Zróbcie coś większego , to i okolica się do Was zjedzie :)
Printable View
Zróbcie coś większego , to i okolica się do Was zjedzie :)
trzeba by coś zorganizować....
Halo halo Jelenia żyje? :)
Mam do was pytanko, znacie może kogoś zaufanego kto ustawi w JG lub okolicach zawory w JTD 8v?
Witam.
Chciałem koleżanki i kolegów zmobilizować do jakiegoś spotkania w Jeleniej Górze. Chętnie bym poznał alfaholików z regionu a nie tylko forum czytał.
Z mojej strony propozycja taka:
SPOT Jelenie Góra "Góra szybowcowa" 17.08. Godzina do ustalenia.
ZMOBILIZUJCIE SIĘ !!!
POKAŻCIE ŻE ISTNIEJECIE.
Hej. Właśnie przydał by się jakiś spocik bo już zapominam powoli jak one wyglądają .... kiedyś byliśmy bardziej zgrani przynajmniej mała grupka a teraz cisza jak makiem zasiał ....
Jeśli będe w tym czasie w Jeleniej Górze to oczywiscie się piszę na ten spot na Górze Szybowcowej :) Mam nadzieje,że zgramy się w liczniejszym gronie.
Pozdrawiam :)
Jak nic nie wypadnie to będziemy :)
17.08.
Przyjechalibyśmy na dwie alfy , ale akurat w tym terminie jest wyścig górski SIENNA w którym jesteśmy sędziami.
Śledzę temat, może pojawi się coś w lepszym terminie :P
Termin i miejsce nie jest wiążące. Najważniejsze żebyśmy sie spotkali. Także jeżeli ktoś ma propozycję co do terminu lub miejsca to piszcie. Mozna się spotkać 15:08 to jest wolny czwartek. A Góra szybowcowa to miejsce fajne i kawke można wypić i widokiem się nacieszyć, fotki fajne by wyszly.
Podkreślam to, że chciałbym poznać ludzi z bzikiem. Wiedzieć że jesteście, że te bratnie dusze pomykają gdzieś w rejonie.
To czekamy na konkrety :)
Dajcie znać co i jak to przekażę ludziom ode mnie :)
Ja też mogę zebrać jakąś ekipę, bo będziemy przejazdem :)
Witam Was,
Wiem że zależało mi bardzo na tym spocie i spotkaniu, i dalej zależy ale niestety miałem wypadek na motocyklu i wypadam z gry na 6 tygodni. Połamałem się z lekka i jestem szczęśliwy że żyje. Tak to jest jak na drodze pojawia się pijana banda gówniarzy w BMW a za kierą dziewczynka świeżo po zdaniu egzaminu. No nic to jak się pozbieram to będę znowu namawiał na spot.
Pozdrawiam.
Ja do 17 lub 20 sierpnia na urlopie, po tym terminie z chęcią gdzieś wpadne na spocik :)
czy jutro ktoś ma wolny czas??
Jeśli mi nic nie wyskoczy mógłbym podjechać
Jest ktos chetny na spocik ?
mysle ze w niedziele dam rade podjechac. o ile żonie grafik sie nie zmieni
myślę że dałbym rade w niedziele podjechac
czyli jak dziś 25 sierpnia ?? i o ktorej godzinie ?
poniewaz ostatnie proby spotkania nie dochodza do skutku oglaszam ze dnia 01.09.2013 o godzinie 16 odbedzie sie spotkanie pod matexem. zapraszamy
No teraz to spokojnie moge podjechać :) Mam nadzieje że w końcu się uda ;)
Jeśli wrócę z montażu maszyny do soboty to się piszę chyba że, moja 2-ga połówka się wybierze.
No i jak był ktoś? Spotkaliście się?
Może jakiś kolejny termin ustalimy.
spotkanie się odbyło. kolejny termin do ustalenia, proponuje albo 28,09 albo 05,10 pod matexem o 16. czekam na reakcje ;)
5 PAŹDZIERNIKA bardzo dobrym terminem. Pasuje.
5 jest szansa, że będę:)
przypominam ze dzis sie spotykamy o 16.00 pod matexem
ja będę...;)
Kolejny termin proponuje 09.11. i oby frekwencja była większa.
są jakieś giulietty na tym spocie ?
przypominam o dzisiaj o 16 pod matexem
było coś?
tak bylem sam :-( sorki z synem bo chcial zobaczyc inne alfy
kurcze tyle alf śmiga po jeleniej a tu lipa :(
zresztą nawet mało kto pomacha ręką na powitanie :(
Ja coś nie moge się wpasować w te spoty, teraz byłem na krótkim urlopie i tez mnie nie było. No nic może następnym razem :)
ja już niestety nie za bardzo mogę bo we Wrocławiu jestem
Dzis mnie nie bedzie. Jade z synem do wro na rynek na jarmark bozonarodzeniowy
Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Organizujecie cosik w najbliższym czasie?
Pogoda ladna to mozna jutro sie spotkac. Proponuje 16 matex. Kto wpadnie?