Interesuje nas termin jak co roku 15-18 sierpień. Tor najprawdopodobniej w sobote. Ale proszę wziąć pod uwagę co napisałem o harmonogramie we wcześniejszym poscie :)
Z tego co pamietam to wy robicie wtedy zlot w chorwacji :]
Interesuje nas termin jak co roku 15-18 sierpień. Tor najprawdopodobniej w sobote. Ale proszę wziąć pod uwagę co napisałem o harmonogramie we wcześniejszym poscie :)
Z tego co pamietam to wy robicie wtedy zlot w chorwacji :]
no własnie nie jestem pewien czy pojade w tym roku na wakacje, wiec byc moze podjade na tor, musze to przemyslec, bo oferta kuszaca.
pzd.
Witam. Zorganizowanie zlotu to na pewno duże wyzwanie logistyczne. Większość z nas zdaje sobie sprawę, że to kosztuje. Zarezerwować tor trzeba z dużym wyprzedzeniem - też się zgodzę. Rozumiem również, że od czegoś organizację imprezy trzeba zacząć - tutaj jak widzę w epicentrum jest impreza na torze. Tylko nie wszyscy mają ochotę katować swoje niekiedy leciwe belle na torze. Z chęcią przybyłbym na zlot ale ... wybaczcie nie rajcuje mnie popisówka na torze - moje umiejętności rajdowe (pseudorajdowe) oceniam na zero. Jak będzie konkretny plan zlotu (i cena) to postaram się przybyć. Jak na razie ( bez urazy oczywiście) to tego typu atrakcja jest wogóle nieatrakcyjna (że tak powiem). Czekam na konkrety. A na koniec życze Wesołych Świąt i Szczęśliwegi Nowego Roku 2013
Tu nie chodzi o żadne popisówki tylko o poprawę swoich umiejętności i jak najlepsze wyczucie swojego auta, jazda po torze wcale nie musi być związana z katowaniem, uwierz że po torze jeżdżą zawsze furki od GTA aż do najzwyklejszych 1.4, nie ważne co masz, ważna jest zabawa.
Łukasz, przyda się Wam odpoczynek przed przygotowaniami do wesela;)
no dobra Ligar prosze o zapisanie rowniez mnie chociaz nie wiem czy bede mial czym przyjechac....:P
możecie mnie dopisać...
kolego jezeli nie masz nic do powiedzenia w temacie toru o ktorym jest ten watek to moze lepiej nic nie pisz mysle ze jak tor bedzie dograny to pojawi sie oficjalny temat o zlocie 2013 wtedy bedziesz mogł sie zapisac na zlot bez jazdy po torze...inaczej twoj post tutaj nie wiele wnosi
Proszę mnie dopisać na tor :)
Wiem, że termin zlotu jest jeszcze płynnym tematem, jeśli będzie to ten weekend 15 to poproszę o dopisanie mnie na tor, jestem również zainteresowany "dosponsorowaniem" toru, w razie co proszę o kontakt organizatora.
Pozdrawiam, Dawid.
owszem, popieraj :) jak raz pojedziesz to będziesz chciał jeździć co rok. Ja w tym roku pojechałem, mimo tego, że prawie nikogo nie znałem i na następny zlot też jadę na 95% :) nie mówię tu o torze, ale o zlocie.
było w tym temacie:P padła przybliżona data 15-18 sierpień :)
LIGAR - poproszę dopisz mnie i drugą ofiarę:
- Marcin_M
- 3voQ
Dasz znac na priv nr konta?
PS. Nie wiem jak mogę pomóc w organizacji, ale jakbyś chciał to ja chętnie.
@ mblu.pl Dawid wysyłam PW do Ciebie.
@ Marcin_M rozumie, że 2 załogi ?
LIGAR - tak, dwie zalogi.
Czyżby ex GrzesiekK-owa Alfa miała zawitać?
mnie również można dopisać na tor
juz raz zasmakowałem zabawy na torze w Biłgoraju;)
więc proszę i mnie dopisanie na listę na tor 2013;);)
Kurde szkoda, że nie da się później zapisywać, bo na chwilę obecną nie wiem jak będzie... Ale rozumiem, że trzeba wcześniej to organizować. Brawo dla LIGARA za wzorowe ogarnięcie sprawy :)
czesc wes mnie ligar tez dopisz na tor
darek czym ? pomocą drogowa?? ;)
proszę o dopisanie mnie na listę osób na tor, mam nadzieję jak przyjadę Hondą to mnie nie wygonicie ze zlotu :)
Prosze o dopisanie mnie do listy uczestnikow :)
Kolejni chętni zapisani, mamy juz 37 zdeklarowanych załóg :)))))
Strona wydażenia na FB -> http://www.facebook.com/#!/events/45...86008/?fref=ts
Proszę jeszcze dopisać:
Artas 155:D
Piotrek1:D
proszę dopisać mnie do listy
Dopiszecie? :)
Hmm zaczyna się ciekawie. Jeżeli chodzi o mnie to sprawa wygląda następująco : jeżeli okaże się oprócz samego Toru będzie również kilkudniowy Zlot to wchodzę w to :)
Musi być, nie ma innej opcji.
maciek safticar innej alfy na razie nie mam a ta daje sobie rade
- - - Updated - - -
jak znowu sobie cos zrobisz to klucze na miejscu bedziesz miał
taki żarcik wezne linke
Ligar pamiętaj o mnie przy aktualizacji listy:)