Zgadzam się :D
W końcu świat bez takich ludzi byłby smutny :wink:
Printable View
Zgadzam się :D
W końcu świat bez takich ludzi byłby smutny :wink:
Tak jak wspominałem to był koles z klubu SRL-czyli odłamu wszystkich klubów... Wiekszośc tam jezdzi golfami i BMW :wink:
Ciekawe czy tam wszyscy są tacy "zabawni"? :mrgreen:
Zastanawiam się jeszcze jaka jest ich stronka :mrgreen:
może www.czub.bmw :mrgreen:
No jak nie, jak tak :mrgreen:Cytat:
Napisał Scrat-155
tydzień temu tak wymarzliśmy, a dzisiaj taka pogoda, idealna na spot :roll:
Tak...
Trzeba było dzisiaj jednak powtórkę zrobić :)
za tydzien pod geantem??? :lol:
jak bedzie cieplo to ja chetnie
Jestem za :D
Może być nawet więcej :D
Marcins już pewnie ostrzysz zęby na kiełbache co? :mrgreen:
az slinka cieknie na samą myśl ;) nie moge sie juz doczekać sezony grillowego
a wiecie gdzie jadłam największą kiełbaskę z grilla, aż wystawała z talerza, po prostu jakiś mutant - była pyszna :lol:
w Klukach, w okolicach Bełchatowa, tam są takie małe "jeziorka", miejsce nastawione głównie na ryby, ale kiełbaski też są.
Polecam, w lato super!!!
oj tak, ale po ktorej stronie? Wawrzkowizna czy Słok?
wiesz adasco, nie mam pojęcia o czym piszesz, ale jechaliśmy od strony Zelowa, przez Parzno :lol:
Wiesz Marcins, właśnie słyszałam w TVN24, że Unia europejska ma zamiar wprowadzić zakaz produkcji parówek i kiełbasek w Polsce,
podobno nie spełniają norm jakościowych, zostaną tylko kabanosy i sucha zwyczajna.
ale kabanosy na grillu są podobno całkiem niezłe :mrgreen: :D
Ooo widzę że kiełbasiany temat się rozwija i szykuje się kolejna możliwość degustacji:D
Nie pękaj o los kiełbasek :D oscypków też już miało nie być:mrgreen:
ooo, nie. Nie ma kielbasek - nie ma unii!!!
Wali mnie reszta. Zadam uznania polskich parowek!!!!
Moni - wawrzko i slok to wlasnie te jeziorka na kluku! Jedo po prawej stronie wsi, drugie po lewej. Jedno naturalne, urokliwe ale i bardziej spartanskie, drugie sztuczne, brzydsze ale wiecej "luxusow".
PS. To Was mijalem dzis przy Dabrowskiego?
W najgorszym przypadku zajmiemy się hodowlą prosiaków i będziemy sami kręcili serdelki :wink:
Adasco my chyba byliśmy lux - były stoliki, muzyka wieczorem, dla pewności dołączam foty,
a na skrzyżowaniu też Cię widziałam, ale dopiero jak skręcałeś :lol:
to jest ten trzeci tam osrodek. Tego akurat nie wiedzalem, ale wyglada zachecajaco.
ED:
tak wlasnie sobie zajadam i rozmyslam.... kurcze, samochody wloskie, tak? to co my tu o swojskiej kielbasie? Jakies lasagne, no w ostatecznosci pizza lub szpagety... co na to powiecie?
Kojarzy ktos jakas wloska knajpe w Lodzi? Bo ja z braku czasu na jedzenie jedynie presto moge polecic... ;)
Witam
Co ze spotkaniami "grupy" łódzkiej, czyżby zostały zaniechane... ?
Pozdrawiam
no jakos tak to wyglada....ale jak cos to mozna cos zrobic:)
Wypadałoby zorganizować jakieś spotkanie zaraz po Sylwestrze... :)
Pewnie że można zoorganizować taki spocik:) trzeba tylko zrobić jakiś nowy temat, żeby każdy zobaczył...
Ja widze,czekam tylko i obserwuje gdzie i kiedy,przyjade na 101%:captain:
Najczęściej można nas spotkać w naszym klubowym serwisie,namiary są tutaj www.tmin.pl a także adres łódzkiego forum.Zapraszamy :)
Nie ma co,dobra renoma "naszej" marki Alfa Romeo;) Kiedyś słyszałem jakieś dowcipy nawet,są o kierowcach Alfy "...że juz rano wszyscy widzieli sie w serwisie...." :D i takie tam. Przykro mi ale moja jak narazie dzielnie nawija kilometry omijając serwisy/warsztaty:rolleyes: (tfu,tfu... odpukac w niemalowane...:P )
Jeśli byłby zorganizowany jakiś spot, na pewno się pojawie. Jestem "nowy", więc z chęcią złapał bym jakiś kontakt.
He,he jednak Alfa działa powód był banalny,paliwo...;) czyli jednak czekamy na prawdziwy spot w "plenerze" :D
Jestem do dyspozycji panowie i panie...:D...można by pomysleć nad jakimiś atrakcjami...na grilla za zimno...więc propozycje gdzie, kiedy i co(jak coś wymysle to dodam:D)....
Majka,oleum mam zmieniony,w garażu mam "kanał" a za sobą kilka lat zawodu mecha. :P
http://www.forum.alfaholicy.org/show...162#post293162
Zapraszam jutro.
I dalej cisza?!? :confused:
Przyjechał bym ale moja Alfa kuleje..