sprawdziłem grafik w piątek mam na 5:00 także popołudnie wolne więc jak dożyje to będę na 100%, załatwiać kogoś czy będzie nas na tyle?
sprawdziłem grafik w piątek mam na 5:00 także popołudnie wolne więc jak dożyje to będę na 100%, załatwiać kogoś czy będzie nas na tyle?
Jedna osoba napewno by się przydała :)
@Maryszkens:
17:45 to godzina o której zaczynamy grać, czy godzina o której się stykamy ?
17:35 można przyjechać- zaczynamy o 17:45-17:50 bo o 19:30graja siatkarze i gość musi mieć 10 min na rozwinięcie siatki.
the winner is..:boxing::):)
a teraz do boju polacy :spartak::laugh:
dzięki chopaki za meczyka :D fajnie było do zaś :D
^^
do nastepnego
ja to Panowie chodze jak paralityk. Jednak wysiłek w pracy (jakieś 8 ton na zmiane) to za mało. Ale do następnego napewno dojde do siebie :D
fajnie było :)
Z nami zawsze jest fajnie:D
up..
To kiedy gramy coś?
Zadzwonie dziś do gościa i się dowiem.
Pzdr
- - - Updated - - -
Jest termin: Piątek 19.10.2012 godz. 17:30
1. Marycha
2. Paweł
3.?
zaprosilem jeszcze jednego znajomego
mam nadzieje ze sie nikt nie obrazi ;)
1. Marycha
2. Paweł
3. dyru
4. Kraśni
5. Lechu
Min. 8 musi się uzbierać:) więc brać znajomych.
1. Marycha
2. Paweł
3. dyru
4. Kraśni
5. Lechu6. Adam
1. Marycha
2. Paweł
3. dyru
4. Kraśni
5. Lechu
6. Adam
7. Drago
1. Marycha
2. Paweł
3. dyru
4. Kraśni
5. Lechu
6. Adam
7. Drago8. Rob_146
Sorki Panowie ale jo dziś rozjeboł noga ;/ i niewiem kiedy wróca do normy ;/
Nawał wszystkiego ostatnio....wiec niestety znowu muszę odpuścić....:(
to napisze do Krasniego zeby jakiegos zioma skolowal - on student to zawsze cos nagra
Dogralem jeszcze jedna osobę.
1. Marycha
2. Paweł
3. dyru
4. Kraśni
5. Lechu
6. Adam
7. Drago8. Rob_1469. Campos
Ja też jednak przyjadę, mam nadzieje że noga wytrzyma :)
1. Marycha
2. Paweł
3. dyru
4. Kraśni
5. Lechu
6. Adam
7. Drago8. Rob_146
9. Campos
10. Rafał
Byłbym zapomniał..dzięki za grę panowie:)
My też dziękujemy:) Podbijamy od razu temat.
Szukamy hali na grę bo w Będzinie terminy nie regularne, najlepiej jakby to było od Pon. do Pt. w godzinach od 18 w górę. Popatrzcie i popytajcie na swoich osiedlach-może coś se znajdzie.
PZdr
Będzie bardzo ciężko - zazwyczaj umowy są podpisywane na rok a u nas "stałych" grających jest może z 5. Opcja Będzińska jest dobra bo niezobowiązująca.
Bardziej niż nad poszukiwaniem nowego miejsca skupiłbym się nad stałą ekipą - jeśli będzie z 8 konkretnych facetów, którzy nie mają usterek typu "włosy mnie bolą albo mama mi nie pozwoli" to możemy mysleć o stałym terminie i umowie. Aby tego dokonać musimy sie spotkać przy jednym lub dwóch tyskich i popytać kiedy komu pasuje. Mi pasuje każdy termin popołudniowy z tym, że wolałbym w tygodniu ze względu na Adama i inne osoby które nie mają opcji gry w weekend.
Kiedy to piwo ?
to do włosów i mamie było o mnie ?? :D
Nie biłem do nikogo. Dobrze wiesz, że jeśli mam jakiś problem to nieśmiałości nie można odemnie oczekiwać.
Wiadomo :D dobra ja też z racji tego ze czasem jestem czasem mnie niema napisze ze weekendy odpadają bardzo :D także reszta nemo problemo ino bezino jak bedzie to sie przyjedzie :D
Oooo piwo:) jestem za. W tym tygodniu terminarz piwkowy wygląda tak: Wtorek i Sobota mam zajęte- reszta dni wolna:)
Drago- nie zaszkodzi zapytać u siebie na osiedlach- może się coś trafi. Jak na razie to lista stałych osób wyglada tak:
1 marycha
2 .Rafał
3. drago
4. dyru
5.rob
6. Adam(w tygodniu)
generalnie jakby był w miarę stały termin to mam jeszcze 2 kolegów do gry. Do tego dochodzi Hansik i zawsze 8 by było.
Niestety ale w Będzinie pozostanie nam tylko termin niedzielny ok godz. 16:30 więc trzeba szukać:)
no tak jak zostało już wcześniej napisane ja w weekendy odpadam i pisze sie na granie stałą ekipą na umowę także w tygodniu śmiało możecie na mnie liczyć :D Kuba co ty żeś odpierdolił za maniane w piątek??
ja mam rozjebaną noge :D zdeptałem se takie cuś i mi sie w noge wjebało i mam dzióre ^^ lecze sie :D alkoholem :)
@maryszkens:
Jak w ten wekend ? Rozmawiałeś z kolesiem?
@bocian: a zagrasz z nami o browara ? :D
Ja 4 nie dam rady wypić... świńskie nóżki = słaba głowa
Drago- no niestety w tym tygodniu nie ma wolnej hali:( Chyba że się zbierzemy na jakiego orlika w weekend? Zapytam dziś w DG jak będę z pracy jechał. Chociaż pogoda nie dopisuje...
w weekend ma, brzydko mowiac, pizgac ;/
BUMP BUMP BUMP!!!
Piątek , godz. 21:00
Zamiast na piwko chodźcie na meczyk:)
1. Marycha
2. ?
1. Marycha
2. Drago
3.
1. Marycha
2. Drago
3. dyru
4.
Adam? Hansu? (noga zdrowa a jak nie to ją wylecze) Kamil ? Rafał ? Rob ?
Dawać Panowie :D
ja nie dam rady bo w weekend mam zawody w dąbrowie
1. Marycha
2. Drago
3. dyru
4. Rafał
i dzwonie dalej:D
Dyru- kumple od ciebie jacyś?