To mnie również możecie dopisać do listy:))
Printable View
To mnie również możecie dopisać do listy:))
Mnie też możesz dopisać do listy, mogę wziąć laptopa z FES-em :)
Ja do (mini planu) dodałbym przejazd głównymi ulicami miasta a co niech podziwiają piękno naszych Włoszek
Wiadomo że przez miasto musimy przejechać żeby jakoś do celu dojechać :)
1. criss2007
2. Kynium
3. confil
4. daro1906
5. krzyzowiec
6. Torino
7. Wrona
8. aniol_jojo
9. siwy144
10. SS-Waldi
11. patryk99812. czarna2288
13. Biszi
A parking mamy na wyłączność ? jak coś mogę dziś podjechać
będziemy parkować zapewne tak jak w tamtym roku :)
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...1-dsc00123.jpg
Nice foto :d
tu masz więcej :P
http://www.forum.alfaholicy.org/zlot...2011_a-17.html
Może dobijemy do 20 aut.
ja mam kabelek jak coś i programik, kabelek wożę cały czas w bagażniku ;p
Rok temu Criss miales mi dac sie przymierzyc do GTV, w tym roku nie odpuszcze i zlustruje caly samochod ;)
Ja na 100% szkoda tylko ze nie zrobie AR do tego czasu.
Ostatecznie potwierdziłem rezerwację, więc można śmiało szykować maszyny na następną sobotę :)
A propos GTV - w zielonogórskim salonie Alfa Romeo, stoi niebieski Spider w pięknym stanie, polecam pojechać i obejrzeć ;p
On tam stoi od kiedy pamiętam ;) Krzyzowiec GT bedziesz ? Czy 147.
A kolega możliwe ze bedzie Alfa 164 Q4 i Cromik lancia pewnie wpadnie.
Może by tak podwiesić temat z zlotem data i godzina by każdy wiedział.
jutro będę w serwisie to zerknę na tego Spidera ( wcześniej tylko z daleka go widziałem) :)
http://www.forum.alfaholicy.org/zlot...a_25_08_a.html
proszę ;)
Będę GT, w końcu :D ale tata może też wpadnie :p
oooo... w końcu będę miał okazję obejrzeć dokładnie GT o ile Kolega pozwoli :D
Ja kabelek też mam i wożę go cały czas w samochodzie, miałem na myśli oczywiście komplet żeby wziąć, a nie tylko program i laptopa.
I co nikt wiecej ?
Chyba potencjał naszego regionu to właśnie jakieś naście aut :) ale jest jeszcze kilka dni może ktoś jeszcze będzie chętny
Jest jakieś 3% szans, że może ja będę.
Dopiszcie jeszcze Henrii`ego tez sie pojawi :)
Cholera całkiem zapomniałem o terminie (o tym, że to sobota a nie niedziela). Niestety idę do pracy i nie będę mógł uczestniczyć w rundzie po mieście. Jeśli nic nie wywali to o 14:10 tnę prosto na Ochlę. Mam nadzieje, że do 15. się nie rozjedziecie. :) do miłego.
Na też niestety na "spacerek" nie dam rady zdarzyć, dopiero koło 14 dojadę do Olchy
Tak właściwie to na którą godzinę?
Czekajcie,bo z lekka straciłem rachubę:(
Ilu będzie Nas w ogóle ,a ilu pomknie przez miasto? Bo jak uzbiera się ledwie 5 aut , to trochę siara:(
"Mam pomysła"- Jak mówi Ferdynand K.
Wiem,że zostało mało czasu , ale... Pomysł jest taki ; jeśli ktoś ma możliwość to niech wydrukuje karteczki o treści" zapraszamy na spotkanie miłośników samochodów z pod znaku AR... W programie, spotkanie pod Tesco,przejazd przez miasto, kielbaski i wymiana opinii we wszelkich możliwych tematach "
Kartki takiej lub podobnej tresci należy wkładać za wycieraczki aut stojących na parkingach,sklepowych, osiedlowych itp
Co Wy na to?
A może tak jakaś gazetka regionalna? :) Wieczorem coś skrobnę...
Królu złoty, od tego trzeba Nam było zacząć:rolleyes:
Ja i ss-waldi na 100 bedziemy pod tesco
Panie i panowie - a może zmieńmy godzinę wyjazdu spod Tesco. Aniol-jojo i Krynio moga być po 14.00 Może ustalmy wyjazd np na 14.30. Zawsze będzie nas więcej.
Praktycznie wszyscy potwierdzili przybycie na 12 pod Tesco więc chyba nie ma sensu już niczego zmieniać :) a chłopaki sobie spokojnie do nas dojadą jak juz pisali
Dla mnie to nie problem, dojadę już do Olchy. Pewnie jak w zeszłym roku będzie Gran Turismo z Kyniem (w sumie na to trochę liczę) ;)
Koledzy niestety z powodu pogrzebu znajomego zabraknie mnie na tym długo oczekiwanym spotkaniu. Życzę Wam udanej zabawy i mam nadzieje że na kolejny już dotrę bez żadnych komplikacji:)
Jak zdążę to i ja przyjade. :)