To bardzo często podziwiam Twoją Bellę jak przejeżdżam Pawią. Pozdrawiam.Cytat:
Napisał melex9
Printable View
To bardzo często podziwiam Twoją Bellę jak przejeżdżam Pawią. Pozdrawiam.Cytat:
Napisał melex9
dzięki serdeczne, miło usłyszeć że nie tylko mnie się podoba, :D pozdrawiam i szerokościCytat:
Napisał currahee
witam witam kolege:) no mało nas coś z tych rejonów.... a z blindowaniem daje sobie pomału spokój bo zero odpowiedzi:(Cytat:
Napisał maciekk
Próbuj w weekendy! Na pewno odpowiem!Cytat:
Napisał Timon
spoko:) to do mrugnięcia:)
no nareszcie widze ze koledzy sie odzywaja :) trzeba mrugac bo to alfidarnosc jest :D u mnie na wiosce sa w sumie 3 156 i pare innych modeli ale nimi jezdza starsi ludzie ale tamtych chlopakow musze wkrecic na forum :lol: pozdrowienia
siema 1.6 boxer nowy sie klania :D
Kraków - Nowa Huta
Srebrna 145 KR...
Kolego Melex9, a nie stoisz czasami przy Starym Kleparzu, widziałem tam parę razy dwie srebrne 166... POZDRAWIAM
Libiąż grafitowa 156 1,9 JTD SW numery KCH .. WK
bordowa Mi.To - Ruczaj!
kojarzy ktoś jeszcze jakieś Mi.To w Krakowie?
Raz widziałem "chyba" białe - chyba bo było takie brudne :)
okolice centrum :) cała długość Alei :) dokładnego routingu Ci nie podam :)
a wygląda tak (pewnie jeszcze przez 2-3 tygodnie, potem założy się letnie):
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2009/02/78.jpg
Currahee a Ty czasem nie na Rostworowskiego dość często śmigasz?
Zdarza mi się nawet często :P
:D
To Ciebie też już chyba zlokalizowałem :]
Zit, Ty to lokalizator jesteś ;) nic się nie ukryje ;)
To, że Mito jeździ świetnie to wiem bo miałem jazdę próbną i nie chciałem z auta wysiadać :D Niestety w życiu jest tak, że trzeba wybierać i teraz nowe auto musi poczekać. Niemniej ostatniego słowa jeszcze nie powiedziałem i prędzej czy później Mito będzie moje :).
Ano wiesz xD Belle się w oczy rzucają w potoku panzerwagonów, więc wypatrzeć łatwiej ;)
Zwłaszcza gdy się widzi (przynajmniej przeze mnie) rzadko spotykaną 145 albo Mi.To ;)
Ano wiesz - Mi.To Ci nie ucieknie ;)
Przeczytalam wlasnie na innym forum Twoja relacje z zakupu auta w Viamocie... W pelni popieram Twoje niezadowolenie z korzystania z ich uslug. Ja u nich nie kupowalam auta ale mialam okazje korzystac z ich serwisu! Nikomu nie polecam. Szczytem dla mnie bylo niedopiecie akumulatora czego skutkiem bylo wzywanie przeze mnie nastepnego dnia po wizycie u nich assistance jako, ze auto nie odpalalo. Jeszcze jedna "smieszna" kwestia, nie wchodzac w szczegoly, poinformowali mnie, ze "czegos" sie nie da zrobic, grzecznie podziekowalam za taka informacje po czym zadzwonilam do alfa polska z pytaniem czy faktycznie tego "czegos" sie nie da zrobic. Nastepnego dnia dostalam telefon z Viamotu, ze jednak zapraszaja mnie do serwisu na usuniecie niewielkiej usterki... teraz to jest juz dla mnie smieszne, aczkolwiek wtedy... :) nastepny raz pojade do polinaru... z nadzieja, ze tam bedzie lepiej!!
Kolerzanki i koledzy jest nas wiele i dobrze bylo by zorganiaowac cos wiekszego niz spot na pare samochodow wkoncu wszyscy jestesmy milosnikami alfy i powinnismy sie zjednoczyc:) zima sie powoli konczy i dni coraz dlusze czas sie spotkac!!!!!!!!!:)
srebrna 166 KBC czesto mnie slychac bo sprzet grajacy na maxa :D
po bochni jezdzi czarna 164 z szara maską moja była bella tez nadal sie kreci :D
żółto-złota 145 1.6TS z napisem na tylniej klapie "Cuore sportivo", nr. rej. KR..... to moja wlasnosc
pozdrawiam
Kraków Czerwona 156 2.4 JTD KR ...KY
Pozdrawiam:)
Wadowice/Kraków - w roku akademickim...147 1.6 16v T.Spark w kolorze Azzurro Gabbiano, rejestracja KWA...
pozdrawiam ;)
srebrne 156 1,9 jtd SW przyciemniony z każdej strony ;) KRK NH
prowadzę ja lub moja przepiękna małżonka ;)
rej KR...KH :cool:
E.T. - jesteś chyba jedynym Alfistą który zawsze mi mruga... i to tak dosadnie, że raz myślałem że Miśki stoją :)
maffiu - masz mocno przyciemnione szyby w GTV ?
Łukasz K. - widziałem Cię pod marketami na Zakopiance, Twoja 155 to poezja - aż jej cykałem fotki telefonem. szkoda że felgi przelakierowałeś ale i tak robi wrażenie
moja alfa:
33jka seria 3 koloru "Bleu Lord" (czyli bardzo ciemny niebieski),
felgi jasne Alfa Speedline
rejestracja KRA 1...same cyferki
więcej o autku tutaj : http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...na_krakow.html
miejsca przelotowe:
Skawina->Tyniec->Ruczaj->Zakopianka->czasem aleje->29 listopada->Kleparz, Rynek
Kraków, stare miasto - Kraków północ; Bronowice.
156 2.0. JTS Distinctive MOMO 2002r. szary metalik.
Srebna 156 1.9 JTD Kraków pozdrawiam
Siemano. Okolice Brzeska dokładnie Żerków Srebra 156 na KBR ..SY
Zabierzów - Kraków centrum, zielony metalik 155 1.7, staruszka ciągle się jeszcze kręci.
Z tym mruganiem to chyba różnie bywa - mi częściej mrugają Lancie, a raz nawet stary VW Scirocco:). Szkoda bo jednak po Krakowie kreci się sporo AR.
Pozdrawiam, szczególnie tych w starszych modelach i tych którym nie zdążyłem odmrugnąć:).
Kraków - Nowa Huta, złote GT KR ***KH
Kokonelia: mnie ostatnio tez w Viamocie wpienili. Po zakupie pojechałem upewnić się, że płyn chłodzenia jest ok, bo miałem tylko ustne zapewnienie, że wymieniony w styczniu. Po jakimś czasie od wizyty zajrzałem pod maske i co? Jakiś inteligent po wszystkim nie założył korka na zbiorniczek wyrównawczy :/ Efekt, nowy korek + butelka Paraflou. Oczywiście, moje zażalenie Pan w serwisie zbył milczeniem. A pare lat temu to był taki zacny serwis. Niestety z tamtego okresu mam złe wspomnienia z Polinaru. Sam nie wiem gdzie teraz będę jeździł :)
witam
Olkusz granatowa 166 3,0 KOL3...
blekitna GT, na bielskich blachach :)
ale na codzien w krk