzymaj się z kupnem nowego klucza.
spoko
bardziej mnie to ciekawiło niż martwiło
jeżeli to u ciebie się zadomowił mój klucz to podasz kolasiowi i on mi poda w CRO pewnie
ja pamiętam tylko że ktoś pytał o 17/19 no to dałem
i potem już uwagi nie zwracałem i tyle
p.s.
nie mam żadnych pretensji itp itd
tak po prostu ciekawy byłem cze sam zgubiłem czy jak
Spoko klucz już jest. Klucz znalazł się w fieście, a chłopaki mi powiedziały że oddały :-).
Jakieś nieporozumienie, przepraszam że tak wyszło.
ps. Robercie kiedy macie ten wyjazd, tzn. do kiedy muszę do Was dostarczyć ten kluczyk.
Wyjazd jest w sierpniu dopiero.A Sławek nie znalezli przypadkiem 2 klucza bo syn właściela pytał też o jakiś klucz do koł.
Dopytam się ale mówili coś o jednym przynajmnie narazie :-). Jak będe miał klucz w domu to zadzwonie i jak będziecie w domu to podjadę.
Chciał bym oficjalnie przeprosić Katkę i Marcina.sc za problem, który wynikł z nagrodami od Amigasa, który to nie wywiązał się z danego słowa...
jak widać nie można polegać na innych...
w innym temacie coś było że jakieś kłopoty zdrowotne ma i stąd był brak kontaktu - może i tutaj to przez to ?
Może tak może nie, nie wiem. Moje gg, maila i kontakt na forum ma, mógł chociaż coś napisać...
W każdym razie przykro mi iż tak wyszło z nagrodami, które były obiecane a osoby, które powinny je otrzymać jeszcze ich nie dostały :(
-----------
W nocy Amigas się odezwał i faktycznie wspominał o problemach zdrowotnych. Mam nadzieję, że da się wszystko doprowadzić do szczęśliwego końca ;)
Mam już klucz kolegi Bociana. Niestety drugiej sztuki chłopaki nie mają i nie twierdzą że nie pożyczali.
Ps. Bocian jeśli klucz potrzebny to mogę Ci go przesłać pocztą, oczywiście jeśli stwierdzisz że nie będziesz czekał do spotkania w Krakowie.
podaj kolasiowi - poda mi w CRO
Sorry za odkopanie, ale kto był Q-czwórką ? :)
Przydałby mi się nick :)
ZNALAZŁEM - Kolega Nizy :)