Mam kabel, jak coś to możemy podziałać w tej sprawie.
Printable View
Mam kabel, jak coś to możemy podziałać w tej sprawie.
odświeżam temat - raz się spotkaliśmy i już ucichło :P trzeba się trochę ożywić i spotkać jeszcze raz w tym lub przyszłym tygodniu
No właśnie ;) W razie czego najprawdopodobniej mam wolne termiy od poniedzialku do czwartku popoludnie i wieczor w ten i przyszly tydzien ;)
Ja jestem za ustaleniem że spotykamy się co 2 tygodnie pod GRAFFITI o godzinie 18.00 ^^
w sumie można ale nie w weekendy :P
A ja wczoraj wrocilem z Londynu, przegapilem pierwsze spotkanie, ale na drugie jestem jak najbardziej na tak, proponuje poniedzialek 15.10.12, co wy na to?
Ja mam 2gą zmianę za tydzień to mi nie pasuje :)
http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphoto...24201249_n.jpg
Jedzie ktoś??
Nie brzmi jak miejsce dobre dla AR ;)
czemu?? z tego co wiem to nie tylko ''stłumikowane'' auta tam sa;p a imprezka dosc fajna
- - - Updated - - -
czemu?? z tego co wiem to nie tylko ''stłumikowane'' auta tam sa;p a imprezka dosc fajna
Ciao! W przyszłym tygodniu też mam drugą zm. więc pomyślę o tym pod tesco
To ja zrobię listę np na spotkanie 22.10.2012 na parkingu przy Kaufland w Tychach.
1. jaboleq
2.
Jak ktoś ma inną propozycję to pisać.
zobaczymy...jeszcze... :) Wstępnie się zapiszę :)
1. jaboleq
2. himek
1. jaboleq
2. himek
3. Sharpi
1. jaboleq
2. himek
3. Sharpi
4. tasiek
Wiec Kaufland, nie graffiti?
no grafiti!!!
A ma ktos moze ramki? Bo jakos nie moge sie zmusic do zakupu w sklepie, ciagle odkladam to na pozniej;]
załatw sobie u tomka naklejki :P
a jak nie chcesz naklejek mogę Ci moje odsprzedać (nowe tydzień temu założone) bo ja naklejki zamówilem :)
Wole ramki od naklejek, wiec jak bys chcial sie ich pozbyc to spoko dogadamy sie.
jedzie ktos dzisiaj o 23 pod tesco??
A co tam jest? :O
Wysłane z mojego GT-I9000
18:00 tak?
tak 18, jak ktoś ma jeszcze do odebrania naklejki u tomka a będzie na spocie to niech napisze do mnie i do tomka na gg - odbiorę za tą osobę bo po 16 jestem omówiony na odbiór swoich.
O 18 bede na 1h ;)
Odświeżam temat - spot na sesję foto, proponuję około 12 rano w najbliższą niedzielę.
Śnieg już spadł to można coś popstrykać.
Chętni ?
lipa z mojej strony niestety niedziela na uczelni od 8 do 20 najblizszy wolny weekend mam dopiero przed swietami
Jestem za ;) Ktoś jeszcze?
Coś nie ma chętnych ... :/
ja proponuje zrobic w weekend przed swietami "wigilie alfaholików" nie koniecznie w tychach ale cos zorganizowac narazie to tylko idea ale moze cos wymysle
A ja bym sie gdzies przejechal pobawic na sniegu, znacie dobre miejsca?
tasiek na Wartogłowcu na parkingu, jak Ci coś nie wyjdzie to daleko nie masz :]
Cmentarzowy?
Mozna by tam sie zgadac raz, sniegu troche juz mamy, mam nadzieje ze nie odsniezyli go zbytnio;]
Ja chętnie się przyłączę, tylko niestety trzeba tam uważać na trolli o nazwie misiaki :/
Salmopol :P my ostanio z SOCIKZERO4 śmigaliśmy po Pszczynie :P
Chyba tak jak pisal jaboleq parking na Wartoglowcu, albo moze Tesco?
A z ciekawosci spytam, co moga zrobic misiaki jak zobacza ze ktos trenuje na sniegu? Trening czyni mistrza to chyba kwestia bezpieczenstwa na drodze a nie obijania sie o latarnie.
Mogą mandat od 100 do 500 zł :P
I jak go uzasadnia? Moze wpadlem w poslizg i za to mandat?;]