do jutra do południa można wysyłać z tego co tu pisali
Printable View
do jutra do południa można wysyłać z tego co tu pisali
Wpłaciłem zaliczkę za dwie osoby.
Jeszcze jeden kolega jest chętny więc będzie nas trójka w sumie.
edit
zaliczka wpłacona za mnie i dwie osoby.
okej 20 osób jest impreza aktualna na 12 GODZINE 3.03.2013
Ole!! Będzie się działo :-)
Wysłane z mojego HTC One S
Jak jest jeszcze ktoś chętny mamy 4 miejsca wystarczy wpłacić zaliczke
No to pięknie;)
noooo :)
SpeKu dotarły do Ciebie pieniążki?Ja zapomniałem w tytule napisać swojego nicku...
- - - Updated - - -
Jak ktoś jedzie na paintball z Gliwic to spotykamy się pod Ganinex-em na Pszczyńskiej o godz. 11:00
dotarły
Jastrzębie spotyka się tam gdzie "prawie co tygodniowy piątkowy spot"
SpeKu jeszcze jedna osoba odemnie. Da radę??
A ja tak z innej beczki, jako że pierwszy raz jade na Paintballa to powiedzcie mi jak się ubrac? Sportowe buty itp?
raczej jakis dresy, polar zeby nie bolało :) ja miałem sporo siniaków jak bylem w samym kostiumie :/ a obuwie to zależy od terenu, ja biore z twarda podeszwą i jakies sportowe
Teren nie będzie ciężki bo to hala więc wystarczą adidasy. Proponuje wziąść sobie jakiś dres pod strój bo już nie tyle o siniaki co chodzi i to że mamy na dwoże około 7 stopni a to jeszcze nie lato... a wątpie żeby hala była ogrzewana.
Ok;) i rozumiem że reszta $$$ na miejscu
a to na jaki czas ta hala ? godz ?
wypas juz się nie mogę doczekać... Tra ta ta ta ta :)
co do obuwia to takie do dziadowania? czy taka farba schodzi po praniu?
Farba schodzi
Nie bać się o buty lub ciuchy.
Polecam wziąć rolkę papierowego ręcznika na kilka osób do wytarcia.
Albo zapytać czy organizator zapewnia takie luksusy :)
jedzie ktos z okolic Dąbrowy Gór ?
Podajcie jakiś adres bo pojade na navi. Gdzie się spotykamy i o której bo muszę wcześniej wyjechać bo chyba mam najdalej ze wszystkich:P
pqlchon a grdzie sie spotkamy
pod mcdonaldem ale to jeszcze organizator potwierdzić musi
ok pewnie tak koło 11 jak mamy byc na miejscu o 12
chłopaki z jastrzębie gdzie się spotykamy? i której?
no tak jak napisał palchon pod mackiem tylko pytanie o której
Speku daj tu namiary gdzie jechać mają, myślę że o 11 pod mackiem sie w jebiu spotkamy
ok 11 mac Jastrzębie
A ja dalej nie wiem gdzie mam jechać a mam do was 80 Km, dajcie jakiś namiar, Żory ale jaka ulica
Kurde.... zazdroszczę wam trochę :P Szkoda ze finansowo nie wyrabiam :/
namiary hali gps:
50°2'19.536"N, 18°37'40.871"E
jest to hala na terenie zamkniętej kopalni KWK "ZMP" w Żory-Rój ul. Gwarków (lub jej okolice)
jadąc od A1 (węzeł Świerklany) w stronę tej hali przed skrzyżowaniem z ul. Górniczą po prawej stronie jest kościół (w zabudowie nowej, wieża dość wysoka i chyba jest różowawy) i proponje tam zorganizować punkt zbiórki, osiedle wokół tej kopalni nie cieszy się dobrą reputacją i raczej nie chciał bym się tam zgubić.
jadąc od strony Żor to najpierw jest skrzyżowanie z ul. Górniczą a potem po lewej ten kościół
Ja tam bd około 11.30 pod kościołem w Roju(Rój) tak się nazywa ta dzielnica, będziemy czekać do 11.45 potem jedziemy na halę
W razie czego to dzwońcie 517 428 872.
Pozdro i do jutra
Przyznam się że nie śledziłem całego tematu z braku czasu i dopiero teraz doczytałem że trzeba wpłacić zaliczkę. Jak przyjadę z 3 osób to nas wpuszczą?
Pachlon mnie wyręczył i wszystko macie napisane wyżej - dzięki i sorry ale w robocie non stop jestem bo Zofiówke ratujemy. Jeśli chodzi o jutro a w sumie o dzisiaj to myśle że spotkanie pod tym kościołem będzie dobrym pomysłem, kto nie da sobie rady jedzie pod hale na ul. Gwarków w Żorach. Ja bede kilka minut po 11 pod MC
Pati&Grzesiek przyjedźcie!! coś wymyśle, na pewno wejdziecie.
Panowie Dziękuję za swietna zabawę!
Czekam na fotki :-)
Dzięki za zabawę
Siniaki już policzone :)
Załącznik 87758
My tez już od 2 godzin w domu;) było watro i czekam na kolejną taką impreze:P