Może było by to dobre rozwiązanie.Cytat:
Napisał BYKrak
Tak jak już wcześniej napisali inni uczestnicy Zlotu za prowadzenie kolumny nie odpowiadali Organizatorzy, a szalony Policjant na motorze.Cytat:
Napisał BYKrak
Co do Kretto to pokazał, że jest facetem z charakterem (zresztą jak wszysc inni uczestnicy tego nieszczęśliwego zdażenia) powiedział trudno i bawił się dalej. :)
Impreza była zabezpieczona najlepiej jak można to było zrobić za pieniądze którymi dysponowaliśmy. Karetka pogotowia spóźniła się i nie ukrywam tego bo miała być od godziny 10.30, jednak była i była wyposażona w pełen sprzęt do ratowania życia włącznie z apraturą do podtrzymania czynności życiowych.Cytat:
Napisał BYKrak
Tak jak wcześniej napisał Tobie Krzychoo na tego typu imprezach zawsze podpisuje się tego typu oświadczenia ( między innymi po to, aby uniknąć roszczeń od takich osób jak Ty). Co do straży pożarnej, przepisy dotyczące imprez zamkniętych wyraźnie na ten temat mówią :P Tak więc staży pożarnej nie musieliśmy zapewniać.
Jeśli chodzi zaś o umiejętności jazdy, to właśnie w celu podniesienia tych umiejętności zostały zorganizowane wszystkie te konkurencje. Miałeś do dyspozycji na każdej konkurencji instruktora, który wyjaśnił by Tobie jak masz jechać lub co robić aby jechać lepiej (oczywiście jeśli tylko zechciał byś skożystać z ich usług)Cytat:
Napisał BYKrak
Pełne rozliczenie Zlotu jak co roku zostanie zamieszczone w dziale dostępnym dla zarejestrowanych Klubowiczów.Cytat:
Napisał BYKrak
Dla Twojej ciekawości w ramach 170 zł. każdy uczestnik otrzymał możliwość spędzenia 2 pełnych dób na Cempingu "Oleńka", miał prawo uczestniczyć nie odpłatnie we wsystkich atrakcjach na lotnisku oraz brać udział w dwóch wieczornych imprezach integracyjnych.
Jeśli uważasz, że lotnisko Rudniki jest lotniskiem nie czynnym to spróbuj je wynająć i zobaczymy co Tobie z tego wyjdzie :twisted:
Co do zamiatania tereny to bawiliśmy się na obszarze 50 000 m 2 :!: ( słowie piędziesięciu tysięcy metrów kwadratowych ) i jeśli chcieli byśmy "przynajmniej" pozamiatać ten teren to wynajęcie firmy sprzątającej kosztowało by nas około 10 tyś. zł , no ale oczywiście mogliśmy jako Organizatorzy wziąść miotły , 3 miesiące urlopu bezpłatnego i pozamiatać ten teren :P
Kiełbasy, były jeszcze do zabrania na zakończeniu Zlotu osobiście prosiłem aby uczestnicy zabrali ją ze sobą, bo inaczej się zmarnuje. Piwo nie my kupowaliśmy tylko restaurator, który udostępnił nam teren pod wieczorne spotkania ( z ławkami włacznie). nikt nikogo nie zmuszał do kupowania piwa w trakcie zabawy, mogłeś jak wielu innych uczestników przywnieść sobie swoje własne trunki.Cytat:
Napisał BYKrak
Nikt nie płakał, że brakuje nam pieniędzy, tylko martwiliśmy się o to że nie uda nam się dotrzymać wszystkich atrakcji Zlotu ze względu na to, że przy podziale kosztów brana była pod uwagę większa liczba uczestników.
Dla własnego bezpieczeństwa i spokoju innych będzie to najlepsze rozwiązanie :evil:Cytat:
Napisał BYKrak
Starscream jak znajdziesz tańszy Zlot z taką ilością atrakcji to daj znać , chętnie się przejadę :PCytat:
Napisał Starscream
Co do zarabiania kasy na Zlocie:
Nie będę pisął za innych, chociaż dobrze wiem ile poświęcili pieniędzy a przede wszystkim czasu, a w obecnych czasach właśnie czas przekłada sie na pieniądze.
Ja osobiście przed Zlotem byłem dwa razy w Częstochowie w celu załatwienia wynajmu lotniska, biorąc pod uwagę, że mieszkam w Poznaniu za każdym razem robiłem średnio 600 km. robiłem to własnym samochodem i kupowałem paliwo za własne pieniądze. :!: :!: :!:
Nie będę rozpisywa się ile mnie kosztowały telefony i ile wydeptałem ścieżek, aby tacy malkontenci jak BYKrak czy Starscream mogli sobie po narzekać na brak atrakcji za takie wielkie pieniądze, które musieli zapłacić :evil:
Więc jeśli jeszcze raz usłyszę, że mogliśmy zarobić na tym Zlocie to naprawdę pomyślę że odebrało wam rozumy i nie potraficie logicznie myśleć 8)
Starscream na zakończeniu Zlotu trzy razy przeprosiłem za moje krzyki. Nie wynikały one z tego, że chciałem kogo kolwiek urazić, a raczej miały na celu zwrócenie na siebie uwagi (szczególnie gwizdy) gdyż jest bardzo tródno dotrzeć do prawie setki osób, która jest rozsypana na przestrzeni 100 m.
Jednak jeśli Ciebie Starscream uraziłem, bardzo Cię przepraszam.
Na zakończenie trochę faktów :P
BYKrak jeśli sie nie mylę, to włąśnie Tobie Kate załatwiła nocleg w domku zaraz po tym jak stwierdziłeś, że jednak chcesz spać w domku a nie pod namiotem (bo początkowo miałeś taką właśnie opcję noclegu) no ale oczywiście organiazcja była do dupy :wink:
Czy to nie Twój kolega zgłaszał pretensje na lotnisku, że chce się napić piwa i nie rozumiał dla czego na takich imprezach nie ma alkoholu :?: :?: :?:
No i na koniec, czy to nie Ty prosiłeś mnie o to abym "odłożył" Tobie gadżety, abyś na pewno je mógł kupić :?:
Moja rada na przyszłość:
BYKrak pozostań przy swoich pociągach, bo o Zlotach motoryzacyjnych nie masz bladego pojęcia i na dodatek nie masz na tyle dużo rozumu, aby nie obnosić się z tym brakiem wiedzy. Gdy byś chociaż przez chwilę zadał sobie tród i pomyślał, to zauawżył byś, że po mimo tego, że na torze był instruktor to i tak były ułożone tylko po dwie opony na sobie , a nnie jak to jest zwykle cztery lub pięć. Właśnie w celu uniknięcia uszkodzeń samochodów w przypadku zachaczenia lub wjechania w opony. No ale przecież organizowałeś już n ie jedną imprezę (kolejową) i mwiesz jak powinno to wszystko wyglądać. Mniej wrzasku więcej myślenia :P
Pomijając mnie, obraziłeś tak wiele osób, że aż trudno uwieżyć że jeszcze masz odwagę pisać na tym forum, nie wspominając o całkowitym braku szacunku dla osób które poświęciły swój prywatny czas, po to aby takie osoby jak ty mogły się bawić.
Jednak szczytem wszystkiego jest oskarżanie nas (organizatorów) o sprzeniewierzenie pieniędzy które ludzie wpłacili na Zlot. :evil:
P.S. BYKrak mam nadzieję, że będzie mi dane jeszcze Cię spotkać :twisted: